Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Apel pentru persoanele izolate de zapada


Apel pentru persoanele izolate de zapadaCategorie : Comunicate > Stil de viata
publicat pe : 11.02.2012

Crucea Rosie Romana, ca urmare a caderilor masive de zapada si a viscolului puternic din ultima perioada de timp (27 ianuarie - 11 februarie), a venit in sprijinul persoanelor blocate de nameti, izolate si fara posibilitati de aprovizionare in judetele Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati,  Giurgiu, Dambovita, Botosani, Bacau, Iasi, Arad, Braila, Neamt si Ilfov cu apa, alimente de baza si paturi. 

 

Astazi,  aproximativ 3 tone de alimente si paine vor fi directionate catre zonele cel mai greu afectate, Buzau si Ialomita. 1 400 de kg de alimente (ulei, malai, paste fainoase, conserve si paine) vor fi directionate cu un elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor in zonele inzapezite din judetul Ialomita, comunele Mirosesti si Cacova.

Un alt transport de 1450 de kg de alimente vor fi distribuite cu sprijinul elicoperului Ministerului Apararii Nationale in judetul Buzau in localitatile Boldu si Cochirleanca.

 

In perioada urmatoare, toate alimentele existente in depozitele Bancii de Alimente vor fi donate catre zonele izolate de zapada.  Pentru a sustine in continuare persoanele afectate de caderile masive de zapada, care nu isi pot procura singure hrana, Crucea Rosie Roamana lanseaza un apel umanitar de urgenta.

 

Începând de astazi, persoanele care vor sa contribuie cu alimente greu perisabile  pot face donatii prin intermediul Bancii de Alimente a Crucii Rosii în toate magazinelor din retelele: Carrefour, Real, Mega Image si Metro. Alimentele de baza sunt: malai, faina, zahar, orez, paste fainoase, conserve de carne, conserve de peste, apa.

 

De asemenea pot face donatii online pe site-ul oficial al Crucii Rosii Romane www.crucearosie.ro sau in conturile special deschise de Crucea Rosie Româna la BRD - Agentia Piata Romana:


LEI  :  RO36BRDE410SV51618614100
EUR : RO71BRDE410SV51618884100
USD  : RO29BRDE410SV18793954100

 

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente, apa, paturi, produse de igiena necesare persoanelor sinistrate.

 

Crucea Rosie Romana pune la dispozitia persoanelor interesate sa ajute cu bani sau alimente numerele de telefon: 021 /3171710 sau 0748 238 024 unde pot solicita informatii suplimentare.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cum decoram spatiile verzi
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Criolipoliza - beneficii pentru silueta dumneavoastra
book Beneficii manichiura cu oja semipermanenta
book Gomajul intr-un salon de cosmetica
book Tratament de peeling chimic pentru anotimpul rece
book Masaj reflexogen
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online