Informatii comunicate

COMUNICATE

 

CAROL PARC HOTEL Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei


 CAROL PARC HOTEL Furnizor Oficial al Casei Regale a RomanieiCategorie : Comunicate > Turism
publicat pe : 10.05.2011

CAROL PARC HOTEL va primi titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Palatul Elisabeta, in prezenta Majestatii Sale Regele Mihai I si a Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei.

 

Inalta distinctie este oferita lui CAROL PARC HOTEL in semn de recunoastere a calitatii deosebite a serviciilor hotelului si restaurantului si in semn de apreciere a consecventei, seriozitatii, inaltului profesionalism si protocol prin care CAROL PARC HOTEL s-a distins!

 

Carol Parc Hotel este singurul hotel de 5 stele din Romania inclus de catre autoritatea in materie de turism CONDE NAST TRAVELER in celebrul sau 130 BEST HOTELS OF THE WORLD si a fost desemnat in anul deschiderii sale drept Hotelul Anului. De asemenea hotelul si proprietarii acestuia, domnul Catalin Adrian Petre si doamna Sylvia Schlie Petre au fost distinsi de catre Uniunea Arhitectilor din Romania cu premiul Cel mai bun proiect de Restaurare si Design ce a recompensat efortul de restaurare integrala si imbunatatire a Fostului Palat Suter construit in 1906. Restaurantul sau POEM cu bucatarie Cuisine Internationale a fost de asemenea premiat ca Restaurantul Anului.

 

deluxe rooms 1 - Carol Parc Hotel

 

Pana la acordarea acestei inalte distinctii Carol Parc Hotel a fost timp de un an Locatie Recomandata de Casa Regala a Romaniei, gazduind oaspeti ai Familiei Regale ce nu au fost cazati la Palatul Elisabeta. De asemenea hotelul a fost deseori gazda a Altetelor lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu care au apreciat valoarea extraordinara a locului, calitatea serviciilor si dedicarea oamenilor care ii dau viata.

 

Carol Parc Hotel are in portofoliul sau evenimentul BEST FLOWER care are onoarea sa primeasca Inaltul Patronaj al Majestatii sale Regina Ana a Romaniei. BEST FLOWER- Expozitia Anuala a Designerilor floristi continua traditia interbelica a expozitiilor horticole organizate in a doua jumatate a lunii mai in zona Parcului Carol, evenimente ce s-au bucurat de asemenea, in acele vremuri de Inaltul Patronaj al Reginelor Romaniei.

 

"Suntem onorati sa ne oferim serviciile, priceperea si atentia Familiei Regale a Romaniei, model de devotament, discretie si caritate greu de egalat in vremurile noastre. Este o mandrie pentru noi sa servim Casa Regala, sa sprijinim actiunile acesteia si sa fim sprijin in consolidarea institutiei Casei Majestatii Sale Regele Mihai I, caruia ii purtam un profund respect. Suntem bucurosi sa vedem ca eforturile si devotamentul cu care am readus la viata o particica valoroasa a istoriei orasului - Palatul Suter - sunt apreciate si ca acesta a revenit la viata si splendoarea sa de alta data odata cu transformarea sa in hotel-restaurant.

 

deluxe rooms 2 - Carol Parc Hotel

 

Cum traditia, eleganta, discretia, autenticitatea si dedicarea sunt valori apreciate si de Carol Parc Hotel si de Casa Regala a Romaniei, iata, aceste virtuti ne-au adus impreuna. Suntem onorati, mandri, impliniti si responsabilizati! Fiecare oaspete al Carol Parc Hotel este pentru noi important si unic, si de aceea serviciile, evenimentele si produsele noastre sunt personalizate, dedicate si creative. Sunt gandite sa implineasca dorinte! Adrian Catalin Petre, proprietar al Carol Parc Hotel si Restaurant POEM.

 

Prin statut, titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, este una dintre cele mai prestigioase recunoasteri a calitatii serviciilor si produselor de pe piata romaneasca si se acorda pentru o perioada de trei ani.

 

Pentru detalii si acreditari la ceremonia de acordare a Titlului:
Cristina Turnagiu Dragna
PR&Marketing Manager
Brand Ambassador Carol Parc Hotel
pr@carolparchotel.ro
0788.600.100
www.carolparchotel.ro 


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Vizita in Muntii Apuseni
book Pentru orice tip de eveniment alegeti cu incredere Inchirieri microbuze!
book Inchirieri autorulote – beneficii!
book Agentia de turism Colibritour, un partener de nadejde pentru tine si vacantele tale
book Vrei sa vizitezi faimoasa Transalpina si cauti un loc de cazare perfect? Popasul Regelui este raspunsul pe care il cauti
book 5 motive pentru care si tu trebuie sa alegi cazare Voineasa Pensiunea Ciobanelu
book Casa Pinciuc Costinesti - cazare in Costinesti, pentru toti pasionatii de liniste si mare!
book Restaurant in Predeal – Mancare cu specific romanesc la Hanul Domnitorilor
book Pensiunea Ciobanelu
book Vacanta in Egipt?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online