Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Dansul, un ajutor pentru cresterea increderii in sine a copilului


 Dansul, un ajutor pentru cresterea increderii in sine a copiluluiCategorie : Comunicate > Stil de viata
publicat pe : 03.11.2011

In ultimii ani, odata cu cresterea popularitatii dansului sportiv, au fost publicate numeroase studii referitoare la beneficiile pe care practicarea dansului sportiv il are asupra copiilor de toate varstele. Printre cele mai cunoscute beneficii se numara cresterea flexibilitatii, coordonarii si echilibrului, capatarea unei tinute corecte si elegante, deprinderea importantei disciplinei de grup si a concentrarii.

 

Daca impactul pe care il ale dansului in dezoltarea fizica a copilului sunt bine cunoscute, beneficiile emotionale si sociale ale acestui sport abia acum incep sa fie studiate. Cresterea increderii in sine, inlaturarea timiditatii si dezvoltarea abilitatilor de socializare si lucru in echipa sunt doar cateva dintre avantajele pe care le poate aduce frecventarea cursurilor de dans de catre copii.

 

Dansul creaza mediul ideal in care copiii sa socializeze in mod natural, lectiile de dans ajutandu-i sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare si socializare. La cursurile de dans cei mici sunt incurajati sa interactioneze si sa conlucreze atat in cadrul coregrafiilor de grup, cat si pentru a se ajuta reciproc in memorarea pasilor sau in diferite jocuri ce au ca scop imbunatatirea flexibilitatii si a coordonarii. Aceasta abordare creaza o legatura sociala si emotionala intre cei prezenti la curs, favorizand dezvoltarea de noi prietenii si ajutand la indepartarea fricii de nou pe care multi copilasi timizi o manifesta.

 

Frecventand cursurile de dans, increderea in sine a copilului va creste treptat, de la luna la luna. Pentru inceput intregul efort al copilului va fi indreptat spre memorarea pasilor, deprinderea tinutei corecte aferente dansului sportiv si recunoasterea diferitor ritmuri, exercitii ce il ajuta sa isi cunoasca mai bine propriul corp si sa capete incredere in capacitatile pe care le are. Astfel, treptat, copilul devine confortabili in propria piele, fapt ce va avea repercursiuni si asupra altor aspecte ale vietii. Copilul isi va exprima parerile cu facilitate, va da dovada de o atitudine pozitiva, fiind mult mai deschis in a-si contura un mod propriu de a se exprima.

 

Pe langa aceasta, exista studii care evidentiaza impactul pozitiv pe care frecventarea cursurilor de dans il are asupra rezultatelor obtinute la invatatura. Pentru deprinderea pasilor de baza sunt esentiale disciplina, puterea de concentrare, dorinta de perfectionare, o buna capacitate de memorare, atentie la detalii, viteza crescuta de reactie si adaptare usoara la situatii variate. Frecventand cursurile de dans si confruntandu-se in permanenta cu pasi si stiluri noi de dans, copiii isi dezvolta aceste abilitati care au drept consecinta rezultate mai bune la scoala.

 

Nu ramane decat sa incercati o sedinta de dans la scoala de dans Joie de Vivre, iar la finele orei sa va consultati atat cu copilul cat si cu instructorul pentru a evalua perspectivele.

 

Despre Joie de Vivre Dance Studio

La cursurile de dans de la Joie de Vivre Dance Studio descoperi energia dansurilor latino, eleganta stilurilor standard, frumusetea dansurilor populare romanesti si exotismul dansurilor orientale. La cursurile de dans pentru copii insuflam celor mici pasiunea pentru dans, ajutandu-i sa descopere elegantele stiluri standard si energicele ritmuri latino. Iti suntem alaturi la inceputurile de drum, ajutandu-te sa dansezi valsul mirilor intr-un mod unic, in timp ce perechile de dansatori profesionisti aduc energia de care orice petrecere are nevoie.

 

Str. Delea Veche 16-18, Sector 2, Bucuresti
Noemi Kemenyfi
0726.378.713 
noemi.kemenyfi@jdvdance.ro 
http://www.jdvdance.ro 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Criolipoliza - beneficii pentru silueta dumneavoastra
book Beneficii manichiura cu oja semipermanenta
book Gomajul intr-un salon de cosmetica
book Intretinere corporala - beneficii pentru practicante
book Illieen’s lanseaza serviciul de Criolipoliza
book Masaj drenaj limfatic
book Tratament de peeling chimic pentru anotimpul rece
book Masaj reflexogen
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online