Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Medcenter - un nou concept al serviciilor medicale


Medcenter - un nou concept al serviciilor medicaleCategorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 03.02.2012

Medcenter, unul dintre cei mai importanti furnizori de pe piata medicala nationala si regionala, marcheaza o premiera nationala printr-un nou concept al serviciilor medicale din Romania. Centrul de Excelenta in Medicina de Laborator si Patologie impreuna cu Laboratorul Central Medcenter reunesc sub aceeasi emblema servicii de excelenta in trei directii principale: Educatie - Cercetare - Diagnostic.

 

Istoria MEDCENTER a inceput printr-o initiativa curajoasa, intr-un moment in care piata medicala din Romania era in formare. In 1998 Medcenter inaugura primul centru medical intr-unul din marile orase si centre universitare ale tarii - Iasi, venind in intampinarea nevoilor pacientilor si oferindu-le acestora o alternativa la serviciile medicale de stat.

 

O initiativa curajoasa o reprezinta si momentul actual in care Medcenter implementeaza o noua paradigma a serviciilor medicale de inalta performanta, prin colaborarea dintre Laboratorul Central si Centrul de Excelenta in Medicina de Laborator si Patologie, ce va avea ca focus formarea profesionala, educatia academica, post-academica, cercetarea stiintifica din domeniul medical, alaturi de medicina de laborator.

 

Viziunea Medcenter este ca aceste doua noi ramuri sa reprezinte un mediu de instruire si formare a specialistilor de inalta tinuta, de depasire a limitelor prin cercetarea in domeniul medicinii de laborator, permitand astfel o dezvoltare si perfectionare continua a serviciilor medicale, atat in sprijinul clinicianului, cat si al pacientului.

 

Oferta inedita de pe piata serviciilor medicale o reprezinta laboratorul perfomant unic in Romania, cu cea mai mare capacitate operationala din Europa de Sud-Est. Acesta dispune de echipamente de ultima generatie, cu o gama complexa si completa de teste (atat cele uzuale, cat si teste speciale).

 

Capacitatea laboratorului este de aproximativ 15 milioane de teste anual, din urmatoarele arii de specialitate: Hematologie, Biochimie, Imunologie-Alergologie, Microbiologie si Anatomia Patologica (Citopatologie, Histopatologie - Histochimie, Patologie Moleculara, Proteomica (Imunohistochimie), Genomica (PCR, CIHS), Servicii de Telediagnostic, Second Opinion). Domeniile de interes major, ce reprezinta o prioritate pentru specialistii nostri antamo-patologi sunt: Ginecologia, Chirurgia Generala, Gastroenterologia, Urologia, Pneumologia si Dermatopatologia.

 

De retinut sunt testele speciale realizate in laboratorul Medcenter, teste ce ofera solutii exacte si rapide in afectiuni medicale critice, dand totodata posibilitatea furnizarii unui diagnostic corect si identificarii celui mai eficient tratament. Mentionam aici: testele din domeniul Imuno-Histochimiei, esentiale in caracterizarea tumorilor si initierea terapiei; testele de Biologie Moleculara, cum sunt B-RAF si K-RAS, care ofera o modalitatea usoara de identificare a celor mai relevante mutatii genetice, ajutand astfel la optimizarea terapiilor in cancerul de colon si melanom.

 

Promisiunea Medcenter este ca si in continuare sa venim cu noutati pe piata medicala din Romania, dar sa si readucem in prim-plan cercetarea romaneasca din domeniu.

 

www.medcenter.ro 


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Oferta de vara la Plase Tip Rulou
book Plase si rulouri pentru ferestre
book Durata de viata a unor plase insecte
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Firma de plase insecte in Bucuresti
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online