Informatii comunicate

COMUNICATE

 

MedLife isi extinde reteaua de laboratoare proprii cu o noua locatie in zona Cotroceni


MedLife isi extinde reteaua de laboratoare proprii cu o noua locatie in zona CotroceniCategorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 07.02.2012

Ca urmare a acestei investiţii, reţeaua de laboratoare MedLife a ajuns la 8 unităţi în Bucureşti şi în ţară, urmând să efectueze 5 milioane de analize în 2012.


MedLife, liderul pieței de servicii medicale private, deschide un nou laborator în Bucureşti, în zona Cotroceni. Laboratorul MedLife Cotroceni oferă pacienţilor o gamă largă de analize, precum cele de: biochimie, hematologie, coagulare, imunologie, microbiologie, toxicologie, citologie, având capacitatea de a deservi toţi locuitorii din zonele Cotroceni, Militari şi Drumul Taberei, aproximativ 500.000 pacienţi.

 

Noua locaţie a necesitat o investiţie de jumătate de milion de euro, şi dispune de tehnologie şi analizoare furnizate de liderii din domeniu precum Abbott, Sysmex, Instrumentation Laboratory, Roche, Sebia, dotări care garantează acurateţea şi corectitudinea rezultatelor.

 

"Anual, observăm o tendinţă de creştere a serviciilor de medicină de laborator, iar MedLife investeşte permanent în dezvoltarea acestei zone, pentru a oferi pacienţilor servicii integrate, parte ale „Sistemului Medical" pe care l-am dezvoltat. Noua locaţie din Cotroceni reprezintă o investiţie strategică, care a apărut ca răspuns la nevoile tot mai mari ale pieţei. Avem în continuare planuri de dezvoltare pe acest segment şi ţintim poziţia de lider inclusiv pe piaţa de laboratoare" a declarat Nicolae Marcu, Director General MedLife.

 

Odată cu deschiderea laboratorului din Cotroceni, MedLife a ajuns la o reţea de 8 unităţi, dintre care trei în București, și câte una în Braşov, Sfântu Gheorghe, Cluj, Timișoara şi Arad, având 400 de puncte de recoltare în toată ţara. Portofoliul laboratoarelor acoperă toate domeniile medicinei de laborator: biochimie, hematologie, coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologică, citologie, biologie moleculară, toxicologie, și un departament dedicat de genetică, specializat pe zona de patologie materno-fetală, infertilitate de cauză genetică și diagnostic postnatal al bolilor ereditare.

 

În cadrul Laboratoarelor MedLife pacienţii beneficiază şi de accesul la analize procesate în Franţa prin intermediul parteneriatului încheiat de MedLife cu cel mai cunoscut laborator din Franța, Cerba. Domeniile vizate de acest parteneriat sunt: hematologia, diverse teste pentru boli infecțioase, markeri tumorali care nu sunt efectuate în prezent în România.

 

În 2011, laboratoarele MedLife au efectuat 4,6 milioane de analize, iar în 2012, conform estimărilor companiei, numărul analizelor efectuate va ajunge la 5 milioane, capacitatea de procesare zilnică a laboratoarelor fiind de 18.000 de analize.

 

Reţeaua de laboratoare MedLife a realizat în 2011 o cifră de afaceri de 10 milioane de Euro, iar în 2012 compania vizează o creştere de 20%, până la valoarea de 12 milioane Euro.

 

Laboratoarele MedLife sunt parte a Sistemului Medical MedLife care mai include hyperclinici, spitale, maternităţi, centre de excelenţă şi farmacii.

 

Despre MedLife:

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală.

 

Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităţi, laboratoare, farmacii, acestea din urmă constituind Sistemul Medical MedLife.

 

În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 9 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale în Bucureşti, Braşov şi Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecolgie; 3 maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 28 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 8 centre de excelenţă cu specializare unică, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife, şi în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată ţara.

 

Conform studiului internaţional realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al doilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria "Clinică Privată", iar în ultimii patru ani, studiile de piaţă IMAS derulate la nivel naţional plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical.

 

www.medlife.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
book Ce presupune o ingrijire corecta a parului si care sunt produsele de care ai nevoie?
book Spirulina pentru pierderea in greutate
book Uleiul de nucă de cocos pentru ten – un produs minune!
book Cum ne protejam pielea in acest sezon de razele nocive ale soarelui?
book Avantajele sistemului Zhalt Portabil
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online