Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cum pot fi aprobate cu un singur click cererile de achizitii


Cum pot fi aprobate cu un singur click cererile de achizitiiCategorie : Comunicate > Web, tehnologie, IT
publicat pe : 22.07.2013

Directorii departamentelor de aprovizionare pot monitoriza şi aproba online comenzile de achiziţii, inclusiv de pe smartphone-uri şi tablete. Această opţiune este oferită de Componenta de Management al Achiziţiilor din pachetul informatic SIVECO Applications 2020.

 

"Directorii departamentelor de achiziţii pot aproba imediat cererile de aprovizionare care au fost salvate pe serverul companiei sau în cloud, în funcţie de modul de instalare ales. Astfel, monitorizarea şi validarea acestora nu va mai necesita timp, fiind rezolvată rapid, indiferent de locul unde se află persoana care trebuie să dea aprobarea. Sistemul gestionează automat fluxurile de aprovizionare şi semnalează în timp real necesarul, pentru optimizarea procesului de producţie", a declarat Lăcrămioara Bârseti, Director SIVECO Applications în cadrul SIVECO Romania.

 

Managementul achiziţiei necesită, de obicei, costuri mari de personal, însă prin folosirea opţiunii de validare electronică fluxul de activităţi devine mult mai eficient. Aplicaţia administrează în mod unitar toate documentele legate de achiziţii (facturi, avize de însoţire a mărfii, declaraţii vamale de import şi alte documente similare), întreţine nomenclatoarele specifice domeniului (furnizori, materiale) şi oferă rapoartele specifice privind situaţia aprovizionărilor şi a relaţiilor cu furnizorii.

 

Cererile de achiziţie sunt generate automat, pentru diferite compartimente ale companiei, după verificarea stocurilor. Ele pot fi emise atât pentru articole din stoc, cât şi pentru articole care nu există în magazii.

 

Componenta de Management al Achiziţiilor a fost implementată în peste 200 de organizaţii, printre acestea numărându-se Black Sea Terminal Georgia care aparţine SOCAR Azerbaijan, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume, Regia Autonomă a Apelor Valea Jiului, Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, Kathrein, SN Petrom - sediul central şi sucursale de distribuţie, Aerostar etc.

 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

 

Compania a fost infiintata în 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati.

 

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

 

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

 

De-a lungul celor 21 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 170 de premii interne si internationale.

 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania

 

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

 

 

SIVECO Romania

Victoria Park, Şos. Bucureşti-Ploieşti 73-81, Corp C4 Sector 1, 013685 Bucureşti, România

tel: + 40 (21) 302 33 00

fax: + 40 (21) 302 33 91

mob: + 40 (731) 490 641


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
book Care este cea mai buna varianta de hosting in mediul online?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online