Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Concurs de vinuri romanesti la Festivalul PROVINO de la Cluj


Concurs de vinuri romanesti la Festivalul PROVINO de la ClujCategorie : Comunicate > Stil de viata
publicat pe : 26.01.2012

În perioada 15 - 18 martie, Clujul intră în circuitul evenimentelor naționale dedicate vinului prin intermediul Festivalului PROVINO - Vin, Artă, Gastronomie. Festivalul are loc la Grand Hotel Napoca, hotel care va deveni gazda producătorilor de vin, degustătorilor experți, somelierilor, maeștrilor bucătari, bloggerilor de vin și iubitorilor de vin de calitate.

 

Simultan cu Expoziția de Vin și Expoziția de Soluții pentru Industria Vinului, în cadrul festivalului vor avea loc o serie de evenimente speciale realizate în scopul promovării culturii vinului.

 

În prima zi de festival, pe 15 martie, Vinul.Ro, partener media PROVINO, împreună cu Organizația Somelierilor din România 2011, organizează un concurs de vinuri românești. Concursul presupune realizarea unor degustări în orb, anonimatul tuturor probelor fiind garantat iar singurele indicii prezentate juraților vor fi anul de recoltă și categoria de preț în care se încadrează vinurile supuse jurizării.

 

Comisiile de jurizare formate din editorii Vinul.Ro și din membri ai OSR 2011 vor face publice rezultatele concursului în aceeași zi, acordând astfel recunoaștere calității acelor vinuri care dovedesc că merită să fie aduse în atenția publicului general. Scopul principal al acestui „wine challenge" este de a oferi producătorilor un sprijin important în vânzarea vinurilor de calitate, în urma unor jurizări profesionale independente.

 

Degustările de vin vor continua pe întreaga durată a festivalului într-un format disponibil și publicul larg, în cadrul secțiunii "Wine & Gastronomy". Pe 16, 17 și 18 martie vor avea loc sesiuni de degustări colective realizate sub îndrumarea somelierilor și membrilor Asociației Degustătorilor Autorizați din România. Vizitatorii PROVINO vor putea descoperi astfel diverse sortimente de vin înscrise în festival, la fiecare sesiune fiind degustate între 8 și 10 probe de vin.

 

Programul PROVINO cuprinde și:

- cursuri pentru iubitorii de vin și personalul din HoReCa coordonate de somelieri și degustători autorizați din București, Cluj și Iași;

- show-uri gastronomice live susținute de maeștri bucătari;

- ateliere de lucru neconvenționale realizate de artiști plastici în cadrul festivalului PROVINO;

- un program extra-festival realizat în cele mai în vogă  baruri, cafenele, restaurante.

 

Evenimentele expoziționale PROVINO se vor desfășura pe o suprafață de peste 2.500 de metri pătrați, un spațiu generos pus la dispoziția producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de vinuri și companiilor din industria conexă și auxiliară care vor avea ocazia să se întâlnească cu managerii din HoReCa și clienții finali din rândul publicului larg.

 

Pentru mai multe informații despre Festivalul PROVINO vă rugăm să accesați site-ul  www.cluj.provino.ro. Ne găsiți și pe Facebook, Twitter, Linked In și YouTube.

 

Festivalul PROVINO - Vin, Artă, Gastronomie este realizat de ABplus Events, companie cu o experiență de 15 ani în organizarea de târguri, expoziţii și festivaluri la nivel naţional.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cum decoram spatiile verzi
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Criolipoliza - beneficii pentru silueta dumneavoastra
book Beneficii manichiura cu oja semipermanenta
book Gomajul intr-un salon de cosmetica
book Tratament de peeling chimic pentru anotimpul rece
book Masaj reflexogen
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online