Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Eveniment de brokeraj in domeniul IT&C

Categorie: Comunicate > Web, tehnologie, IT
publicat: 26.11.2014

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA și Hungarian Național Trading House, parteneri ai rețelei Enterprise Europe Network, în colaborare cu clusterul IT Plus din Miercurea Ciuc, Camera de Comerț și Industrie Covasna, Asociația Întreprinzătorilor din Ciuc organizează  în data de 28 noiembrie un eveniment de brokeraj în domeniul IT&C. Evenimentul va fi găzduit în cadrul celei de-a doua ediții a Conferinței de IT&C și inovare a Ținutului Secuiesc și va avea loc la Băile Tușnad, hotel Ozon, începând cu ora 15.00.


Evenimentul își propune să consolideze legătura dintre firmele de specialitate din regiune, precum și relațiile firmelor respective cu principalii actori din afara regiunii. Totodată, pentru a veni în folosul dezvoltării regiunii, se doreşte identificarea principalelor puncte de pornire în sectorul IT&C.

 

Evenimentul de brokeraj va oferi posibilitatea firmelor românești de a stabili întâlniri de afaceri cu firme străine într-un cadru organizat, în care reprezentanții companiilor pot beneficia de asistență specializată din partea organizatorilor în alegerea partenerilor de discuție, precum și de servicii de interpretariat gratuite.


Participarea în cadrul evenimentului de brokeraj este gratuită şi oferă o serie de avantaje, dintre care cel mai important este contactul cu parteneri străini din domeniul IT&C. Identificarea unor potențiali parteneri de afaceri și de proiecte comune, promovarea proprie ca partener de afaceri, analiza pieței interne și externe, a cererii și a ofertei, reprezintă, în aceeaşi măsură, atuu-uri ce pot contribui la dezvoltarea strategiei companiei sau a planului de afaceri.

Pentru înregistrare și informații suplimentare vă invităm să contactați pe doamna Szasz Reka, email: reka.szasz@icpe-ca.ro, tel: 0267327395, sau să accesați  www.itpluscluster.ro.

Biroul de Presă ICPE-CAPublicitatea ta!
publicitate


Informatii comunicate
comunicate din aceeasi categorie:
book Strategii eficiente de promovare a afacerii tale în mediul online
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online