Informatii comunicate

COMUNICATE

 

DEMO METAL da tonul industriei prelucrarii metalelor, 28 - 31 mai 2014, Romaero Baneasa


DEMO METAL da tonul industriei prelucrarii metalelor, 28 - 31 mai 2014, Romaero BaneasaCategorie : Comunicate > Web, tehnologie, IT
publicat pe : 27.05.2014

EUROEXPO și Tehnic Media inaugurează cea de-a treia ediție a DEMO METAL - unica expoziție din România  dedicată exclusiv industriei de prelucrare a metalelor.

 

Evenimentul are loc între 28 și 31 mai la Romaero Băneasa și reunește la București reprezentanți de elită ai companiilor din domeniu din țară și străinătate, precum și numerosi specialiști interesați de evoluțiile tehnologice ale industriei. Ediția de anul acesta a DEMO METAL include 56 de companii specializate în prelucrarea metalelor.

 

În spațiul expozițional de la Romaero vor putea fi observate de către publicul specialist materii prime şi semifabricate, mașini unelte pentru tăiere, debitare și prelucrare prin așchiere, utilaje pentru prelucrarea tablelor, scule, echipamente de sudură și consumabile, lubrifianți,  soluții de spălare și finisare a pieselor, soluții pentru tratamentul suprafețelor, precum și aparatură de măsură și control și software specializat.

 

În cadrul ediției de anul acesta, o parte a companiilor expozante vor organiza o linie de prelucrare care prezintă un sistem complet de producție. Linia va pune în evidență operațiunile tehnice implicate în obținerea unui reper finit specific industriei auto. Publicul specialist va putea observa piesa trecând prin operațiuni de scanare 3D, debitare, frezare, cifare, tratament termic, strunjire, control dimensional activ și control de formă și rugozitate.

 

Pentru a veni în întâmpinarea nevoii de informare și comunicare a publicului specialist, Demo Metal include un spațiu dedicat - Know How Transfer Forum, unde vor fi realizate prezentări de noi echipamente şi tehnologii, conferinţe tematice şi training-uri. Demo Metal sprijină astfel răspândirea celor mai noi cunoştinţe în industrie și contribuie la construcția unui mediu de afaceri eficient. Nu în ultimul rând, la DEMO METAL 2014, majoritatea expozanţilor vor acorda discounturi exclusive între 5-40 %.

 

Ajuns anul acesta la a treia ediție, târgul are o suprafață expozițională totală de 5.300 de metri pătrați - ceea ce reprezintă o creștere de aproximativ 10% comparativ cu ediția anterioară a evenimentului, care a fost vizitată de 1.200 de specialiști.Pentru mai multe detalii despre Demo Metal vă invităm să accesaţi www.demometal.ro sau să vizitați expoziția în perioada 28 - 31 mai, la Romaero Băneasa.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
book Care este cea mai buna varianta de hosting in mediul online?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online