Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Viziteaza Tara Hategului prin excursii Romania!


Viziteaza Tara Hategului prin excursii Romania!Categorie : Comunicate > Turism
Informatie adaugata de : SEOMAXIM SRL
publicat pe : 03.04.2015

Excursii Romania iti garanteaza un week-end de neuitat, daca alegi sa pleci intr-o calatorie scurta, de 1 Mai, cu perechea ta, cu parintii sau, pur si simplu, cu prietenii!

 

Descopera Romania - obiective turistice din Tara Hategului!

Tara Hategului te asteapta cu o multime de obiective turistice, pe care le vei descoperi in timp de trei zile, si care te vor face sa petreci clipe de neuitat!

 

In prima zi, destinatia va fi Bucuresti - Rm. Valcea - Tg Jiu - Hateg - Deva, si se vor vizita Creatiile Brancusi, Biserica Densus (sec XIII), Sarmizegetusa Ulpia Traiana.

 

Constantin Brancusi (n. 19 februarie 1876, Hobița, Gorj - d. 16 martie 1957, Paris) a fost un sculptor roman cu contributii covarsitoare la innoirea limbajului si viziunii plastice in sculptura contemporana. Constantin Brancusi a fost ales postum membru al Academiei Romane.

 

Biserica Densus, „Sfantul Nicolae", este un lacas de cult din localitatea Densus,judetul Hunedoara, una dintre cele mai vechi biserici de rit bizantin din Romania, construita in secolul XIII.

 

Sarmizegetusa Ulpia Traiana (pe numele sau complet Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa) a fost capitala Daciei romane, situata la o distanta de 40 de km de Sarmizegetusa Regia, capitala Daciei. Ruinele orasului antic constituie azi obiectul unui complex arheologic in localitatea Sarmizegetusa, judetul Hunedoara.

 

A doua zi se va pleca pe traseul Deva - Orastie - Gradistea Muncelului - Hunedoara - Deva, si se vor vizita Sarmizegetusa Regia - drumetie 3 ore, Castelul Huniazilor, Manastirea Prislop.

 

Sarmizegetusa Regia (cea regeasca), situata in satul Gradistea Muncelului,judetul Hunedoara, a fost capitala Daciei preromane.

 

Castelul Huniazilor, numit si Castelul Corvinilor, al Corvinestilor sau alHuniazilor, este cetatea medievala a Hunedoarei, unul din cele mai importante monumente de a din Romania. Este considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume, fiind situat in „top 10 destinatii de basm din Europa".

 

Manastirea Prislop este o manastire din Romania situata in apropierea satului Silvasu de Sus din judetul Hunedoara. De aproape sapte secole, ea reprezinta unul din cele mai importante asezaminte religioase ortodoxe din Transilvania, biserica sa, ce dateaza din secolul al XVI-lea, fiind declarata monument istoric.

 

A treia zi se va calatori pe ruta Deva - Sebes - Sibiu - Rm Valcea - Bucuresti si se vor vizita Cetatea DeveiCentrul istoric SibiuManastirea Cozia.

 

Cetatea Devei este o cetate aflata pe un deal vulcanic de pe teritoriul orasului Deva, Romania. Ea dateaza din anul 1269 si este declarata monument istoric.

 

Centrul istoric Sibiu - In cadrul municipiului Sibiu, centrul istoric se constituie ca o entitate compacta, usor lizibila in structura orasului. El se dezvolta pe doua terase, o parte in lunca raului Cibin (Orasul de Jos) si o parte pe o terasa diluviala (Orasul de Sus).

 

Manastirea Cozia este un complex monahal medieval, situat in orasul Calimanesti, pe malul raului Olt. Este o ctitorie a domnului Mircea cel Batran, extinsa si renovata de-a lungul istoriei sale multiseculare.

 

Alege excursiile in Romania pentru a vizita aceste puncte turistice, din tinutul de poveste al Tarii Hategului! Intra pe http://scoriloturism.ro!


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Singles Events pentru persoane singure
book Sfaturi pentru curatenia generala
book Epilare cu ceara in München
book Cum se efectueaza corect procedura de mutare obiecte grele?
book Tot ce trebuie sa stii despre uleiul auto
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Esti pasionat de calatorii?
book Stii sa cureti tapiteria masinii tale?
book Remediul impotriva durerii de picioare
book Ai nevoie de un service auto de calitate?
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Vizita in Muntii Apuseni
book Pentru orice tip de eveniment alegeti cu incredere Inchirieri microbuze!
book Inchirieri autorulote – beneficii!
book Agentia de turism Colibritour, un partener de nadejde pentru tine si vacantele tale
book Vrei sa vizitezi faimoasa Transalpina si cauti un loc de cazare perfect? Popasul Regelui este raspunsul pe care il cauti
book 5 motive pentru care si tu trebuie sa alegi cazare Voineasa Pensiunea Ciobanelu
book Casa Pinciuc Costinesti - cazare in Costinesti, pentru toti pasionatii de liniste si mare!
book Restaurant in Predeal – Mancare cu specific romanesc la Hanul Domnitorilor
book Pensiunea Ciobanelu
book Vacanta in Egipt?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online