Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Tigara electronica si acceptarea acesteia de catre societate


Categorie : Comunicate > Stil de viata
Informatie adaugata de : iSellRomania - Parerea ta conteaza si iSell te premiaza!
publicat pe : 15.02.2012

Drumul pe care tigara electronica l-a avut de parcurs a fost si este unul anevoios, de altfel ca pentru orice produs nou, acesta trebuie sa parcurga anumite etape si obstacole pentru a fi unanim acceptat. Tigara electronica desi pe piata internationala de aproape 10 ani, inca mai reuseste sa starneasca controverse si sa acapareze temele de discutie atat a fumatorilor, nefumatorilor, cat si ale asociatiilor de sanatate, sau a organizatiilor anti-fumat de peste tot din lume. Popularitatea acestui produs este in continua crestere, desi el mai intampina si sceptici, majoritatea (99%) dintre utilizatorii de tigara electronica se declara uimiti si multumiti de acest dispozitiv care a revolutionat idea fumatului din secolul 21.

 

Datorita unor conceptii gresite si a dezinformarii publicului, oamenii au fost destul de confuzii in ceea ce priveste beneficiile, avantajele si dezavantajele, continutul si procesul de functionare al acestor tigari electronice. Prima care au interferat cu aceste idei au fost cei de la OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) care la auzirea idei de tigara electronica ca o alternativa de subtitutie cu nicotina pentru fumat, a demarat o actiune in care impunea companiilor de tigara electronica, sa elimine aceasta idee, atat de pe site-urile de prezentare, cat si de pe ambalajele produselor.

 

In SUA, 2008, FDA blocheaza importul de tigari electronice, afirmand ca acestea sunt dispozitive de livrare a substantelor ce creeaza dependenta. In 2011 Curtea de Apel respinge aceasta cerere, si incadreaza aceste dispozitive la categoria produselor de tutun, afirmand ca au luat aceasta decizie bazata pe idea ca nicotina din aburii emisi de tigara electronica este sustrasa din tutun. Aceasta a fost o decizie importanta in demersul lucrurilor pentru tigara electronica, aceasta putand ramane pe piata mai usor ca un produs de tutun, decat ca un dispozitiv de livrare a substantelor ce creeaza dependenta. In plus, tigara electronica este in prezent comercializata si oferita publicului pentru a-si satisface 'nevoia/pofta' de a fuma, nu in ideea renuntarii la acest obicei.

 

Incet, dar sigur, la adeptii acestor tigari electronice putem adauga deja politicieni influenti, cercetatori, medici, vedete, oraganizatii anti-fumat, pana la orase, tari au inceput sa fie tot mai deschisi in privinta acestor tigari electronice, pentru a-si ajuta prietenii, colegii, cei dragi sa renunte sau sa diminueze numarul tigarilor conventionale fumate, si in acelasi timp ajutand si la pastrarea unui mediu mai curat. Anul 2011 a primit cele mai pozitive si mai incurajatoare recenzii.

 

Tot in anul 2011, Asociatia Americana a Medicilor de Sanatate Publica a declarat ca sustine si incurajeaza folosirea acestor tigari electronice, acestea fiind niste dispozitive care desi contin nicotina, au reusit sa elimine monoxidul de carbon, gudronul si celelalte substante toxice continute de tigara de tutun.

 

Dupa o serie de studii, efectele acestor tigari electronice s-au dovedit miraculoase asupra fumatorilor ce au facut tranzitia de la tigara de tutun la tigara electronica, riscurile asociate cu fumatul diminuandu-se pana la 99%.

 

Lupta mariilor companii de tigarete de tutun cu companiile de tigara electronica, probabil va mai continua pe o lunga perioada de timp, dar cu ajutorul vostru, al utilizatorilor de tigara electronica, vom putea invinge, salvand astfel mii de vieti si pastrandu-ne mediul mai curat si aerul mai nepoluat. 

 

Speram ca, de la inceputul anului 2012, acceptare acestor tigari electronice sa sporeasca intr-un mod pozitiv, favorizand industria tigaretelor electronice astfel incat in cativa ani sa avem un mediu fara fum la nivel mondial.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Black Friday la Tigara Electronica Vogue
book iSellRomania - Parerea ta conteaza si iSell te premiaza!
book iSellRomania - Noul partener national pentru tigara electronica Vogue
book Tigara electronica Vogue: Mega Reduceri de Paste + un autoturism Audi A4 cadou !
book Modificarile tigarii electronice
book Tigara electronica si efectele secundare. Pozitive si Negative.
book Are tigara electronica potentialul de a ne face mai destepti?
book Cum producem un volum abundent de aburi
book Impactul pe care tigara electronica il are in comparatie cu o tigara de tutun, la nivelul gatului
book Propilen glicol, elementul principal din compozitia de e-lichid pentru tigara electronica
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Haina de blana naturala de vulpe argintie, piesa de rezistenta in sezonul rece
book Ce conține un parfum
book Cum decoram spatiile verzi
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Criolipoliza - beneficii pentru silueta dumneavoastra
book Beneficii manichiura cu oja semipermanenta
book Gomajul intr-un salon de cosmetica
book Tratament de peeling chimic pentru anotimpul rece
book Masaj reflexogen
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online