Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Schimbarile din sectorul medical si perspectivele de dezvoltare ale serviciilor de sanatate discutate in cadrul evenimentului “Sistemul de sanatate - o prioritate pentru Romania?“


Categorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 18.04.2012

Miercuri, 25 aprilie, ora 09:00, la Hotel InterContinental, Bucuresti, Medien Conferences organizeaza masa rotunda "Sistemul de sanatate - o prioritate pentru Romania?", eveniment  ce isi propune sa analizeze situatia actuala a sistemului medical din Romania,  precum si potentialul de dezvoltare a acestuia in urmatorii ani.

 

Suma alocata in Romania pentru cheltuielile cu sanatatea este de 3 ori mai mica comparativ cu media europeana, tara noastra situandu-se printre ultimele locuri. În Romania sunt alocati pentru sanatate doar 600 Euro pe cap de locuitor, fata de media europeana de 1800 Euro. De asemenea, suntem pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste procentul din PIB alocat sanatatii - 3.6%, care este de doua ori mai mic raportat la media europeana. Subfinantarea este o problema reala a sistemului de sanatate din Romania, iar deficientele cu care se confrunta sistemul sanitar impune o reforma majora.

 

In ultimii 5 ani peste 10.000 de medici au plecat din Romania pentru a profesa in strainatate. Statul român are datorii enorme la furnizorii de medicamente, arierate al caror nivel poate arunca sistemul medical in colaps. Practic, suntem in situația in care producatorii, distribuitorii si farmaciile vand medicamente compensate pe datorie.

 

Evenimentul reprezinta punctul de intalnire dintre actorii principali din sistemul medical: statul, producatorii si distribuitorii de medicamente,lanturile de farmacii, furnizorii de servicii private de sanatate, companiile de asigurari si investitorii in sanatate.

 

Evenimentul este adresat:  producatorilor si distribuitorilor de medicamente, lanțurilor de farmacii, furnizorilor de servicii private de sanatate, companiilor de asigurari, investitorilor in sanatate, autoritatilor.

 

 

"Sistemul de sanatate- o prioritate pentru Romania?" se bucura de sustinerea partenerilor Astra Asigurari si Horvath& Partners.

 

Evenimentul este sustinut de: TVR Info, RFI Romania, Wall- Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business 24, 9 a.m., Business Live, Media IQ,  B2B, promoafaceri.com,  Ziarul de Business.

 

"Sistemul de sanatate- o prioritate pentru Romania?" va avea loc miercuri, 25 aprilie, ora 09:00 la Hotel InterContinental.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: conferences@medienholding.ro, telefon 021.202.81.69.

 

Despre Medien Conferences

 

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

 

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

 

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

 

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - „Caminul", „Casa Mea", „Domus" si „Planul Casei Mele", revista de B2B „Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing si divizia de evenimente de business, Medien Conferences.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.paun@medienholding.ro,  conferences@medienholding.ro, telefon 021.202.81.69.

 

 

 Andreea Paun

Project Executive

Medien Conferences

Phone: +40 21 202 8169
Fax: +40 21 202 8269

Mobile: +40 721 201 995


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
book Ce presupune o ingrijire corecta a parului si care sunt produsele de care ai nevoie?
book Spirulina pentru pierderea in greutate
book Uleiul de nucă de cocos pentru ten – un produs minune!
book Cum ne protejam pielea in acest sezon de razele nocive ale soarelui?
book Avantajele sistemului Zhalt Portabil
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online