Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Magister si Senior Software lanseaza Senior ERP for Retail powered by SmartCash – solutia completa pentru producatorii si distribuitorii care detin magazine


Magister si Senior Software lanseaza Senior ERP for Retail powered by SmartCash – solutia completa pentru producatorii si distribuitorii care detin magazineCategorie : Comunicate > Web, tehnologie, IT
Informatie adaugata de : Aplicatii software pentru magazine
publicat pe : 09.05.2011

Senior ERP for Retail powered by SmartCash este un proiect comun al Magister si Senior Software, gandit sa ofere intreaga infrastructura de care are nevoie o extensie de retail a unui business de productie sau distributie: hardware, software, acoperire head, back si front office si service la nivel national. Este proiectul care definitiveaza modelarea componentelor platformei SmartCash RMS pentru integrarea rapida si armonioasa cu orice sistem ERP prin noul program lansat cu aceasta ocazie: Powered by SmartCash.

 

Proiectul a fost gandit si dezvoltat de Magister in cooperare cu un furnizor important de ERP, pornind de la o tendinta de piata sesizata de ambele companii: aceea a firmelor autohtone de productie si distributie care isi dezvolta afacerile prin deschiderea unor lanturi proprii de magazine. Aceasta extindere duce la un model mai complex de business, care nu mai poate fi optim deservit de solutii de management informatic separate, decat in urma unui laborios si costisitor proces de integrare.

 

In acest context, Magister – dezvoltator al platformei SmartCash RMS, liderul pietei romanesti in materie de solutii software pentru magazine mici si medii, individuale sau in retea si Senior Software – detinatorul si dezvoltatorul Senior ERP, unul dintre cele mai inovative produse de acest tip din Romania, au ajuns sa dezvolte un proiect care sa ofere “la pachet” intreaga gama de produse si servicii informatice de care un lant de magazine detinut de un producator sau distribuitor ar putea avea nevoie.

 

"Este un alt proiect reusit din seria celor in care componentele specializate pentru retail ale SmartCash RMS, platforma noastra de management pentru retail mic si mediu, sunt integrate omogen cu un sistem ERP. Colaborarea cu Senior Software a functionat si a livrat satisfactii mari, pentru ca este cu adevarat placut sa ajungi sa cooperezi, solid, nemteste, cu o alta companie romaneasca. Este momentul nostru.” Dor Bujor Padureanu, Director General Magister.

 

SeniorERP for Retail powered by SmartCash acopera cerintele de analiza, management si operare de la nivelul celor trei puncte operative ale afacerii:

Head Office, componenta specifica sediului central, unde SeniorERP for Retail ofera posibilitatea:
o   accesarii rapide a informatiilor consolidate despre nomenclatoare, vanzari, stocuri
o   coordonarii politicii comerciale
o  controlling – evaluarea fiecarui magazin ca si centru de profit o   managementul politicilor de fidelizare etc.

Back Office, componenta destinata fiecarui magazin, prin intermediul careia poate fi controlat fluxul de marfa din momentul aprovizionarii si pana la iesirea prin punctele de vanzare. Sistemul asigura:
o   controlul in timp real al vanzarilor
o   organizarea receptiei de marfa
o   etichetarea automata
o   inventarierea mobila etc.

 

Front Office, componenta destinata fiecarui punct de vanzare din magazine, are o interfata extrem de intuitiva, de tip Touch Screen si poate functiona alaturi de o gama larga de imprimante fiscale  sau case de marcat, pentru a raspunde elegant la exigentele de buget ale clientilor.

 

In plus, Magister asigura la nivel national, prin reteaua proprie de Parteneri Certificati, servicii de implementare, service si suport prin call-center.

 

Magister ofera solutii complete hard-soft pentru magazine de retail mic/mediu, individuale sau in retea. Solutiile Magister sunt completate de un set de servicii post-implementare foarte riguros definite si urmarite, astfel incat clientul sa beneficieze de schema optima de exploatare a solutiei primite.

 

Magister este dezvoltatorul si detinatorul brandului SmartCash RMS, singurul brand romanesc de software de management al magazinelor mici si medii, individuale sau in retea, avand in portofoliu noua produse complementare, rezultatul multor ani de experienta in domeniul retail. Este singura suita romaneasca de produse software ce acopera complet si complex nevoile micului retail, la un inalt nivel de competenta.

 

Magister Software

Str. Dima Cristescu slt., nr.9B
Sector 2, Cod 021732, Bucuresti, Romania
031.821.01.50
office@magister.ro
www.magister.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book 3, 2, 1...esti LIVE cu business-ul tau de retail pe www.oxygenlive.ro, platforma de analiza online pentru retail mic si mediu de la Magister
book Magister, partener la Gala Premiilor Comertului Traditional, editia 2011
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
book Care este cea mai buna varianta de hosting in mediul online?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online