Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Proteza capilara – tot ce trebuie sa stii pentru un par minunat !


Proteza capilara – tot ce trebuie sa stii pentru un par minunat !Categorie : Comunicate > Stil de viata
Informatie adaugata de : Bloomberg IT
publicat pe : 17.01.2018

Mai jos veti regasi cele mai frecvente întrebări despre proteza capilara pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre metodă și decideți dacă este cea mai bună soluție pentru cazul dumneavoastră.

 

Ce dimensiuni sunt disponibile?

Profesionistul care produce Proteza capilara va lua măsuri capului dumneavoastra (sau din zona specifică care are nevoie de acoperire) și va  va face dimensiunea de care aveti nevoie.

Asadar, proteza capilara va avea dimensiunea dorită, ajustând șablonul la nevoile dvs. Cele mai comune modele sunt cele care acoperă doar partea superioară a capului, dar exista si Proteze capilare care depășesc modelul predominant de chelie de tip masculin și acoperă complet scalpul (proteză craniană captivă sau plină).

 

Proteza capilara este din par natural sau sintetic?

Cea mai obișnuită varianta a Protezei capilare este modelul natural al părului fiind mai durabil și  care are un rezultat estetic mai plăcut, dar există și modele cu păr sintetic, care tind să fie mai ieftine decât părul natural.

Cu ce ​​material este baza (partea care este în contact cu pielea)? Două materiale sunt adesea folosite în procesul de fabricare a bazei: "cover și microskin".

 

Coverele sunt similare cu un tul foarte fin, care sunt "camuflate" în contact cu pielea utilizatorului protezei și, atunci când sunt aplicate corect, sunt aproape imperceptibile. În plus față de rezultatul estetic, coverele permit ventilarea scalpului utilizatorului, care poate fi chiar spălat în timp ce Proteza capilara este atașată pe cap. Unele modele de țesături sunt mai deschise, permițând utilizatorului, prin deschideri, amestecarea părului natural cu proteza, pentru a crea un rezultat și mai natural.

De culoare transparentă sau în piele, coverele sunt de obicei realizate din nailon (poliamidă) sau poliester. Cel mai greu material cunoscut sub numele de monofilament, utilizat în mod normal în partea superioară a dispozitivului, permite împărțirea părului în orice segment, menținând în același timp impresia vizuală a scalpului complet expus.

 

Bazele protezei capilare

Sunt mai delicate, ele sunt numite ,,dantelă,, , iar utilizarea lor mai frecventă este pentru finisarea marginilor protezei, în special în față, unde unele modele creează o simulare a firelor de păr mai mici și mai subțiri care cresc în părul numit marginea linie de desfășurare (cunoscută sub numele de părul copilului).

Microgena (piele subțire sau Polyskin) este o peliculă subțire, transparentă, realizată, de obicei, din silicon sau poliuretan, lipită în scalpul pielii utilizatorului. Este mult mai rezistenta decât coverurile, prin faptul ca de multe ori durează mai mult timp și aderarea lor este mai sigură, dar este, de asemenea, mai evidentă, în ciuda faptului că are un rezultat bun estetic.

O mare parte a protezei parțiale utilizează o bază de microskin. Unele modele sunt micro-forate pentru a permite ventilarea scalpului, dar unele părți trebuie separate frecvent pentru curățarea capului și a protezei.

 

Există desene sau modele realizate exclusiv cu cover sau microskin, dar este mai des întâlnită găsirea de piese cu combinații diferite ale celor două materiale: de obicei micro este utilizată pe circumferința protezei pentru a oferi o forță mai mare în zona de aplicare și se aplică (pentru a permite ventilarea și distribuirea părului cu efect natural) și față (pentru a da o tranziție finalizată mai naturală între ea) proteza și pielea utilizatorului, simularea liniei părului).

Unele modele utilizează țesături elastice mai robuste și mai evidente în partea din spate a capului, unde pielea nu este expusă, ceea ce reduce costul piesei.


Cat de mult dureaza Proteza capilara?

În general, o proteză durează de la 6 luni la 2 ani, însă această dată poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de calitatea și rezistența materialelor utilizate la fabricarea piesei și de respectul acordat atenției întreținerii utilizatorului și rutină.Pentru mai multe detalii accesati www.par-des.ro.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Reparatii termopane - finalizate intr-un timp record
book Servicii de top in domeniul reparatiilor de termopane in Bucuresti si Ilfov
book Reparatii termopane Bucuresti - solutii utile pentru fiecare buzunar
book Electrician sector 4 - rapid, eficient si corect
book Electrician Bucuresti - personal autorizat ce va ofera lucrari de calitate
book Reparatii termopane Bucuresti - realizate intr-o maniera profesionala fara egal
book Gama diversificata de masini de dopuit la Remont SRL
book Reparatii termopane – in conformitate deplina cu cerintele dumneavoastra
book Formatie nunta Bucuresti-va ofera un show nemaipomenit
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Trotinete pentru activitati cu cei mici
book Piscina langa Bucuresti - servicii exceptionale
book Reduceri la bicicletele fitness marca InSPORTline
book Promotii InSPORTline de neratat
book Baloane cu heliu
book Baloane Personalizate
book Cifre si litere
book Uita de timpul sacrificat pentru parastase – comanda coliva
book Rochii de ocazie pentru Revelion 2018 - Mangata
book Cele mai bune baloane pentru petrecerea ta
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online