Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cazare-cazare.ro - cum sa gasesti locul unde iti vei petrece urmatoarea vacanta?


Categorie : Comunicate > Turism
Informatie adaugata de : Pro Digital Media
publicat pe : 24.03.2014

Pornind de la idea că turiștii ar trebui să aibă la îndemână toate instrumentele necesare pentru a avea o vacanță cât mai frumoasă, creatorii portalului cazare-cazare.ro și-au propus să creeze un site care să conțină informații despre unitățile de cazare ce vor asigura faptul că următoarea vacanță va fi o experiență reușită.

 

Turismul românesc încă nu s-a ridicat la posibilitățile pe care țara noastră le oferă. Potențialul de dezvoltare este enorm, turismul având toate șansele de a deveni o sursă considerabilă de venit pentru mulți români. Din păcate, însă, turiștii ce aleg să își petreacă concediile în țară, sau străinii ce ne vizitează țara, pleacă cu un gust dulce amărui. Deși România este o țară deosebit de frumoasă ce dispune de toate lucrurile necesare pentru a deveni o atracție turistică de top, sectorul de servicii ce însoțește turismul românesc lasă multe de dorit. De la servicii hoteliere și până la restaurante, lista neagră a locațiilor de acest tip pare să fie mai lungă decât ar trebui. E lesne de înțeles că cei mai mulți dintre turiști au ghinionul de a da peste aceste locații, ajungând, de cel mai multe ori, să aibă experiențe neplăcute. Există, însă, și locații ce oferă servicii excepționale, locuri unde prețurile nu sunt exagerate și unde orice turist se poate simți ca acasă. Aceste unități de cazare sunt mici bijuterii în jurul cărora turiștii pot să își plănuiască vacanța perfectă, bucurându-se așa cum se cuvine de puținul timp liber de care dispun.

 

Cei de la cazare-cazare.ro au înțeles faptul că aceste locuri nu sunt tocmai ușor de găsit, că turiștii pot foarte ușor să cadă în capcana unităților de cazare ce își fac reclamă falsă. Din acest motiv, cei de la cazare-cazare s-au gândit la o modalitate prin care turiștii se pot feri de astfel de experiențe. Acest site și-a propus promovarea obiectivelor turistice din România prin facilitarea alegerii turiștilor în ceea ce privește unitățile de cazare.

Site-ul funcționează ca un filtru pentru turiști, ajutându-i să aleagă pensiunea sau hotelul pe măsura veniturilor și nevoilor lor, asigurându-se în același timp că unitățile existente pe site sunt conforme cu standardele Uniunii Europene. Pentru proprietarii de pensiuni, hoteluri sau alte tipuri de unități de cazare, cazare-cazare.ro este o metodă excelentă de promovare. Aceștia pot să folosească site-ul pentru a deveni mai vizibili turiștilor care caută calitate în ceea ce privește vacanțele lor.

 

Înscrierea pe portalul cazare-cazare.ro este foarte simplă. Tot ceea ce managerii sau proprietarii trebuie să facă este să acceseze siteul și să folosească butonul de „adaugă unitate". O dată ajunși acolo, aceștia trebuie să completeze virtual un formular cu date despre localitate, tipul unității de cazare, numele unității și adresa. Acești au posibilitatea de a adăuga mai multe poze cu unitatea de cazare, dar și o descriere generală a locației și facilitățile pe care le oferă unitatea de cazare (acces piscină, grătar, jacuzzi, masaj, sală fitness, sală conferințe, loc de joacă, saună, biliard, TV, Internet, aer condiționat, fax, telefon, seif, room service, restaurant, minibar, etc). Nu trebuie să uităm nici de datele ce țin de tariful practicat, de numărul și tipul camerelor.

Proprietarii au șansa de a crea un profil complet prin care să atragă turiștii. Vizibilitatea pe site este gratută pentru primele 30 de zile- timp în care proprietarii pot să evalueze cât de folositor este un profil pe cazare-cazare.ro. În cazul în care aceștia sunt convinși de beneficiile acestui portal, vizibilitatea poate să fie prelungită contra cost pentru 100 de zile sau pentru un an întreg.

 

Cei mai mulți dintre cei care au beneficiat de prezența gratuită timp de o lună au decis să rămână clienți ai site-ului cazare-cazare.ro. Cazare-cazare vrea ca fiecare turist să fie lipsit de griji atunci când pleacă în concediu, vrea ca fiecare turist să se bucure pe deplin de experiența de a fi turist în România.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
book Vizita in Muntii Apuseni
book Cabinet avocatură Sibiu
book Reduceri la bicicletele fitness marca InSPORTline
book Funerare Rainbow - Servicii profesionale de toaletare si cosmetizare a decedatilor.
book Priceperea si maiestria specialistilor din cadrul firmelor de pompe funebre
book Baloane cu heliu
book Baloane Personalizate
book Baloane colorate
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Agentii de turism in Bistrita
book Revelion 2020 la ski
book Vizita in Muntii Apuseni
book Pentru orice tip de eveniment alegeti cu incredere Inchirieri microbuze!
book Inchirieri autorulote – beneficii!
book Agentia de turism Colibritour, un partener de nadejde pentru tine si vacantele tale
book Vrei sa vizitezi faimoasa Transalpina si cauti un loc de cazare perfect? Popasul Regelui este raspunsul pe care il cauti
book 5 motive pentru care si tu trebuie sa alegi cazare Voineasa Pensiunea Ciobanelu
book Casa Pinciuc Costinesti - cazare in Costinesti, pentru toti pasionatii de liniste si mare!
book Restaurant in Predeal – Mancare cu specific romanesc la Hanul Domnitorilor
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Ferestre si usi din lemn stratificat
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online