Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Parc de Aventura, premiera pentru Targul de Turism al Romaniei in 2011


Parc de Aventura, premiera pentru Targul de Turism al Romaniei in 2011Categorie : Comunicate > Turism
publicat pe : 28.03.2011

Romexpo organizeaza in perioada 31 martie - 03 aprilie 2011, in cadrul Pavilionului Central din Complexul Expozitional Romexpo, cea de-a XXV-a editie a Targului de Turism al Romaniei.

 

TTR primavara 2011 reuneste un numar de peste 150 de firme din 21 de tari, pe o suprafata de peste 5000 mp, cu un grad de internationalizare de aproape 50%.

 

Vor fi prezentate destinatiile pentru vacanta de vara, de catre autoritatile pentru promovarea turismului din Bulgaria, Grecia, Turcia, Ungaria, agentii de turism, hoteluri si pensiuni. De asemenea, vor fi organizate standuri de promovare turistica de catre ambasade acreditate la Bucuresti: Cehia, Croatia, Bulgaria, Cipru, Chile, Emiratele Arabe Unite, Italia, Iran, Macedonia, Mexic, Peru, Serbia, Slovacia, Slovenia. Ofertele prezentate la targ vor beneficia de reduceri de pana la 20%.

 

Seminarii despre strategii de dezvoltare a turismului romanesc, implementare fonduri europene, sustinute de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conferinte despre ultimele tendinte in turism, sustinute de Asociatia Turistica a Municipiului Bucuresti, ateliere J'Info Trainning, sustinute de invitati speciali precum David Wortley, prezentari ale asociatiilor profesionale, organizatiilor patronale sau colaborari in premiera precum cea cu Ordinul Arhitectilor care prezinta „Drumul Lemnului", sunt doar cateva dintre evenimentele incluse in programul de manifestari conexe.

 

„Salbatic.Nocturn.Traditional" expozitie de arta fotografica intr-un format in premiera pentru Romania, prezinta publicului o alta imagine a Romaniei, prin cele 3 sectiuni ale sale: fotografie wildlife, fotografie „Romania noaptea" si fotografie etnografica.

 

National Geographic, Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" si revista Satul sustin fiecare sectiune si fotografii care expun: Silviu Matei, Alex Conu, Ana Negru, Daniela Spinu, Ghita Porumb, Vlad Dumitrescu.

 

Vernisajul expozitiei are loc joi, 31 martie 2011, in pavilionul A, dupa deschiderea oficiala a TTR primavara 2011.

 

In premiera pentru Targul de Turism al Romaniei, publicul se va putea bucura de un Parc de Aventura organizat impreuna cu Asociatia Turistica Ghizii Romaniei. O aventura in inima Bucurestiului condimentata cu o tiroliana, Omul Paianjen, podul indian si un panou de alpinism.

 

In aceeasi perioada va avea loc Antique Market - Targ de obiecte de arta si antichitati - a carui prima editie va fi organizata in Complexul Expozitional ROMEXPO. Pentru aceasta, Antique Market isi propune sa gazduiasca, pentru expunere, evaluare si vanzare piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele.

 

Program de vizitare:

31 martie - 02 aprilie, orele 10.00 - 19.00 03 aprilie - orele 10.00-17.00

Tariful unui bilet de intrare: 7 RON

 

Invitatie on-line


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Vizita in Muntii Apuseni
book Pentru orice tip de eveniment alegeti cu incredere Inchirieri microbuze!
book Inchirieri autorulote – beneficii!
book Agentia de turism Colibritour, un partener de nadejde pentru tine si vacantele tale
book Vrei sa vizitezi faimoasa Transalpina si cauti un loc de cazare perfect? Popasul Regelui este raspunsul pe care il cauti
book 5 motive pentru care si tu trebuie sa alegi cazare Voineasa Pensiunea Ciobanelu
book Casa Pinciuc Costinesti - cazare in Costinesti, pentru toti pasionatii de liniste si mare!
book Restaurant in Predeal – Mancare cu specific romanesc la Hanul Domnitorilor
book Pensiunea Ciobanelu
book Vacanta in Egipt?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online