Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Ultimele zile de inscrieri in competitia Galei Persoanelor cu Dizabilitati


Categorie : Comunicate > Stil de viata
publicat pe : 07.11.2012

Au mai rămas cateva zile până la închiderea perioadei de înscriere pentru toate cele cinci categorii din competiția Galei Persoanelor cu Dizabilități.

Angajatorii abilității - adresată companiilor sau instituțiilor care au angajat persoane cu dizabilități și/sau s-au implicat în incluziunea lor pe piața muncii. Această categorie are ca scop încurajarea inițiativelor de angajare a persoanelor cu dizabilități pe piața liberă a muncii, dar nu numai.

Porți deschise - adresată companiilor sau instituțiilor care și-au accesibilizat sediile sau au adaptat locurile de muncă pentru persoanele cu dizabilități. Pot candida la această categorie organizații publice sau private care s-au implicat în facilitarea mișcării persoanelor cu dizabilități în spații publice, a transportului public, a accesului la clădiri publice.

Promovează abilitatea - adresată comunicatorilor care au promovat subiecte pentru conștientizarea problemelor, nevoilor și potențialului pe care le au persoanele cu dizabilități în societate, care au promovat persoane-model din această categorie sau care au realizat o platformă de comunicare sau o campanie pentru respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilități și/sau pentru a se adresa nevoilor acestora.

Oameni cu desăvârșire - adresată persoanelor cu dizabilități ale căror realizări în educație și școală au dat la o parte barierele impuse de societate și au schimbat mentalități despre dizabilitate. Aceste persoane pot deveni, prin realizările lor, un model de urmat pentru ceilalți.

Școala tuturor abilităților - adresată unităților de învățământ de masă care au integrat persoane cu dizabilități și care au proiecte de integrare a copiilor sau tinerilor cu dizabilități în sistemul de învățământ de masă.

 

Eveniment organizat de ActiveWatch - Agenția de Monitorizare a Presei și Fundația Motivation România, alături de Fundația Vodafone România și Dedeman.

Coproducător: TVR1

Finanțator: CEE Trust

Parteneri media: Radio Guerrilla, Adevărul, Click!, Click! pentru femei, Click! Sănătate, OK Magazine, Tango, Gazeta Sporturilor, Kamikaze, 24 FUN, IGLOO, Cariere, HRManager, Oops Media.

Parteneri media online: Hotnews.ro, SmartWoman.ro, BestJobs.ro, PromoAfaceri.ro, Romaniapozitiva.ro, Money.ro, B365.ro, CSRMedia.ro, StartEvo.ro, TOTB.ro, Spectacular, CodPress.

 

Eveniment susținut de: Special Olympics România, Media Image, Sovis Print, NouMax, Banca Transilvania, BCR, EximBank, Fundația Valvis, Murfatlar, Hellenic - Coca Cola, Pozitiv Film.

Mulțumim pentru ajutor și sfaturi bune pritenilor și comunicatorilor noștri: Cătălin Ștefănescu, Diana Pascal, Aurel Badea, Dana Moraru, Liana Damian, Gina Stroian, Maria Drăghici, Electric Brother, Nor Zeatic, Laura Sgârcitu, Gabi Molotov & Molotov Cocktail, Christina Costa, Lucia, Roxana Bursuc, Diana Mihai, Bogdan Stănișor, Cosmin Dumitru, Răzvan Popescu, Școala de role AMB, ARIOT, Marta și Anca Bănescu, Bogdan Teodor Olteanu, Elena Petrica, Șerban Țigănaș, Mugur Ciumăgeanu, Simona Tache, Oana Brătilă, Daniela Tontsch, Cristinel Capus, Valentina, Dan Bratu, Șerban Nicolescu, Dani Matei, Dorina și Vlad Stamate, Ortansa Moraru și prietenii de la Arto.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Esti pregatita sa iti schimbi complet viata in bine? Vino la MySecret Studio
book Exista stabilitate in domeniul videochat-ului? MySecret Studio dovedeste ca da!
book Haina de blana naturala de vulpe argintie, piesa de rezistenta in sezonul rece
book Ce conține un parfum
book Cum decoram spatiile verzi
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Criolipoliza - beneficii pentru silueta dumneavoastra
book Beneficii manichiura cu oja semipermanenta
book Gomajul intr-un salon de cosmetica
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online