Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Ce trebuie sa stii daca vrei sa lucrezi la MySecret Studio

Ce trebuie sa stii daca vrei sa lucrezi la MySecret StudioCategorie: Comunicate > Stil de viata
Informație adăugată de: COSMX COMMUNICATIONS SRL
publicat: 25.08.2021

La fel ca la orice alt loc de munca, inainte de angajare trebuie sa stii anumite detalii precum in ce consta munca, despre program si chiar salariu. Atunci cand vrei sa te angajezi la studioul nostru de videochat sunt anumite lucruri pe care ar trebuie sa le stii, astfel incat sa nu ai surprize. Trebuie sa fii informata pentru a putea incepe o colaborare frumoasa, unde stii ce iti prevede viitorul si care sunt regulile noastre, precum si ceea ce oferim angajatelor.

 

Un prim pas spre acesta oferta de angajare la videochat de care poti profita este stabilirea unui interviu. La acesta vei putea afla mai multe informatii care te intereseaza cu siguranta.

 

Ce trebuie sa stii daca vrei sa lucrezi la noi

 

Daca te-ai decis ca vrei sa faci parte din echipa noastra si ai realizat ca poti avea un loc de munca stabil, legal din toate punctele de vedere, dar la care castigurile sunt net superioare fata de alte joburi, atunci noi suntem solutia potrivita pentru tine. Inainte de a ne cunoaste ar trebui sa stii informatii despre:

 

-Interviu: este mai mult o conversatie pe care o vom purta, pentru a te cunoaste mai bine, sa vedem astfel cum te descurci pe aceasta ramura, fiind printre principalele tale sarcini ca model. 

 

-Locatie: la un studio de videochat care ne apartine, din orasele in care avem sedii. Poti alege tematica din camerele pe care le alegi. 

 

-Obligatii: nu ai obligatia de a face nimic din ceea ce nu iti face placere, ci poti oricand sa refuzi. Tu decizi cum decurge conversatia cu membrii. 

 

-Salariu: este unul avantajos si il primesti o data la doua saptamani, deci de doua ori pe luna. Primul salariu porneste de la 800 $ pentru ca la inceput te obisnuiesti cu mediul si programul, iar mai apoi vei avansa din ce in ce mai mult. 

 

-Demisie: oricand poti sa demisionezi. Doar ca va trebui sa ai un preaviz de 15 zile daca vrei sa demisionezi dupa prima luna de munca. Daca vrei sa demisionezi inainte nu esti constransa de nici un aspect de acest gen.

 

-Comisioane: nu este un comision general valabil, ci tu poti munci pentru el. Cu cat creste numarul de ore petrecute online, cu atat va creste si comisionul pe care il incasezi. Acesta incepe de la 50%. 

 

-Imbracaminte: nu trebuie sa vii pregatita de la inceput cu cele necesare, pentru ca iti putem pune noi la dispozitie. Pe parcurs vei alege singura cu ce te imbraci, ce ti se potriveste si ce iti place. 

 

-Confidentialitate: este garantata din partea noastra astfel incat serverele din Romania nu au acces la paginile noastre. Esti ferita astfel de ochii posibililor cunoscuti. 

 

-Program: sunt trei schimburi de munca dintre care poti alege cum vrei sa lucrezi, cu posibilitatea de a schimba turele. Se lucreaza 8 ore pe zi, la fel ca la alte joburi, dimineata, intermediar si noaptea.

 

-Inceputul muncii propriu-zise: atunci cand este semnat contractul si din punct de vedere legal este totul in regula, poti incepe ziua de munca. Chiar daca la inceput vei avea o perioada de acomodare si training, munca incepe chiar de atunci. 

 

-Criterii de angajare: contrar a ceea ce se crede, pentru a fi model de videochat nu trebuie sa ai anumite kilograme si sa respecti niste standarde ale frumusetii. Noi stim ca fiecare are un farmec aparte si orice femeie poate atrage un barbat din mai multe puncte de vedere. Angajarea nu se face in functie de aceste aspecte, ci incurajam chiar diversitatea. Vei invata sa iti pui anumite trasaturi in evidenta cu ajutorul unui trainer. 

 

Te asteptam in echipa noastra si daca esti interesata de mai multe informatii acceseaza pagina noastra oficiala unde descoperi tot ce te intereseaza.Publicitatea ta!
publicitate


Informatii comunicate
comunicate de aceeasi firma:
book Terapia cu Micro-Ace - cand, cum si de ce o utilizam
book Exista stabilitate in domeniul videochatului? Noi spunem ca da! Iata de ce
book MySecret Studio, un job stabil indiferent de vremuri!
book Ia-ți adio de la celulită și bucură-te în continuare de vară
book Angajeaza-te azi la MySecret Studio si castiga 500 de euro bonus de angajare
book Esti pregatita sa iti schimbi complet viata in bine? Vino la MySecret Studio
book Exista stabilitate in domeniul videochat-ului? MySecret Studio dovedeste ca da!
 

Informatii comunicate
comunicate din aceeasi categorie:
book Terapia cu Micro-Ace - cand, cum si de ce o utilizam
book Exista stabilitate in domeniul videochatului? Noi spunem ca da! Iata de ce
book MySecret Studio, un job stabil indiferent de vremuri!
book Esti pregatita sa iti schimbi complet viata in bine? Vino la MySecret Studio
book Exista stabilitate in domeniul videochat-ului? MySecret Studio dovedeste ca da!
book Haina de blana naturala de vulpe argintie, piesa de rezistenta in sezonul rece
book Ce conține un parfum
book Cum decoram spatiile verzi
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online