Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Lantech-Soft - experienta in crearea de programe pentru project management


Categorie : Comunicate > Web, tehnologie, IT
Informatie adaugata de : Pro Digital Media
publicat pe : 02.12.2013

Operațiunile legate de project management pot deseori să devină complicate și să cauzeze pierderea inutilă a timpului. Acesta este motivul pentru care computerele și programe bine gândite sunt folosite cu scopul de face sarcinile celor implicați în munca de birou mai ușoare și mai productive. Lantech- Soft este o companie specializată în crearea de softuri pentru project management, tinându-și, în cei 20 de ani de experiență, de nenumărate ori promisiunea de a face angajaților munca mai ușoară. Având în spate o vastă experință în dezvoltatarea programelor de calitate si de performanță ce imbunătățesc considerabil munca de birou, Lantech- Soft își dorește să fe constantă în furnizarea de produse noi si moderne clienților săi, fiind mereu la curent cu cele mai noi știri și noutăți din software.

 

O gamă largă de task-uri sunt îndeplinite de produsele create de Lantech- Soft, motiv pentru care acestea se bucura de success in optimizarea muncii de birou. Unul dintre acestea este Vendom, un soft ce administrează documente și poze, fie că vorbim de urmărirea traseelor acestora în companie, de stocare, distribuire sau de verificare.

Datorită compatibilității cu soft-urile tradiționale pentru documente, ca cele create de Microsoft, Vendom este o alegere bună pentru cei ce caută un program eficient pentru administrarea fișierelor. Workforce Schedule este un program ce va face forța de muncă mai productivă prin crearea unui program de muncă eficient pe urma căruia să beneficieze atât angajatul cât și angajatorul. Acest soft calculează volumul de muncă și timpul în care angajații lucrează pentru un anume proiect, făcând schimbările necesare ce vor duce la reducerea costurilor și la creșterea productivității.

 

Soft-ul este user friendly și nu necesită instruire prealabilă. Extrem TimeSheet și Extrem Expense Report sunt două programe ce țin evidența timpului în care fiecare angajat lucrează și a sumelor cheltuite. Toate aceste produse sunt ușor de utilizat, de încredere și vor surprinde clienții prin schimbările pe care le vor aduce în dinamica locului de muncă.

 

Țelul principal al Lantech-Soft este satisfacerea clientului. Din acest motiv calitatea și flexibilitatea sunt două dintre trăsăturile ce definesc cel mai fidel compania. Calitatea este evidentă și reafirmată prin fiecare soft nou creat, programatorii căutând mereu să creeze cel mai bun program cu putință, calitatea este motivul pentru care mulți dintre clienții Lantech- Soft se întorc de fiecare dată când au nevoie de un soft nou și pentru care ei sunt mereu mulțumiți de ceea ce primesc. Flexibilitatea este observabilă în promptitudinea și disponibilitatea cu care Lantech-Soft vine cu idei noi și personalizate pentru clienții săi, înțelegând că fiecare dintre ei este diferit și are nevoi diferite.

 

Lantech-Soft se bazează pe servicii de calitate și pe o relație de durata cu clienții săi, fiind opțiunea cea mai potrivită pentru cei care au nevoie de un soft pe care se pot baza.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Web design, creare site Ploiesti
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
book Tobogane de exterior
book Cabinet avocatură Sibiu
book Locurile de joaca gonflabile: distractia preferata a copiilor
book Funerare Rainbow - Servicii profesionale de toaletare si cosmetizare a decedatilor.
book Priceperea si maiestria specialistilor din cadrul firmelor de pompe funebre
book Baloane cu heliu
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
book Care este cea mai buna varianta de hosting in mediul online?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online