Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cel mai amplu congres din Romania dedicat domeniului psihotraumatologiei isi deschide portile intre 6 - 9 octombrie 2011, la Bucuresti


Cel mai amplu congres din Romania dedicat domeniului psihotraumatologiei isi deschide portile intre 6 - 9 octombrie 2011, la BucurestiCategorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 27.07.2011

Asociatia Romana de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii (ARTS&CORS), Asociatia Romana pentru Sanatate Mintala (ARSM) si INSTITUTUL pentru studiul si tratamentul TRAUMEI (ISTT), organizeaza Congresul National de Psihotraumatologie, programat sa se desfasoare in perioada 6 - 9 octombrie 2011, la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, din Bucuresti.

 

Evenimentul, derulat cu tema "Dincolo de trauma: resurse si oportunitati", este cel mai amplu de acest gen din Romania si, sub deviza interdisciplinaritatii, se adreseaza specialistilor din domeniile psihologiei, psihiatriei, psihoterapiei, medicinii, psihologiei organizationale, resurselor umane, sanatatii angajatilor, psihologiei sociale, sociologiei, educatiei, asistentei sociale, precum si oricaror alti specialisti care, in activitatea lor, se confrunta cu suferinta umana si trauma psihica.

 

Prima editie a Congresului National de Psihotraumatologie 2011 urmareste sa abordeze trauma psihica si suferinta umana din perspectiva: preventiei si interventiei; educatiei si cercetarii; aspectelor legale si sociale; eticii si deontologiei; comunitatii si suportului social; intelegerii si spiritualitatii.

 

"Ne dorim ca aceasta intalnire sa reuneasca specialisti din diverse arii psihologice, sociale, organizationale, care sa impartaseasca prin prelegeri si workshop-uri, experienta lor, intr-un mod profesionist, autentic, colegial. Schimbul de informatii si abilitati este menit sa stimuleze recuperarea demnitatii potentialului uman supus experientelor dureroase, imbogatirea cunostintelor si competentelor participantilor, in calitatea lor de profesionisti care se ocupa de ajutorarea persoanelor traumatizate, precum si construirea unui forum de sustinere a initiativelor din domeniul psihotraumatologiei", declara dr. psih. Diana Lucia Vasile, Presedinte al Comitetului Stiintific CNPT 2011.

 

Printre personalitatile marcante care au raspuns afirmativ invitatiei de a contribui, cu expertiza lor, la lucrarile CNPT 2011, se numara, in acest moment:

Lect. Msc. Peter Schutz - Universitatea din Viena (Austria) 
Prof. Dr. Serban Ionescu - Universitatea Paris & Viencennes a Saint-Denis, Director Centrul de Cercetare "Trauma, Rezilienta, Psihoterapie" (Franta) 
Dr. Psih. Konstantin von Vietinghoff-Scheel - Director Corporate Counselling Services
Dr. Francis Macnab - Director Cairnmillar Institute, Melbourne (Australia)(adresa video) 
HG Dip P Wendy Amey - Director Fondator HGP Marea Britanie, GQHP, MHGI, GHR, MCAPP, membru al CMSUK (Marea Britanie)
Prof. Univ. Dr. Nicolae Calomfirescu - Presedinte AMSR (Asociatia pentru Medicina Sexualitatii din Romania)
Prof. Univ. Dr. Florin Tudose - Decan Facultatea de Sociologie-Psihologie, Universitatea Spiru Haret
Prof. Univ. Dr. Tudora Sima - Decan Facultatea de Psihologie, Universitatea Hyperion
Prof. Univ. Dr. Iolanda Mitrofan - Presedinte SPER (Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana) 
Prof. Asoc. Dr. Augustin Cambozie - Presedinte FRP (Federatia Romana de Psihoterapie)
Lect. Univ. Drd. Ion Bucur - Presedinte Centrul de Dezvoltare a Personalitatii "ARTeS" 
Psih. Flori-Ana Andronache - Coordonator Centrul pentru Prevenirea si Combaterea Mobbing-ului si Discriminarii Femeilor pe Piata Muncii
Psih. Mihai Paun - JRS Romania
Psih. Luiza Albu - O.A.M.G.M.A.M.R. (Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania) 
Lect. Univ. Dr. Elena Vladislav - Universitatea Bucuresti 
Av. Iuliana Tiplea - Fundatia Sensiblu
CEng. MSc. OD Irina Berar - Senior Consultant Fundatia "Centrul pentru Implementarea Managementului Performant"
Psih. Razvan Zaharia - Head of Org. Dev & Org MKB-Romextera Bank

 

Prima editie a Congresului National de Psihotraumatologie se doreste a fi un forum profesional de o ridicata valoare stiintifica, prin care specialistii sa poata prezenta si dezbate experiente profesionale, trecute si prezente, din domeniul psihotraumatologiei si stiintelor conexe.

 

Specialistii care doresc sa contribuie la lucrarile Congresului National de Psihotraumatologie - 2011, sunt invitati sa transmita propunerile lor catre Comitetul Stiintific al evenimentului, incepand cu data de 25 iulie 2011 si pana la 15 august 2011. Propunerile sunt asteptate pentru sectiunea Postere si pentru sectiunea Workshop, detalii despre criteriile de selectie si formularul de inscriere fiind disponibile la www.psihotraumatologie.ro

 

Inregistrarea participantilor, poate fi efectuata direct din pagina dedicata de pe website-ul oficial al Congresului (www.psihotraumatologie.ro), incepand de astazi, 27 iulie 2011 pana la data evenimentului. In functie de momentul la care se opereaza inscrierea, organizatorii au pregatit participantilor mai multe categorii de tarife, precum si o serie de pachete promotionale si de reduceri. Acestea pot fi consultate in pagina dedicata tarifelor, de pe website-ul oficial (www.psihotraumatologie.ro).

 

Pentru mai multe informatii legate de Congresul National de Psihotraumatologie - Bucuresti 2011 va invitam sa vizitati www.psihotraumatologie.ro.

 

Parteneri media: Senso TV, Psychologies, Medic.ro, Psihiatru.ro, Galenus, Farmacia Ta, MedNews, i-medic.ro, Sanatate-Mintala.info, Televiziunea-Medicala.ro, CariereMedicale.ro, LumeaONG.org, MedicpentruTine.ro, MedicalStudent.ro, GhidCabinet.ro, InformatiaMedicala.ro, CursurisiCertificari.ro.

 

Daniela C. NATALETU
Director Comunicare si Contractare
Tel: 0730.120.997
E-mail: pr@psihotraumatologie.ro 
www.psihotraumatologie.ro 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
book Ce presupune o ingrijire corecta a parului si care sunt produsele de care ai nevoie?
book Spirulina pentru pierderea in greutate
book Uleiul de nucă de cocos pentru ten – un produs minune!
book Cum ne protejam pielea in acest sezon de razele nocive ale soarelui?
book Avantajele sistemului Zhalt Portabil
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online