Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cleaning Show 2013 – o editie a premiantilor!


Cleaning Show 2013 – o editie a premiantilor!Categorie : Comunicate > Stil de viata
publicat pe : 17.04.2013

Prezentarea celor mai noi inventii pe piata din Romania, lansari in premiera si demonstratii spectaculoase!  Importante companii din industria de curatenie profesionala, industriala si domestica si-au dat intalnire saptamana trecuta, intre 9 si 12 aprilie, la Romexpo, la cea mai mare expozitie de profil de la noi din tara - CLEANING SHOW.  Evenimentul a fost organizat de Euroexpo si Romexpo.

 

Timp de patru zile, marii producatori si importatori de echipamente, tehnologii si solutii destinate curateniei profesionale au prezentat publicului specialist cele mai inspirate si mai eficiente optiuni pentru un business curat si prosper. "Impresia generala in urma participarii la aceasta expozitie a fost una buna, evenimentul a fost unul bine organizat si promovat, iar numarul vizitatorilor a fost unul semnificativ", a declarat Diana Vladascau, responsabil Marketing in cadrul Cleaning Logistic.

 

Mai mult, conceptul Innovation Corner, organizat in premiera in cadrul targului, s-a bucurat de atentia generala a vizitatorilor aflati in cautarea celor mai revolutionare echipamente, dar si a unui juriu specialist. Cele mai apreciate produse prezentate la Innovation Corner au fost rasplatite in cadrul celor doua categorii de vot: trofeul de popularitate si cu trofeul din partea juriului, din care au facut parte: Cristian Vasiliu, Director General Asociatia Romana de Facility Management - ROFMA, Sorin Mirancea, Specialist de Proiect in cadrul Romtelecom, Cristian Isaincu, BSC Sector Leader Diversey Romania, Dipl. Eng. Mircea Dobre - Department Manager Facility Services in cadrul OMV Petrom S.A., Mihai Ionita - Head of Logistics la Intact Media Group si Catalin Trifu - sef Birou Pavilioane, Romexpo.

 

In opinia juratilor, Echipamentele Anului 2013 sunt Dyson Airblade Tap (GBR Auto International) - un dispozitiv care permite spalarea si uscarea mainilor la chiuveta, gratie unei tehnologii computerizate si sistemul de mop MAG de la Vermop (Pro Curatenie) - un produs original care prezinta un mod complet nou de a atasa un mop unui suport avand la baza principiul de magnetism.

 

Am participat pentru prima data la Cleaning Show si am fost placut impresionati de organizare, totul a functionat asa cum ne-am dorit. Ne-am bucurat sa contactam si sa fim contactati de un numar multumitor de vizitatori si alte companii de interes. Cu siguranta vom participa si la alte editii!", a declarat Dragos Fratila, Managing Partner GBR Auto International.

 

"Vreau sa salut decizia organizatorilor de a pune in practica la Cleaning Show un Innovation Corner. Conceptul ne-a permis sa prezentam echipamentul Mag de la Vermop care a si castigat unul dintre cele doua premii oferite de juriul specialist. As vrea sa adaug in plus ca aceasta editie a fost superioara editiilor trecute. Ne-am dori ca toti importatorii, distribuitorii si firmele prestatoare de servicii sa participe la Cleaning Show, pentru ca este un eveniment care evolueaza de la an la an. Mai mult decat atat, contribuie la educarea pietei, apropiindu-ne astfel din ce in ce mai mult de Vest", a declarat Alexandru BODILCA, Brand  Manager PRO-CURATENIE Distribution and Services.

 

Trofeul publicului a fost castigat de Qleen, un sistem puternic pentru curatarea geamurilor la inaltime, pe baza de apa demineralizata, prezentat in premiera in Romania, de firma Ber's New Solutions. "Editia din acest an a Cleaning Show a fost excelenta din punct de vedere organizatoric. Cred ca standul nostru a avut cei mai multi vizitatori si dorim sa le multumim pentru ca au votat Qleen ca fiind Echipamentul Anului 2013", a declarat Radu Neagu, director general BER'S NEW SOLUTIONS.

 

De asemenea, Cleaning Show a gazduit si mai multe seminarii pe teme de interes pentru industria de curatenie, dar si o masa rotunda organizata de Asociatia Romana de Facility Management - ROFMA, cu tema "Evaluarea calitatii serviciilor in piata de facility management din Romania".

 

"A devenit o tradiție ca Asociația Română de Facility Management - ROFMA, să fie partener al CLEANING SHOW. Noutatea pe care acest parteneriat de succes a adus-o la ediția din acest an a fost organizarea în târg a unei mese rotunde pe tema evaluării calității serviciilor pe piața de facility management din România, la care au participat circa 40 de specialiști, furnizori de servicii, sau beneficiari. Evenimentul a sporit oportunitățile de promovare a expozanților la CLEANING SHOW 2013, precum și numărul contactelor de afaceri realizate în târg", a afirmat Cristian Vasiliu, director general Asociatia Romana de Facility Management - ROFMA.

 

Tot in cadrul acestei editii, a fost desemnata si cea mai buna firma prestatoare de servicii din Romania. Premiul Impecabilii a mers pentru a doua oara consecutiv la echipa BSS - Building Support Services, ai caror angajati au reusit sa imbine cu succes rapiditatea si eficienta in curatarea suprafetelor murdare. Locul II i-a revenit companiei NOC Clean, in timp ce pe III s-au clasat cei de la Galimex.

 

"Va multumim pentru invitatia de participare la Cleaning Show 2013 si ne bucuram ca am fost alaturi de dumneavoastra pentru a treia oara consecutiv. Consideram ca manifestarea din acest an a fost superioara celei din 2012, cu referire mai ales la locatia expozitiei si la numarul de vizitatori, care ni s-a parut a fi semnificativ mai mare decat cel din 2012", a declarat Lucian Anghel, director  general BSS.

 

Cleaning Show 2013 s-a bucurat de prezenta a peste 1 200 de vizitatori, mare parte dintre acestia fiind reprezentanţi ai firmelor de facility management, hoteluri, spitale, hypermarket-uri, clinici, banci sau din orice alte companii si institutii in care curatenia profesionala joaca un rol important.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Esti pregatita sa iti schimbi complet viata in bine? Vino la MySecret Studio
book Exista stabilitate in domeniul videochat-ului? MySecret Studio dovedeste ca da!
book Haina de blana naturala de vulpe argintie, piesa de rezistenta in sezonul rece
book Ce conține un parfum
book Cum decoram spatiile verzi
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Criolipoliza - beneficii pentru silueta dumneavoastra
book Beneficii manichiura cu oja semipermanenta
book Gomajul intr-un salon de cosmetica
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online