Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Lantech-Soft, cel mai bun sistem de management al documentelor


Lantech-Soft, cel mai bun sistem de management al documentelorCategorie : Comunicate > Web, tehnologie, IT
Informatie adaugata de : Pro Digital Media
publicat pe : 25.10.2013

Compania de software Lantech-Soft are peste 20 de ani de experienta acumulata in domeniul programelor de managementul proiectelor. Fiecare organizatie are nevoie de metode eficiente de inventariere si stocare a datelor. Programul de lucru flexibil pus la dispozitia clientilor de catre Lantech-Soft este unul dintre atuurile sale. Veti avea parte de servicii ireprosabile, livrate la timp.

 

Compania Lantech-Soft te ajuta sa tii evidenta timpului, prin tabele. Astfel, vei putea sa inregistrezi timpul si sa detii controlul asupra lui. Cheltuielile vor fi, si ele, retinute in rapoarte. Resursele umane, parte importanta a bunului mers dintr-o orgnizatie, pot avea, cu programele Lantech-Soft, o planificare excelenta. Documentele, atat de multe intr-o companie, vor putea fi inventariate, stocate si reluate ori de cate ori este nevoie, fara a mai exista riscul pierderii si deteriorarii lor.
Deoarece documentele sunt foarte importante intr-o afacere, Lantech-Soft va pune la dispozitie un sistem performant de management al documentelor. Prescurtat DMS, din varianta in limba engleza Document Management System, acest software poate face multe lucruri cu documentele tale. Astfel, le poti versiona, securiza, stoca, indexa si regasi extrem de usor.

 

Sistemul de management al documentelor propus de Lantech-Soft asigura trasabilitatea documentelor, arhivarea electronica a acestora, back-up unitar pentru ele dar si posibilitatea de a le monitoriza, modela si controla.
Documentele electronice sunt de mai multe feluri: cele elaborate in editoare text obtinute de catre personalul companiei dupa activitate si copia electronica a documentelor valabile in varianta tiparita pe hartie. In primul caz se incadreaza procesoarele de text Microsoft Word, Excel si Open Office. In cel de al doilea caz se afla fisierele program, aplicatiile grafice si fisiere executabile java, pas, Maya, 3D Studio Max si exe. Facturile emise de organizatie, contractele semnate si procesele verbale sunt documente tiparite importante, de care software-ul de management al documentelor oferit de catre Lantech-Soft se ocupa.

 

Compania Lantech-Soft pune accent pe calitate si considera important fiecare pas mic facut in favoarea clientilor sai. Programatorii Lantech-Soft isi dedica timpul rezolvarii cu succes a proiectelor si respectarii termenelor-limita. Riscul livrarii serviciilor nu trebuie sa existe iar sistemele sunt foarte predictibile.

 

Lantech-Soft te ajuta sa tii in siguranta documente importante, legate de raporturile avute cu alte organizatii. Agendele, notele personale si informatiile organizate pentru a se elabora documentele de lucru sunt documente de interes individual pe care le poti mentine intr-o ordine, cu programele de management al documentelor oferite de Lantech-Soft. Documentele private, de tipul E-mailurilor personale, agendelor telefonice si CV-urilor sunt o categorie extrem de importanta. Pentru a nu le pierde definitiv, Lantech-Soft te ajuta sa le tii evidenta, pentru ca lucrul cu ele sa fie mult mai usor.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Web design, creare site Ploiesti
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
book Tobogane de exterior
book Cabinet avocatură Sibiu
book Locurile de joaca gonflabile: distractia preferata a copiilor
book Funerare Rainbow - Servicii profesionale de toaletare si cosmetizare a decedatilor.
book Priceperea si maiestria specialistilor din cadrul firmelor de pompe funebre
book Baloane cu heliu
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
book Care este cea mai buna varianta de hosting in mediul online?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online