Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Sindan Pharma finalizeaza cu rezultate excelente inspectia FDA si ANMDM


Sindan Pharma finalizeaza cu rezultate excelente  inspectia FDA si ANMDMCategorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 18.04.2011

Sindan Pharma, unitatea de productie a Grupului Actavis in Romania specializata in productia farmaceuticelor generice oncologice, a finalizat cu rezultate excelente inspectia reprezentantilor autoritatii americane din domeniu - Food and Drug Administration (FDA).

 

Inspectia care s-a desfasurat pe parcursul a doua saptamani (28 martie - 6 aprilie) a fost declansata atat de cresterea impresionantaa a vanzarilor produselor fabricate de Sindan Pharma in Statele Unite ale Americii, cat si de numarul mare de solicitari de noi autorizatii de punere pe piata (APP) pe care Compania le-a depus in vederea comercializarii unor noi produse pe piata din SUA.

 

Aceasta inspectie a fost de asemenea parte a initiativei de armonizare a deciziilor autoritatilor farmaceutice americane si a celor ale organismelor Uniunii Europene, fiind a treia inspectie de acest tip din Europa. Astfel, cei doi inspectori FDA au fost insotiti de un reprezentant al Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) din Romania, in numele Agentiei Europene a Medicamentului (EMA). Ambele Agentii au finalizat aceasta inspectie indelungata, detaliata si deosebit de dificila avand doar cateva recomandari.

 

"La finalul acestui exercitiu care a fost pentru noi plin de provocari, putem concluziona ca pregatirea minutioasa, munca in echipa si dedicarea tuturor celor implicati au condus la obtinerea rezultatelor asteptate si au facut posibila aceasta recunoastere a eforturilor noastre", a declarat Bogdan Oghina, Directorul General al Sindan Pharma.

 

Echipa de management a Companiei, beneficiind de participarea si sustinerea continua a Domnului Adam Slatter (Director Corporate Actavis pentru Calitate pentru zona Europei si Asiei), a asigurat un management controlat pe perioada intregului proces, demers care a facut posibila continuarea procesului de productie fara nici un fel de obstacole sau intreruperi.

 

Desi imbucuratoare, aceste rezultate pozitive sunt de fapt normale pentru orice companie farmaceutica generica prezenta pe piata americana si confirma inca o data standardele de calitate pentru care echipa Actavis colaboreaza in vederea mentinerii si imbunatatirii continue. Realizarea actuala este congruenta cu decizia strategica luata de conducerea Sindan Pharma in anul 2005 de a intra pe piata americana.

 

Pentru informatii suplimentare

Ana Maria Draganica

Manager Comunicare Actavis Romania

Tel: (+40) 751 12 00 33

Web-site: www.actavis.com.ro

 

 

Despre Actavis in Romania

 

Grupul Actavis este reprezentat in Romania de doua unitati: Actavis Sales/Marketing (responsabila cu partea de comercializare si promovare a produselor din portofoliul Actavis pe piata din Romania) si Sindan Pharma/Actavis Operations - unitatea de productie pentru medicamente oncologice, responsabila si pentru exportul acestora spre pietele externe.

 

In prezent, cele doua companii numara peste 400 de angajati in Romania, din care peste 20% reprezinta forta de vanzari.

Actavis Romania a obtinut pana in prezent peste 635 de aprobari pentru distributia de medicamente oncologice in peste 55 de tari, precum: Statele Unite, Marea Britanie, Statele membre ale Uniunii Europene, Elvetia, Serbia, Kosovo, Irlanda, Moldova, Rusia, Ucraina, Macedonia, Muntenegru, Bosnia-Hertegovina, Japonia, Africa de Sud, Australia, Iran si altele.

 

Pentru mai multe informatii referitoare la activitatea Actavis in Romania va rugam sa vizitati website-ul Companiei la adresa: www.actavis.com.ro.Despre Grupul Actavis

Actavis este a patra companie internationala lider specializata in dezvoltarea, productia si comercializarea farmaceuticelor generice. Compania dezvolta operatiuni in 40 de tari si numara peste 10.000 de angajati. Cu o capacitate globala de productie de peste 24 de miliarde de comprimate, Compania detine 14 facilitati de productie cu certificare internationala in Europa, Statele Unite si Asia. In anul 2010, Grupul Actavis a lansat pe piata 719 produse.

 

Pentru mai multe informatii referitoare la activitatea Grupului Actavis, va invitam sa vizitati website-ul Companiei la www.actavis.com.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Durata de viata a unor plase insecte
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Firma de plase insecte in Bucuresti
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
book Ce presupune o ingrijire corecta a parului si care sunt produsele de care ai nevoie?
book Spirulina pentru pierderea in greutate
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online