Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Competitia Galei Persoanelor cu Dizabilitati - 131 de candidaturi


Competitia Galei Persoanelor cu Dizabilitati - 131 de candidaturiCategorie : Comunicate > Stil de viata
publicat pe : 15.11.2011

131 de candidaturi au fost făcute la Ediția "Educație fără bariere" a Galei Persoanelor cu Dizabilități, la cele cinci categorii ale competiției. 

 

Au fost înscrise în competiție eforturi emoționante, fie ale persoanelor cu dizabilități, fie ale unor instituții, organizații neguvernamentale, organizații de media sau companii, pentru integrarea celor cu dizabilități în școală, în câmpul muncii sau în societate. 

 

Oamenii cu desăvârșire sunt persoane cu probleme psihice sau intelectuale grave care, la vârsta adultă, au slujbe cu norme întreagă și, pe lângă acestea, sunt implicate în activități sociale. Sunt desăvârșiți aceia care, deși în scaun rulant, sunt departe de a rămâne "imobilizate" și străbat zilnic kilometri pentru a merge la școală sau la serviciu. La fel sunt nevăzătorii care au ales să-i "lumineze" pe alții în domenii științifice, artistice sau sociale sau cei care fac performanțe incredibile în sport, la competițiile specializate.

 

Școlile tuturor abilităților sunt, fie că lucrează cu preșcolari, elevi sau studenți, unitățile de învățământ ale căror dascăli crează punți trainice între copiii tipici și cei atipici. Sunt școlile care, indiferent de tăierile bugetare, găsesc resurse sufletești pentru a se implica în educația adecvată a copiilor cu dizabilități, sau universități care creează departamente special dedicate celor cu deficiențe.

 

Angajatorii abilității sunt cei care, chiar în condițiile unei crize economice, au reușit să vadă în persoanele cu dizabilități capacitatea, talentul, dedicarea și determinarea și i-au angajat, în funcție de abilitățile și educația fiecăruia, în slujbele care li se potrivesc. Ei au descoperit că cei cu dizabilități pot face și tâmplărie, și sacoșe de pânză și chiar inginerie silvică. Au înțeles că ceea ce contează, de fapt, este să ai omul potrivit la locul potrivit.

 

Promotorii abilității sunt oameni care, dincolo de dizabilitatea proprie, au ales să se adreseze publicului, promovându-i pe cei marginalizați sau uitați; sau sunt jurnaliști și posturi sau ziare de masă care știu să transmită societății mesajul că există o masă critică de oameni care lucrează cu toții pentru ca cei cu dizabilități să ocupe un loc mai bun în societate, un loc meritat.

 

Porțile deschise sunt ale celor care au accesibilizat clădirile în care lucrează. Porțile deschise sunt ale celor care au ales să-i includă pe cei cu dizabilități în activitățile și în programele lor sportive, ale celor care au lucrat pentru a asigura tuturor accesul la transportul în comun, sau ale celor care au ales să accesibilizeze sistemule de învățământ în general.

 

Toate candidaturile pot fi citite la adresa www.incluziune.org/competitie/candidati.

 

Câștigătorii vor fi anunțați public în data de 3 decembrie 2011, la ora 15.00, în cadrul  "Galei Persoanelor cu Dizabilități", difuzată de postul TVR1. 

 

 

Eveniment organizat de ActiveWatch - Agenția de Monitorizare a Presei și Fundația Motivation România, alături de Fundația Vodafone România.

 

Coproducător: TVR1

 

Partener: Adevărul Holding

 

Parteneri media: Adevărul, Click! Sănătate, Știrile Europa FM, București FM, 24 FUN, Oops Media, România liberă, Elle, Avantaje, Psychologies, Baby.

 

Parteneri media online: Hotnews.ro, SmartWoman.ro, BestJobs.ro, PromoAfaceri.com, BusinessCover.ro, Romaniapozitiva.ro, StartEvo.ro, B365.

 

Eveniment susținut de: Banca Transilvania, Fundația Valvis, Special Olympics România, Step by Step, Media Image, IMPHOTO, Sovis Print. 

 

 

Teodora Zabava
PR Gala Persoanelor cu Dizabilitati
Mobile: +40 723 535 717
E-mail: teo.zabava@activewatch.ro 


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cum decoram spatiile verzi
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Criolipoliza - beneficii pentru silueta dumneavoastra
book Beneficii manichiura cu oja semipermanenta
book Gomajul intr-un salon de cosmetica
book Tratament de peeling chimic pentru anotimpul rece
book Masaj reflexogen
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online