Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Campania “Respira ADANC si gandeste-te BINE!” un succes la nivel national


Categorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 21.11.2011

Campania "Respira ADANC si gandeste-te BINE!", campanie dedicata informarii, educarii si preventiei cancerului pulmonar, a avut un impact deosebit asupra persoanelor din Romania, ceea ce a dus la epuizarea, intr-un timp foarte scurt, in numai 10 zile, a radiografiilor oferite gratuit de catre Euromedic Romania. Numarul radiografiilor gratuite a fost de 600, cate 150 pentru fiecare centru din orasele: Arad, Bucuresti, Constanta si Petrosani.

 

Pentru a veni in sprijinul persoanelor interesate, organizatorii au decis, ca in cadrul campaniei, sa ofere acestora posibilitatea sa-si faca o radiografie pulmonara la mai putin de jumatate din pretul initial - adica de la un cost de 75 RON, cei interesati vor plati doar 30 RON.

 

Aceasta  oferta este valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie.

 

"Suntem foarte bucurosi ca in campania "Respira ADANC si gandeste-te BINE!", persoanele din Romania au reactionat pozitiv, astfel incat numarul de 600 de radiografii oferite gratuit s-a epuizat cu mult timp inainte de finalizarea campaniei. Desi nu mai sunt disponibile radiografii gratuite, Euromedic Romania va fi in continuare alaturi de persoanele care doresc sa faca aceasta investigatie, oferindu-le acestora o reducere de 60%, pretul final ajungand la 30 RON, reducerea fiind valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie.",  a declarat Dr. Anca Petca, Presedinte Euromedic Romania.

 

"Prin mesajul campaniei noastre "Respira ADANC si gandeste-te BINE!" am reusit sa atragem atentia tuturor persoanelor in ceea ce priveste cancerul pulmonar, sa ii resposabilizam, dar si sa ii informam si sa ii ajutam la prevenirea aceastei afectiuni. Rezultatele campaniei de lupta impotriva cancerului pulmonar, pana in acest moment, arata ca oamenii au inteles foarte bine importanta unui control periodic - care, facut la timp, de cele mai multe ori le poate salva viata. Toate aceste actiuni pe care le facem sunt pentru a elimina din mentalul colectiv "cancerul" ca o sentinta irevocabila la moarte", a precizat  Dr. Iustina Fusu, medic specialist radioterapie, Vicepresedinte al Ligii Romane de Cancer.

 

Dr. Dana Stanculeanu, medic primar oncolog Instititul Oncologic „Prof. dr. Alexandru Trestioreanu", Bucuresti: "Peste tot in lume, cancerul reprezinta o problema majora pentru sanatatea publica. In Romania, aceasta este a doua cauza de deces, dupa bolile cardiovasculare. Spre deosebire de tarile dezvoltate unde diagnosticul de cancer se face in fazele incipiente, in Romania se face in stadii avansate. Frecventa cazurilor de cancer a crescut la toate categoriile de varsta. Din fericire, numeroase forme de cancer pot fi tratate cu succes daca sunt depistate cat mai devreme".

 

Liga Română de Cancer  este o organizaţie neguvernamentală ce îşi desfăşoară activitatea în domeniul oncologiei şi funcţionează cu aprobarea Ministerului Sănătăţii şi Familiei - Direcţia Politici de Sănătate din anul 2002.

Principalele obiective ale Ligii Române de Cancer sunt:

-  Reducerea incidenţei cancerului şi a mortalităţii datorată cancerului;

-  Creşterea ratei de vindecare a cancerului;

-  Reducerea impactului psihologic şi socio-economic asupra celor bolnavi de cancer;

-  Îmbunătăţirea standardului de viaţă pentru pacientul oncologic;

-  Sprijinirea factorilor guvernamentali pentru a îndeplini programele naţionale de prevenire a cancerului;

-  Reintegrare socio-profesională a pacienţilor bolnavi de cancer.

De asemenea, misiunea Ligii Române de Cancer este de a promova educaţia sanitară în rândul oamenilor, pentru a contribui la detectarea timpurie a bolii şi la prevenţia cancerului.

 

Euromedic România face parte din Grupul Euromedic International unul din cei mai mari investitori şi operatori în cadrul parteneriatelor - public - private (PPP) din domeniul sănătăţii din Europa.

 

În România, Grupul Euromedic este prezent prin reţeaua de centre de diagnostic imagistic de înaltă performanţă şi medicină nucleară „Euromedic" în Arad, Bucureşti, Constanţa, Focşani, Iaşi, Medgidia şi Petroşani.

 

Centrele multimodale de diagnostic Euromedic reprezintă o investiţie de peste 32 de milioane de euro, compania fiind lider pe piaţa serviciilor medicale de imagistică de înaltă performanţă şi medicină nucleară din România. În plus cu ajutorul tele-radiologiei, compania furnizează servicii şi în zone în care acestea lipsesc deocamdată.


Începând din luna mai a anului 2008, când Euromedic a inaugurat primul PET/CT din România, pacienţii pot beneficia de cea mai avansată tehnologie existentă la nivel mondial pentru diagnosticarea precoce şi precisă a cancerului şi pentru monitorizarea tratamentului în afecţiunile oncologice.

Euromedic România vine în întâmpinarea cererii pacienţilor noştri, punându-le la dispoziţie o gamă completă de servicii profesionale de radiologie imagistică şi medicină nucleară:

 • PET/CT - cea mai performantă tehnologie pe plan mondial destinată diagnosticării precoce, de înaltă precizie şi monitorizării a tratamentului în afecţiunile oncologice
 • Rezonanţă Magnetică Nucleară (RMN)
 • Computer Tomografie (CT)
 • Scintigrafie (Gamma Camera)
 • Radiologie convenţională (RX)
 • Mamografie
 • Osteodensitometrie DEXA
 • Radiologie dentară (OPG)
 • Ecografie 2D/ 3D/ Doppler
 • HolterTA/ EKG
 • Endoscopie

 

În completarea ofertei noastre şi pentru creşterea preciziei în diagnostic şi tratament, în cadrul Centrelor Euromedic România sunt oferite servicii clinice de specialitate în următoarele discipline:

 • Oncologie
 • Cardiologie
 • Neurologie
 • Chirurgie Generală
 • Gastroenterologie
 • Obstetrică - Ginecologie
 • Medicină Internă
 • Endocrinologie
 • Pediatrie
 • Urologie
 • ORL
 • Pneumoftiziologie
 • Psihiatrie
 • Psihologie
 • Hematologie
 • Spitalizare de zi pentru:
  • Oncologie
  • Neurologie
  • Medicină internă
  • Reumatologie

 

Euromedic International, din care face parte şi Euromedic România, furnizează servicii medicale de top prin cele 200 de centre medicale de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, laboratoare de analize medicale şi centre de tratament al cancerului, folosind tehnologii specifice de ultimă generaţie la nivel mondial.

 

Euromedic International îi are ca acţionari pe Merrill Lynch Global Private Equity, Ares Life Sciences şi Montagu Private Equity, reunind peste 6.500 de profesioniști în domeniul medical.

 

Euromedic International operează în cincisprezece ţări: Polonia, Ungaria, România, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia,  Grecia, Italia, Turcia, Republica Cehă, Federaţia Rusă, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Bulgaria şi Elveţia.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
book Ce presupune o ingrijire corecta a parului si care sunt produsele de care ai nevoie?
book Spirulina pentru pierderea in greutate
book Uleiul de nucă de cocos pentru ten – un produs minune!
book Cum ne protejam pielea in acest sezon de razele nocive ale soarelui?
book Avantajele sistemului Zhalt Portabil
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online