Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Efectele tigarii electronice asupra fumatorilor


Efectele tigarii electronice asupra fumatorilorCategorie : Comunicate > Sanatate
Informatie adaugata de : Tigari electronice, consumabile si accesorii
publicat pe : 22.02.2013

Tigara electronica este un dispozitiv revolutionar care ofera posibiliatea fumatorilor de a fuma mai ieftin si mai sanatos. Ea a fost inventata de un medic chinez in anul 2003.

 

A inceput sa fie folosita de publicul larg un an mai tarziu. Aceasta ofera aceiasi senzatie ca si cum ai fuma o tigara din tutun. Acest lucru este posibil deoarece tigara electronica foloseste un lichid vegetal in locul tutunului. Acest lichid contine glicerina vegetala, apa pura, aromatizant alimentar si nicotina. Lichidul este vaporizat cu ajutorul unei tehnologii inovatoare.

 

Tigara electronica este alcatuita dintr-o baterie reincarcabila si dintr-un vaporizator. Vaporizatorul transforma lichidul in abur. Acest abur este inofensiv pentru sanatatea fumatorului si a celor care il inconjoara.

 

Lichidul vegetal pentru tigari electronice contine nicotina in mai multe nivele de concentratie: tare, mediu, slab si fara nicotina. Acest nivel le permite fumatorilor sa scada sau sa creasca nivelul nicotinei din lichid dupa preferinte. Recomandat pentru cei care vor sa se lase de fumat este sa scada treptat concentratia de nicotina pana ajung la nivelul 0 (zero) nicotina. Utilizand lichid fara nicotina pe o perioada mai indelungata, la un moment-dat dependenta de nicotina dispare. Acesta metoda a fost folosita de milioane de funatori de tigara electronica.

 

Odata ce am inceput sa fumam tigara electronica, corpul nostru trece prin multe schimbari. Schimbari de ordin fizic dar si de ordin psihic. Nu vom mai fi nevoiti sa ne cumparam in fiecare zi tigari din tutun. Nu vom mai fi marginalizati de societate deoarece tigara electronica se poate folosi oriunde. Nu produce miros, nu arde, astfel nu mai exista pericole de incendii. Majoritatea fumatorilor de tigara electronica fumeaza inclusiv in prezenta copiilor, a animalelor de companie, sau a colegilor nefumatori fara a le pune acestora sanatatea in pericol.


Schimbarile in corpul fumatorului sunt vizibile dupa o perioada ma lunga de fumat electronic. Primele schimbari apar cam dupa cateva luni de fumat electronic. Cresterea energiei, respiratia mai buna, nu mai este prezenta tusea tabacica. Incredearea in propiile forte creste ceea il face pe fumator sa fie mandru de el. In scurt timp nu o sa ii mai placa mirosul fumului de tigara clasica, iar daca incearca o tigara clasica o sa i se para dezgustatoare si nici nu apuca sa o termine. Hainele si respiratia fumatorului NU o sa mai aibe un miros neplacut, castigand admiratia celor din jur.

 

Dupa o perioada mai lunga de fumat electronic (1-2 ani) plamanii incep sa se oxigeneze bine si expectoreaza depunerile din timpul fumatului tigarilor din tutun. Toate cele scrise mai sus resprezinta experienta a milioane de fumatori care au reusit sa isi recapete sanatatea folosind tigari electronice. Ei au evitat astfel eventualele afectiuni provocate de fumat. Fumand tigari electronice o persoana economiseste o suma importanta de bani, deoarece consumabilele pentru tigari electronice sunt mult mai ieftine decat tigarile din tutun.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Promotii la inceput de octombrie in magazinul te20.ro
book Cum sa folosesti corect tigara electronica
book Cele mai bune tigari electronice din seria DSE
book Tigara electronica in societate
book Tigara electronica, o alternativa a fumatului clasic
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Oferta de vara la Plase Tip Rulou
book Plase si rulouri pentru ferestre
book Durata de viata a unor plase insecte
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Firma de plase insecte in Bucuresti
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online