Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cumperi advertoriale pe blog cu BlogTag.ro


Cumperi advertoriale pe blog cu BlogTag.roCategorie : Comunicate > Web, tehnologie, IT
Informatie adaugata de : Atelier Web Media Design SRL
publicat pe : 14.08.2014

BlogTAG.ro este o platforma relativ tanara de tranzactionare a advertorialelor pe blog. In cele cateva luni de la lansare, echipa BlogTAG.ro a inceput sa desfasoare campanii si concursuri destinate bloggerilor in numele catorva dintre clientii nostri si sa adune in jurul platformei noastre un grup deja numeros de bloggeri, de a caror implicare suntem deosebit de incantati. Parcurgerea advertorialelor pe blog tranzactionate cu ajutorul BlogTAG.ro ne face sa ne raportam cu optimism la planurile de viitor pe care le avem pentru BlogTAG.ro. Calitatea articolelor publicate si atitudinea excelenta de care dau dovada participantii la concursurile si campaniile noastre ne-a determinat sa ne diminuam din grijile pe care le aveam in ceea ce priveste potentialul de a gasi colaboratori suficienti pentru crearea de advertoriale pe bloguri.

 

Pe BlogTAG.ro desfasuram campanii si concursuri la care se poate participa cu advertoriale pe blog. In cadrul concursurilor, organizatorii pun la bataie cateva premii atractive, care sunt apoi acordate bloggerilor care publica cele mai interesante articole pentru brand-ul promovat. Articolele trebuie sa indeplineasca anumite conditii, prestabilite de organizatori, in ceea ce priveste dimensiunea articolului sau cuvintele cheie folosite. Castigatorii sunt alesi de catre un juriu format din membrii ai staff-ului BlogTAG.ro si reprezentantii companiei care sponsorizeaza concursul. Desi jurizarea in cadrul acestui tip de concursuri este intotdeauna marcata de subiectivitate, pe BlogTag.ro ne straduim sa premiem articolele calitative, care au cel mai mare potential de promovare pentru clientii nostri si sa recomandam un cat mai mare grad de obiectivitate in selectarea premiantilor.

 

In cadrul campaniilor, companiile sponsorizeaza un numar limitat de advertoriale pe bloguri. Conditiile de participare sunt ceva mai stricte in ceea ce priveste vechimea si autoritatea in domeniu a bloggerilor incurajati sa participe, pentru a ne asigura ca articolele sponsorizate raspund exigentelor formulate de clientii BlogTAG.ro. Participantii care se inscriu cu promptitudine la campanie si publica advertoriale pe blog care sa indeplineasca conditiile prestabilite de organizatori, primesc sumele oferite pentru sponsorizarea articolelor dupa verificarea de catre BlogTAG.ro a continutului publicat. Pentru a beneficia de sponsorizare, bloggeri participanti trebuie sa publice si sa se inscrie cat mai repede, numarul articolelor sponsorizate fiind, in general, limitate.

 

Obiectivul BlogTAG.ro este de a creea o punte de legatura intre bloggeri si advertiseri, un spatiu in care colaborarile sa se desfasoare in conditii optime de profesionalism si respect reciproc. Vom lucra in continuare pentru a face din BlogTAG.ro un loc de intalnire intre comunitatea de blogging autohtona si departamentele de publicitate interesate de a se promova prin advertoriale pe blog.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Black Friday - Crestere si popularitate
book Ne antrenam pentru Black Friday
book Reduceri si cele mai bune promotii sunt doar la Targul Cartii
book Reduceri de toamna la cartile din anticariatul online Targul Cartii
book TargulCartii.ro va ofera cele mai bune reduceri la editurile Univers Enciclopedic, Univers Enciclopedic Gold si Iri
book TargulCartii.ro cumpara carti vechi
book Montaj aer conditionat cu echipa Termice Sanitare
book Atelier Web – agentia de web design pentru tine
book Servicii profesionale de instalare aer conditionat de la TermiceSanitare.ro
book TargulCartii.ro cumpara carti
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
book Care este cea mai buna varianta de hosting in mediul online?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online