Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Ingrijirea la domiciliu cu ajutorul unui pat medical


Categorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 12.08.2014

Boala indiferent de natura ei este un lucru greu de suportat de oricine. Aceasta este cu atat mai greu de suportat cu cat durata de recuperare este mai mare si cu cat ingradirea libertatii persoanei suferinde este mai restransa. Acest lucru se intampla si in cazul persoanelor imobilizate la pat din cauza bolii.

 

Pentru persoanele care datorita bolii, a unor interventii chirurgicale grele, a unor accidente sau traumatisme suferite sunt imobilizate intr-un pat viata nu este deloc usoara. Ei nu se pot misca, nu pot face nimic fara ajutor, nu au intimitate, libertate sau independenta.

De aceea, este foarte important ca aceste persoane sa fie sprijinite din toate punctele de vedere atat psihic cat si fizic. Astfel, viata acestor persoane va fi mult mai usoara si mai frumoasa. Produsele si dispozitivele medicale pot face acest lucru, fiind create astfel incat sa ofere sprijin si sa imbunatateasca calitatea vietii acestor persoane.

 

Echipamentul medical si anume pat medical ortopedic este unul din acele dispozitive medicale ce imbunatateste viata persoanelor ce sufera de anumite afectiuni care le tin imobilizate la pat. Patul medical ortopedic este un dispozitiv medical special conceput pentru ingrijirea la domiciliu, fiind ideal pentru recuperarea medicala si pentru imbunatatirea capacitatilor locomotorii afectate de afectiunea suferita. Patul medical precum si celelalte dispozitive medicale ortopedice precum cele destinate pentru ingrijirea la domiciliu ajuta si sprijina atat utilizatorul cat si familia si pe cei din jurul acestuia fiindu-le mult mai usor sa-l ingrijeasca si sa-l ajute in realizarea activitatilor zilnice, realizarea acestora fiind mult mai usoara.

 

Cu ajutorul patului medical persoana ce sufera de hndicap va avea viata mai usoara si mai confortabila. Va putea face diferite activitati pe care fara acesta nu le putea face. Chiar daca pare un simplu pat, patul medical ortopedic este mult mai mult de atat. Cu ajutorul acestuia, utilizatorul va putea sta mult mai confortabil si isi va imbunatatii circulatia sangelui prevenind aparitia escarelor si a altor afectiuni care apar datorita imobilizarii la pat pe timp indelungat. Cu ajutorul dotarilor pe care le are patul ortopedic, utilizatorul va putea face diferite actvitati pe care inainte nu le putea face, cum ar fi sa se uite la televizor, sa se tunda, sa se barbiereasca, sa citeasca o carte si multe altele asemeni.

 

Patul medical este un dispozitiv ortopedic dotat cu actionare electrica putand fi utilizat cu ajutorul unei telecomenzi chiar de catre utilizator fara a mai avea nevoie de ajutorul altei persoane, ceea ce face posibil sa poata fi ridicat sau coborat, putand fi adaptat in functie de caracteristicile si nevoile utilizatorului. Astfel, patul medical va putea fi ridicat pentru a sustine picioarele bolnavului daca acesta a suferit traumatisme la membrele inferioare, ori daca are aparat ghipsat la membrele inferioare si acestea necesita sustinerea la o inaltime mai mare decat cea a trunchiului. Patul medical este dotat si cu sustinere laterala astfel incat bolnavul sa nu cada din el ori sa se raneasca.

Datorita felului in care este conceput, acest pat medical ortopedic poate fi folosit cu succes in procesele de kinetoterapie si in alte exercitii medicale pentru recuperare.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Durata de viata a unor plase insecte
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Firma de plase insecte in Bucuresti
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
book Ce presupune o ingrijire corecta a parului si care sunt produsele de care ai nevoie?
book Spirulina pentru pierderea in greutate
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online