Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Noul centru stomatologic Swiss Ecodent Clinic va ofera o modalitate unica de abordare a fiecarui pacient


Noul centru stomatologic Swiss Ecodent Clinic va ofera o modalitate unica de abordare a fiecarui pacientCategorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 02.09.2011

Centrul Stomatologic Swiss Ecodent Clinic din strada Rahmaninov nr. 2 A a fost inaugurat pe data de 1 septembrie 2011, in cadrul unei receptii de gala, onorata de reprezentanti ai media si ai inaltei societati bucurestene.

 

Ecodent cuprinde si ofera intreaga gama de servicii stomatologice, sustinute de o echipa profesionista, cu experienta de lucru internationala si dotari de ultima generatie.


Intreaga desfasurare a activitatilor din cadrul clinicii respecta principiul elvetian, accentul fiind pus pe calitatea serviciilor, siguranta si discretie. Astfel, respectarea programărilor este un punct crucial in desfasurarea activitatii, conform cu caracterul elvetian al companiei, clinica facandu-si un titlu si o datorie de onoare pentru respectarea programarilor. La Swiss Ecodent Clinic, pacientii nu vor astepta niciodata in salile de asteptare.

 

Echipa medicala reuneste specialisti cu competente in protetica si implantologie dentara, chirurgie, endodontie, parodontologie, profilaxie si cosmetica dentara. Intreaga activitate a clinicii este coordonata de catre medicul stomatolog Dr. Dr. Christian Marmandiu (doctorand si masterand in chirurgie-implantologie, cu activitate de peste 20 de ani si experienta a peste 10.000 de implanturi inserate, competentele sale fiind international recunoscute in Elvetia, Germania si SUA) si de catre Prof. Dr. Ion Patrascu. Specializarile continue ale medicilor nostri mentin know-how-ul profesional la cele mai inalte standarde.

 

 

 

Dr. Dr. Christian Marmandiu: " La Swiss Ecodent Clinic, personalul medical este implicat si dedicat pentru a oferi pacientilor asistenta si servicii la standarde de performanta, calitatea igienei fiind definitorie pentru activitatea noastra. Cunostintele si experienta vasta in domeniul practicii stomatologiei se regasesc in modalitatea terapeutica de abordare a fiecarei situatii, pacientii beneficiind de tratamente personalizate, raportate specific la fiecare diagnostic."

 

Prof. Dr. Ion Patrascu: „Folosim in clinica noastra laserul dentar, atat in cazurile de chirurgie, parodontologie, cat si ultima evolutie in albirea dintilor".

 

Acest procedeu este unul mult mai rapid, cu mai putine dureri in timpul si post tratament, avand si o durata mai lunga de mentinere a albului.

Investitia necesara deschiderii centrului s-a ridicat la aproape 1 000 000 de euro, in care este inclusa aparatura de ultima generatie, marca Kodak.

 

Echipamentele de radiologie panoramica si retro-alveolara digitala genereaza imagini de inalta calitate, cu rezolutie ridicata, evidentiind cu acuratete cele mai importante detalii clinice si reducand riscul iradierii conventionale cu 90%, datorita tehnologiei 100% computerizate.

 

Fiecare interventie chirurgicala, mai ales cele implantologice, necesita o tomografie (imagine 3D), in scopul de a avea informatia maxima despre campul operator. Pregatim optim fiecare pacient in vederea rezolvarii cazului in cel mai bun mod cu putinta.

 

 

 

Mai multe informatii la telefon: 021.9394 sau pe www.swiss-ecodent.ro

 

Cristina Constantin

Assistant Manager

HNC - healthcare communication

Calea Grivitei nr. 51 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
book Ce presupune o ingrijire corecta a parului si care sunt produsele de care ai nevoie?
book Spirulina pentru pierderea in greutate
book Uleiul de nucă de cocos pentru ten – un produs minune!
book Cum ne protejam pielea in acest sezon de razele nocive ale soarelui?
book Avantajele sistemului Zhalt Portabil
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online