Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Stem SURE va fi prima companie din Romania care va oferi multiplicarea celulelor stem recoltate la nastere


Categorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 29.06.2011

Stem Sure prima companie care va oferi multiplicarea celulelor stem recoltate la nastere.

 

Agentia Daneza pentru Stiinta, Tehnologie si Inovatie din Danemarca a acordat bancii daneze de celule stem, StemCare Ltd, o bursa in valoare de 500.000DKR (Coroane Daneze) - si respectiv 100.000 DKR, - pentru un proiect de multiplicare celulara a celulelor stem de origine ombilicala. Proiectul va fi desfasurat de catre StemCare in colaborare cu compania Bioneer Ltd, companie de servicii in domeniul cercetarii, subsidiara a Universitatii Tehnice din Danemarca (DTU).

 

Colaborarea, initiata in ianuarie 2011, va dovedi ca celulele stem ombilicale pot fi multiplicate printr-o procedura standard, de rutina, si este prima de acest tip in Danemarca. Rezultatele proiectului sunt asteptate in august 2012. Astfel se va deschide o foarte mare oportunitate privind tratarea a mai multor pacienti cu celule stem multiplicate dintr o singura proba de sange placentar sau repetarea terapiei la acelasi pacient cu respectivele celule multiplicate.

 

Bogdan Ivanescu: Stem SURE este o companie dedicata misiunii sale si are toate premizele de a fi prima companie din Romania care sa ofere replicarea celulara exclusiv pentru pacientii proprii. Mai exact, daca nu doresti sa iti epuizezi proba de celule stem, inainte de transplant le multiplici, folosesti celulule stem originale si le criogenezi pentru o viitoare intrebuintare cu celule stem mutiplicate. In plus, toti membrii familiei, care sunt compatibili cu proba copilului, au sansa de a putea utiliza in cantitate suficienta celulele stem stocate, respectiv multiplicate.

 

Multiplicarea in scopuri regenerative

 

Tehnici validate de multiplicare a celulelor stem exista deja, iar scopul proiectului desfasurat de StemCare in colaborare cu Bioneer este stabilirea unui protocol pentru multiplicarea ex vivo a celulelor stem obtinute din probe de sange ombilical criogenate, avand scopul de a imbunatatii rezultatele si de a extinde aplicabilitatea transplantului folosind sange din cordonul ombilical. Celulele stem ce vor fi folosite in proiect au fost donate catre StemCare pentru a fi folosite in cercetare.

 

Daca rezultatele proiectului de multiplicare a celulelor stem se vor dovedi atat de pozitive cum se asteapta StemCare, este realistic de asteptat ca parintii care vor stoca celule stem ombilicale ale copiilor lor in viitor sa aiba oportunitatea de a alege optiunea de multiplicare a celulelor stem inainte de criogenare, asigurandu-se astfel ca copilul lor va avea un numar adecvat de celule gata de a fi folosite intr-un potential tratament ulterior.

 

Astfel portofoliul de servicii pe care Stem SURE il pune la dispozitia viitorilor parinti se completeaza cu inca un produs inovator si anume replicarea celulelor stem recoltate la nastere alaturi de alte servicii inovatoare pe care Stem SURE le a adus in Romania precum stocarea standardizata in recipient bicompartimentat asimetric, existenta unui dispozitiv de recoltare in regim de urgenta in kit ul de recoltare sau crearea primei asigurari din Romania pentru terapii medicale cu celule stem.

 

Stem SURE este compania de recoltare a celulelor stem care detine caracteristici unice, pe care majoritatea companiilor de profil din Sud-Estul Europei le pot oferi doar separat. Stem SURE este singura companie din Romania si din Sud-Estul Europei care ofera clientilor sai rezultatul procesarii probei de sange placentar in termen mediu de 36 de ore.

 

Dr. Bogdan Ivanescu President STEM Sure Solutions

Mobile: +40 722 504 540
Phone: +40 21 310 8226
office@stemsure.ro 

www.stemsure.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Oferta de vara la Plase Tip Rulou
book Plase si rulouri pentru ferestre
book Durata de viata a unor plase insecte
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Firma de plase insecte in Bucuresti
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online