Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Just-garden-game.co.uk- activitati si jocuri in natura


Just-garden-game.co.uk- activitati si jocuri in naturaCategorie : Comunicate > Stil de viata
Informatie adaugata de : Pro Digital Media
publicat pe : 29.11.2013

Just-garden-games.co.uk este un magazine online cu tradiție ce comercializează jocuri și activități pentru spații deschise, oferind produse de calitate la prețuri mici. O problemă cu care părinții se confruntă este viața sedentară pe care copiii lor o aleg.

Aceasta este o problem majoră in lumea vestică unde tehnologia a acaparat până și copiii prin mirajele pe care le oferă. În lipsa unei supravegheri a părinților, nu este un lucru rar pentru copiii de chiar 4 ani să se joace aproape non stop la calculator, pe telefoanele mobile sau pe console. Aceasta este o situatie reală și periculoasă. Nu doar din cauza pericolelor asupra sănătății, dar și din cauza faptului că pentru copiilor ce se izolează în tehnologie le este greu să creeze conexiuni sociale și aptitudini esențiale.

 

Aceste aptitudini se dobândesc prin joc cu alți copii sau chiar cu părinții. În acest mod se leagă prietenii și copiii au șansa să interacționeze cu alți oameni de la vârste mici. Mulți părinți au încercat să găsească moduri prin care să-i convingă pe copiii lor să se ridice din fața computerului și să iasă afară, dar de cele mai multe ori eșuează în aceste încercări.

 

Just-garden-games.co.uk vrea să le ofere celor în această dificultate o mâna de ajutor. Jocurile oferite sunt de cea mai bună calitate și nu prezintă riscuri pentru sănătatea copiilor. Acestea sunt extreme de variate, astfel încât fiecare poate să găsească ceva pe gustul său. Se pot găsi jocuri traditionale, ca șah sau domino, replicate la o scară uriașă, jocuri ca bowling sau de țintit, mini case, corturi, gropi de nisip, jocuri cu mingea, scrânciobe, balansoare, cățărători, trambuline, dar și multe multe altele. Toate acestea fac parte din cele mai noi trenduri în domeniu, fiind dificil de găsit în magazinele nespecializate.

 

Faptul ca site-ul just-garden-games.co.uk este specializat doar pe acest tip de jocuri spune multe despre seriozitate cu care pune la dispoziție o varietate interesantă și atrăgătoare de produse, fiind mereu la current cu cele mai noi lucruri pe piață. Scopul celor de la just-garde-games.co.uk este de a ajuta copiii să aibă o copilărie feiricită și mai activă, dar și de a îi ajuta pe părinții ce se îngrijorează de sănătatea și bunăstarea copiilor lor.

 

Jocurile și activitățile în natură vor contribui la formarea unor copiii activi, inteligenți, capabili să relaționeze cu alți copiii și adulți, rezultatul final fiind o viață mai bună. Psihologi din toată lumea pun accent pe importanța jocului, o activitate ce poate părea neimportantă dar care este  esențială în primii ani de dezvoltare a copiilor. Jocul este o metodă de învățare eificientă pentru copii, un mod prin care acești descoperă mai multe despre lume dar și despre sine.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Trotinete pentru activitati cu cei mici
book Vizita in Muntii Apuseni
book Cabinet avocatură Sibiu
book Reduceri la bicicletele fitness marca InSPORTline
book Promotii InSPORTline de neratat
book Rochiile cu paiete - mereu la moda
book Baloane cu heliu
book Baloane Personalizate
book Baloane colorate
book Cifre si litere
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Trotinete pentru activitati cu cei mici
book Piscina langa Bucuresti - servicii exceptionale
book Reduceri la bicicletele fitness marca InSPORTline
book Promotii InSPORTline de neratat
book Baloane cu heliu
book Baloane Personalizate
book Cifre si litere
book Uita de timpul sacrificat pentru parastase – comanda coliva
book Rochii de ocazie pentru Revelion 2018 - Mangata
book Cele mai bune baloane pentru petrecerea ta
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online