Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Totul despre show: "Mireasa pentru fiul meu!"


Totul despre show: "Mireasa pentru fiul meu!"Categorie : Comunicate > Stil de viata
Informatie adaugata de : SEOMAXIM SRL
publicat pe : 13.02.2015

Mireasa pentru fiul meu este un reality show matrimonial, difuzat la Antena 1, care a reusit sa creeze dependenta timp de sase sezoane in randul telespectatorilor din Romania. Prima emisiune a fost transmisă pe 29 august 2011. Mireasa pentru fiul meu aduce in centrul atentiei povesti de dragoste, intamplari spectaculoase, reguli dure, confruntari acide, emotii, suspans, multe provocari si povesti de viata.


Ce inseamna Mireasa pentru fiul meu?

Fiecare editie dureaza aproximativ un an, intrand in competitie 41-51 de concurenți pentru a se casatori. În fiecare sezon, un număr de fete și de băieți însoțiți sau nu de mamele lor, întrau în Casa Mireasă pentru fiul meu pentru a-și găsi jumătatea. Un grup de oameni (fete si baieti, cu sau fara mamele acestora) trebuie sa locuiasca intr-o casa special construita. Acestia sunt izolati de restul lumii si nu au acces afara. Concurentii sunt supravegheati non-stop de catre camerele de supravegheat. Acestia sunt nevoiti sa poarte microfoane cat timp se afla in casa respectiva.

Casa Mireasă pentru fiul meu este împărțită în două case: Casa băieților  și Casa fetelor și a mamelor. În primele săptămâni fetele și mamele nu au voie să intre în Casa băieților, iar băieții în Casa fetelor și a mamelor, excepție fac doar Fiul și Mireasa săptămțnii.

La finalul săptămânii, sâmbăta, are loc Gala Săptămânală, în care concurenții au parte de surprize (fie sunt vizitați de rude sau de prieteni, fie au posibilitatea de a gâștiga anumite sume de bani, sau chiar pot fi introduși în competiție noi concurenți). Tot în Gala Săptămânală se desemnează Mama săptămânii, mireasa săptămânii și fiul săptămânii, votați de telespectatori prin intermediul tele-voting-ului.


Pe parcursul sezoanelor, au început să se facă eliminări. Pentru a se face eliminări publicul a fost nevoit să își voteze concurenții favoriți. Fetele și băieți, cu sau fără mamă puteau fi votați online pe site-ul oficial. De asemenea fetele și mamele mai puteau fi votate si prin televoting, având un avantaj față de băieții singuri. La final, fata, respectiv mama de pe locul 1 primesc titlul de Mireasa/Mama săptămânii și sunt protejate de eliminări.

În fiecare săptămână fetele și mamele fac nominalizări. Fetele îi nominalizează pe băieții pe care nu îi mai doresc în competiție, iar mamele pe fetele pe care vor să le elimine. În final nominalizările Miresei și Mamei Săptămânii sunt luate în considerare. De asemenea, primii doi sau trei votați de public din fiecare categorie sunt salvați, urmând ca cei neprotejați să intre în cursa de eliminare. Din sezonul 3, și băieții fără mame în competiție au putut face nominalizări.


Timp de o săptămână anumiți concurenți intră în cursa de eliminare. Publicul trebuie să-și salveze favoritul de la eliminare. Cel care adună cel mai mic număr de voturi este eliminat din competiție. De asemenea publicul a putut să decidă dacă concurenții propuși să rămână sau să plece, putând fi salvați toți, doar câțiva sau chiar nici unul. Aceasta modalitate a fost cea mai folosită în sezonul

Concurenții, chiar dacă au fost izolați de restul lumii, au avut dreptul să participe la anumite activități. La activitățile respective puteau fi vizitați de către susținători sau familii și puteau primi sfaturi. De asemenea au existat concursuri unde s-au putut câștiga premii. Astfel ca premiu a fost o excursie în țară sau în străinătate sau chiar o mașină.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Singles Events pentru persoane singure
book Sfaturi pentru curatenia generala
book Epilare cu ceara in München
book Cum se efectueaza corect procedura de mutare obiecte grele?
book Tot ce trebuie sa stii despre uleiul auto
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Esti pasionat de calatorii?
book Stii sa cureti tapiteria masinii tale?
book Remediul impotriva durerii de picioare
book Ai nevoie de un service auto de calitate?
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Ce conține un parfum
book Cum decoram spatiile verzi
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Criolipoliza - beneficii pentru silueta dumneavoastra
book Beneficii manichiura cu oja semipermanenta
book Gomajul intr-un salon de cosmetica
book Tratament de peeling chimic pentru anotimpul rece
book Masaj reflexogen
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online