Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Farmacia veterinara O.G. & I.- produse diversificate pentru fericirea animalului tau de companie


Farmacia veterinara O.G. & I.- produse diversificate pentru fericirea animalului tau de companieCategorie : Comunicate > Sanatate
Informatie adaugata de : Pro Digital Media
publicat pe : 28.10.2013

Farmacia veterinară O.G.& I. își desfășoară activitatea într-o zonă foarte accesibilă și cunoscută a Bucureștiului, și anume Hala Obor, și este deschisă clienților zilnic de luni până vineri între 8-18 și în weekenduri între orele 8-14. Cu experiență vastă în comercializarea produselor pentru animale, Farmacia Veterinară O.G.& I. este cunoscută de iubitorii animalelor prin devotamentul, promptitudinea dar și calitatea serviciilor pe care le oferă.

 

Farmacia dispune de o gamă foarte variată de produse, printre care amintim medicamente de uz veterinar, produse antiparazitare interne și externe, suplimente proteino-vitamino-minerale, atât pentru câini și pentru pisici, cât și pentru animale de companie și animale de fermă. În același timp, farmacia noastră dispune și de produse de dietă pentru câini și pisici, dar nu în ultimul rând, Farmaia Veterinară O.G.&I. satisface nevoile celor ce doresc să scape de insecte sau rozătoare, cu o gamă variată de capcane, pesticide și biocide.

 

Astfel, iubitorii de animale vor descoperi în cadrul farmaciei noastre produse din gama: antiparazitare, antiinfecțioase, antiinflamatoare, otice, oftalmice, topice, vitamine, minerale, produse cosmetice, hrană, accesorii, furaje animale și altele. Produsele cele mai diversificate se află în gama produselor antiparazitare, cu 90 de sortimente, dar și în gama hrană și accesorii, cu același număr de variante. De asemenea, farmacia noastră dispune de un site complex ce oferă informații relevante pentru clienți, fiind de asemenea și ușor de folosit. Utilizatorul site-ului nostru are oportunitatea de a-și crea cont, de a-și face un wish list, de a da o comandă, dar și de a avea acces la întregul istoric al comenzilor.

 

Farmacia livrează pe raza municipiului București, pentru o comandă minimă de 50 de lei, iar livrarea se efectuează de către noi, la un preț de 15 lei. Pentru comenzile mai mici de 50 de lei, clienții au posibilitatea de a ridica produsele direct de la sediul farmaciei, în intervalul orar în care aceasta este deschisă. În curând, serviciul de curierat va fi extins și pentru zonele adiacente municipiului București. Utilizatorii site-ului nostru au acces și la sfaturi și informații utile, acordate de către medicul nostru veterinar, dar în același timp utilizatorii activi în mediul online pot deveni membrii afiliați prin plasarea de link-uri către Farmacia Veterinară O.G& I. sau către alte produse specifice acestei farmacii pe site-ul propriu.

Orice vânzări făcute către clienți care au venit prin acele link-uri vor genera comision către afiliat. Nu în ultimul rând, clienții noștri pot vorbi în timp real cu un specialist în medicină veterinară, accesând site-ul nostru în orele în care este deschisă și Farmacia Veterinară O.G.&I. din Hala Bucur Obor, dar și offline, în cazul în care depășesc intervalul orar, lăsând un mail la care vor primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
book Vizita in Muntii Apuseni
book Cabinet avocatură Sibiu
book Reduceri la bicicletele fitness marca InSPORTline
book Funerare Rainbow - Servicii profesionale de toaletare si cosmetizare a decedatilor.
book Priceperea si maiestria specialistilor din cadrul firmelor de pompe funebre
book Baloane cu heliu
book Baloane Personalizate
book Baloane colorate
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
book Ce presupune o ingrijire corecta a parului si care sunt produsele de care ai nevoie?
book Spirulina pentru pierderea in greutate
book Uleiul de nucă de cocos pentru ten – un produs minune!
book Cum ne protejam pielea in acest sezon de razele nocive ale soarelui?
book Avantajele sistemului Zhalt Portabil
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online