Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Reinventare Feminina - Cel mai complet program dedicat implinirii sufletesti a femeii


Reinventare Feminina - Cel mai complet program dedicat implinirii sufletesti a femeiiCategorie : Comunicate > Stil de viata
publicat pe : 04.01.2013

In perioada 8 ianuarie - 4 aprilie 2013, va avea loc pe internet unul dintre cele mai mari programe dedicate desavarsirii sufletului femeii.

 

Tania Tita, autor spiritual si initiatorul proiectului de dezvoltare personala si spirituala pentru femei, GhidulTuturorFemeilor.ro, si-a dedicat intreaga sa activitate implinirii femeilor, pentru ca acestea sa se cunoasca cu adevarat si sa-si regaseasca pacea si armonia in interiorul inimii lor.

 

Unul dintre multele proiecte initiate si dezvoltate de Tania Tita este si Reinventare Feminina, un program online gratuit, ce se va desfasura pe internet timp de 3 luni si care are ca si tema principala: Drumul femeii spre claritate, autenticitate si iubire de Sine.

 

Acest program consta in:

  • 22 de webinarii (seminarii pe internet), fiecare webinar va fi sustinut de catre o invitata speciala si va avea diverse teme, de la cultivarea energiei feminine, armonia in viata de cuplu, succesul personal si profesional, vindecarea de traumele trecutului pana la teme de spiritualitate, de adevarata cunoastere de Sine, dincolo de masti, roluri si proiectii sociale;
  • Se va desfasura online in fiecare marti si joi, de la ora 20:00, incepand cu 8 ianuarie si terminand cu data 4 aprilie 2013;
  • In afara de cele 22 de webinarii, programul va mai oferi gratuit participantelor inca 4 webinarii bonus, cu teme la fel de valoroase si importante;
  • Este un program 100% gratuit, care va oferi atat inregistrarile audio ale webinariilor, cat si transcrierea lor in format PDF si multe alte surprize din partea invitatelor Taniei.

 

"Am certitudinea ca va fi un program INTENSIV, TRANSFORMATOR si ELIBERATOR, care va aduce multa binecuvantare in vietile tuturor participantelor. Simt ca in urma acestui program, mii de suflete feminine vor avea curajul sa iasa in lume stralucitoare, increzatoare in forta divina ce salasluieste inauntrul lor si vor darui mai departe cu atata iubire si bucurie darurile lor unice si valoroase. Stiu ca TU, cea care participi alaturi de noi, VEI FI UNA DINTRE ELE."- Tania Tita, organizator "Reinventare Feminina".

 

Acest program se va desfasura pe internet deoarece doreste sa faciliteze participarea in cadrul acestuia tuturor romancelor de pretutindeni, chiar din confortul casei lor, indiferent ca traiesc in Romania sau in strainatate.

 

Mai multe detalii despre program si despre cum va puteti rezerva locul in mod GRATUIT gasiti aici: http://ghidultuturorfemeilor.ro/reinventare-feminina/.

 

Sunt asteptate toate sufletele feminine care simt ca este momentul sa porneasca intr-o splendida calatorie de desavarsire si de regasire interioara. Minunate binecuvantari va asteapta.

 

www.ghidultuturorfemeilor.ro

Facebook.com/ReinventareFeminina


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Esti pregatita sa iti schimbi complet viata in bine? Vino la MySecret Studio
book Exista stabilitate in domeniul videochat-ului? MySecret Studio dovedeste ca da!
book Haina de blana naturala de vulpe argintie, piesa de rezistenta in sezonul rece
book Ce conține un parfum
book Cum decoram spatiile verzi
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Criolipoliza - beneficii pentru silueta dumneavoastra
book Beneficii manichiura cu oja semipermanenta
book Gomajul intr-un salon de cosmetica
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online