Informatii comunicate

COMUNICATE

 

3, 2, 1...esti LIVE cu business-ul tau de retail pe www.oxygenlive.ro, platforma de analiza online pentru retail mic si mediu de la Magister


3, 2, 1...esti LIVE cu business-ul tau de retail pe www.oxygenlive.ro, platforma de analiza online pentru retail mic si mediu de la MagisterCategorie : Comunicate > Web, tehnologie, IT
Informatie adaugata de : Aplicatii software pentru magazine
publicat pe : 05.10.2011

Joi, 6 octombrie 2011, la orele 0:00, Magister porneste motoarele uneia dintre cele mai importante si inovative initiative de anul acesta - platforma de analiza online pentru retail Oxygen Live.


Oxygen Live este parte a platformei de management pentru retail SmartCash RMS si a fost conceput ca un instrument de business intelligence, disponibil online tuturor celor care au un business de retail mic sau mediu. Primii beneficiari ai noului produs vor fi clientii de SmartCash RMS, toti putandu-si accesa si analiza datele aferente business-ului propriu contra unui abonament lunar.

 

Primul instrument de acest tip din Romania, Oxygen Live este dezvoltat pe platforma de business intelligence QlikView, una dintre cele mai inovatoare, flexibile si usor de utilizat platforme de BI din lume.

 

"Lucram la acest produs de aproape 2 ani. Oxygenlive.ro este mult mai mult decat lansarea anului la Magister, pentru ca este primul produs de acest fel din Romania. Magister nu-si putea permite sa nu fie primul si pe zona de analiza online pentru retailul mic si mediu. Este o confirmare si o sustinere a pozitiei noastre de cea mai solida companie care ofera solutii complete de management pentru retail-ul mic si mijlociu. De aceea am tacut, am fost discreti, am muncit, ne-am straduit si rezultatul este, zicem noi, spectaculos.

 

Tinem sa le multumim clientilor care au crezut in noi si care au folosit Oxygen Live in perioada de testari - a fost cel mai bun mod de a ne asigura ca totul va fi perfect din momentul lansarii." - Dor Bujor Padureanu, Director General Magister Software.

 

Va asteptam, asadar, pe oxygenlive.ro!

 

Magister ofera solutii complete hard-soft pentru magazine de retail mic/mediu, individuale sau in retea. Solutiile Magister sunt completate de un set de servicii post-implementare foarte riguros definite si urmarite, astfel incat clientul sa beneficieze de schema optima de exploatare a solutiei primite.

Magister este dezvoltatorul si detinatorul brandului SmartCash RMS, singurul brand romanesc de software de management al magazinelor mici si medii, individuale sau in retea, avand in portofoliu opt produse complementare, rezultatul multor ani de experienta in domeniul retail. Este singura suita romaneasca de produse software ce acopera complet si complex nevoile micului retail, la un inalt nivel de competenta.

 

Magister Software
Str. Dima Cristescu slt., nr.9B
Sector 2, Bucuresti, Romania
Tel: 031.8210150


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Magister si Senior Software lanseaza Senior ERP for Retail powered by SmartCash – solutia completa pentru producatorii si distribuitorii care detin magazine
book Magister, partener la Gala Premiilor Comertului Traditional, editia 2011
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
book Care este cea mai buna varianta de hosting in mediul online?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online