Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Stem SURE a fost desemnata cea mai performanta companie de celule stem din Romania


Stem SURE a fost desemnata cea mai performanta companie de celule stem din RomaniaCategorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 09.11.2011

In urma celei de-a xviii-a editii a topului firmelor din municipiul Bucuresti, organizat de catre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, compania daneza Stem SURE a fost clasata pe locul 2, in categoria "Microintreprinderi", domeniul "SERVICII", grupa de activitate "Alte activitati referitoare la sanatatea umana", fiind astfel prima companie de profil inclusa vreodata intr-un astfel de clasament.

 

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti a organizat a XVIII-a editie a TOPULUI FIRMELOR DIN MUNICIPIUL BUCUREŞTI, manifestare devenita traditionala pentru cea mai dinamica si puternica comunitate de afaceri a tarii, cea din Capitala.

 

Laureatii au fost stabiliti conform unei metodologii complexe, care imbina criterii precum cifra de afaceri sau rata profitului, cu criterii ce tin mai mult de latura calitativa a activitatii desfasurate de companii - eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat.

 

Bogdan Ivanescu, presedinte Stem SURE: "Suntem prima companie de celule stem din Romania care primeste un asemenea premiu si suntem onorati de acest lucru. Faptul ca suntem primii care au reusit sa ofere cu profesionalism, daruire, curaj si foarte multa munca aceasta categorie de servicii si singurii care le ofera la adevaratele standarde occidentale, in speta daneze, si faptul ca furnizam cel mai rapid rezultat al procesarii - in medie in 36 ore de la nastere, ca suntem primii care stocam celule stem in mod standard in 2 recipiente, primii care am introdus o reala asigurare pentru terapii cu celule stem, primii care am inceput sa pregatim multiplicarea celulara si singurii care oferim testarea HLA gratuita pentru clientii nostrii - arata unicitatea acestei companii si explica in plus de ce Stem SURE  este unul dintre leaderii pietei din Romania pe acest segment. In plus, compania noastra este o companie bazata pe corectitudine si profesionalism, cu radacini Daneze, care promite pastrarea standardelor asumate cu orice pret, asigurandu-va in continuare de toata daruirea noastra pentru viitorul familiei dumneavoastra".

 


Stem SURE este o companie stabila si performanta financiar, fapt recunoscut chiar de catre Camera de Comert, si care are ca mod de lucru etica si transparenta fata de clientii sai. Stem SURE are in vedere cu prioritate interesele si cerintele clientilor sai, venind in intampinarea acestora cu servicii, oferte, consiliere si gasirea celei mai bune solutii, deoarece noi punem omul si sanatatea acestuia inaintea oricaror interese de ordin financiar. Stem SURE va asigura un viitor sanatos, deci de succes!

 

www.stemsure.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
book Ce presupune o ingrijire corecta a parului si care sunt produsele de care ai nevoie?
book Spirulina pentru pierderea in greutate
book Uleiul de nucă de cocos pentru ten – un produs minune!
book Cum ne protejam pielea in acest sezon de razele nocive ale soarelui?
book Avantajele sistemului Zhalt Portabil
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online