Informatii comunicate

COMUNICATE

 

„Primavara in Rose” by Vinul.Ro


„Primavara in Rose” by Vinul.RoCategorie : Comunicate > Stil de viata
publicat pe : 03.05.2011

In perioada 14 - 22 mai, Vinul.Ro va „imbraca" in roz mai multe terase din Centrul vechi al Capitalei si nu numai, sub denumirea de „Primavara in Rose".

 

Scopul actiunii este de a genera un plus de vizibilitate, educarea consumatorului si o pozitionare superioara a vinului in mintea clientilor, de a creste vanzarea de vin, dar si de a incuraja stilul de viata asociat acestui produs. Traficul estimat pe aceste strazi este intre 2000 si 8000 persoane zilnic, majoritatea fiind consumatori de servicii HoReCa veniti chiar cu acest scop in zona.

 

Proiectul implica inscrierea unor vinuri si spumante rose care vor fi listate, semnalizate si vandute in mod special pe perioada celor 9 zile de eveniment. Producatorii si importatorii care isi vor inscrie vinurile rose in proiect vor avea parte de o vizibilitate deosebita si vor avea ocazia sa interactioneze direct cu consumatorul.

 

Drink pink, responsibly!

 

Vor fi doua categorii de pret pentru toate vinurile inscrise. Astfel, lasam vinul sa vorbeasca pentru el, dar si incurajam clientul sa se intoarca in urmatoarele zile sa le guste si pe restul.

 

Clientii imbracati in roz vor avea ocazia sa castige premii simpatice, dar si sa devina vedete pentru o zi. Partenerii promit multe surprize si momente artistice.

 

Vinul.Ro va asigura fiecarei terase partenere meniuri speciale, cu vinurile inscrise, care vor avea functie de informare (cum se produce, consuma si asociaza rose-ul), promovare (poze cu sticlele), si, evident, vanzare. Vor mai fi semnalizari precum roll-up-uri, fete de masa personalizate, ospatari „accesorizati" cu roz, sticle de rose expuse in frapiere transparente si multa promovare media.

 

Publicul din Capitala va avea prilejul nu doar sa guste o selectie de rose-uri la preturi speciale (la sticla sau pahar), ci si sa afle istoria si secretele acestui tip de vin.

 

Terasele care au confirmat participarea sunt: Charme - str Smardan, Margo - str Lipscani, Caffe Tabiet - str Avrig si Maccheroni - str Smardan.

 

Daca proiectul va avea parte de succes, atat din partea consumatorilor cat si din partea partenerilor, intentionam sa-l repetam in lunile iulie si septembrie cu vinuri albe si, respectiv, rosii.

 

Vinul.Ro

Vinul.ro 

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Criolipoliza - beneficii pentru silueta dumneavoastra
book Beneficii manichiura cu oja semipermanenta
book Gomajul intr-un salon de cosmetica
book Intretinere corporala - beneficii pentru practicante
book Illieen’s lanseaza serviciul de Criolipoliza
book Masaj drenaj limfatic
book Tratament de peeling chimic pentru anotimpul rece
book Masaj reflexogen
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online