Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Noi switch-uri Ethernet Gigabit cu porturi cu prioritate dedicată de la Advantech


Noi switch-uri Ethernet Gigabit cu porturi cu prioritate dedicată de la AdvantechCategorie : Comunicate > Web, tehnologie, IT
Informatie adaugata de : ROM DEVICES SRL - echipamente automatizari industriale
publicat pe : 28.06.2013

Rom Devices, partener oficial Advantech in Romania, anunta lansarea a două noi switch-uri Ethernet Gigabit, cu 5 şi 8 porturi: EKI-3725 şi EKI-3728. Aceste noi switch-uri sunt primele switch-uri industriale de pe piaţă cu porturi dedicate - porturi VIP. Ele au un consum de energie electrică redus până la 60%, au funcţii de diagnostic inteligente, fiind astfel soluţia ideală pentru aplicaţii în automatizări industriale, cum ar fi de exemplu staţii de taxare sau sisteme de supraveghere CCTV.

 

Porturile dedicate reprezintă o caracteristică nou dezvoltată a switch-urilor Ethernet industriale şi aşa cum şi numele sugerează, switch-ul prioritizează traficul prin aceste porturi şi redirecţionează datele mai puţin importante către porturile rămase. Această caracteristică este în special utilă pentru aplicaţiile care necesită bandă largă cum ar fi transmisiile video.

 

Funcţiile de diagnostic inteligente reprezintă calea cea mai simplă de a descoperi orice eroare în sistem fără a mai fi necesară o analiză minuţioasă asupra porturilor. Un led foarte vizibil va informa persoana responsabilă că a apărut o eroare de conexiune, permiţând intervenţia rapidă, minimizând astfel  timpul de nefuncţionare.

 

Cum facturile de energie cresc în fiecare zi, contează orice consum redus de energie electrică. Noile switch-uri EKI din seria 3000 au funcţii avansate de economisire a energiei ce reduc consumul până la 60%. Noile switch-uri se încalzesc mai puţin decât vechile switch-uri EKI de la Advantech.

 

Cu ajutorul switch-urilor EKI din seria 3000 utilizatorii beneficiază de transfer de date de mare viteză (Gigabit). Aceste switch-uri sunt potrivite pentru aplicaţiile speciale de transmisie video de înaltă definiţie.

 

Pentru aplicaţiile care nu necesită transfer de date de mare viteză (Gigabit), dar care necesită porturi dedicate, consum redus de energie sau funcţii de diagnosticare rapidă, Advantech a lansat de asemenea switch-urile EKI-3525  şi EKI-3528, switch-uri cu o viteză de 100 Mbps in reţele Ethernet.

 

EKI-3525 şi EKI-3528 sunt switch-uri din noua generaţie de switch-uri Ethernet cu tehnologie green pentru consum redus de energie. Aceste switch-uri au posibilitatea de a reduce automat consumul de energie prin detectarea stării conexiunii şi prin determinarea lungimii cablului Ethernet. Sunt proiectate cu 1 sau 2 porturi VIP, porturi dedicate, pentru a se putea aloca lăţimea de bandă optimă pentru trafic. Utilizatorii pot avea performanţe ridicate pentru transferul de conţinut multimedia.

Switch-urile EKI-3525 şi EKI-3528 au o carcasă compactă din metal/plastic (cu grad de protecţie IP40) special proiectată pentru medii industriale cu praf. Domeniul extins al tensiunii de alimentare (8.4-32.4 Vcc) permite switch-urilor să funcţioneze în zone cu fluctuaţii de energie sau în medii industriale dificile. Switch-urile sunt  echipate cu alarmă, iar în cazul unui eveniment (lipsă alimentare sau întreruperea conexiunii), LED-ul integrat va activa alarma pentru notificarea administratorului de reţea.

 

Switch-urile industriale Ethernet de la Advantech au o garantie de 5 ani. Aceste switch-uri sunt disponibile imediat. Pentru detalii vă rugăm contactaţi ROM DEVICES SRL, partener oficial Advantech in Romania  sau vizitaţi magazinul online www.e-advantech.ro.

Compania Advantech a fost  fondata in anul 1983. Advantech ofera sisteme integrate, software si hardware, sisteme embedded, echipamente pentru automatizari si comunicatii industriale, solutii IT&C industriale pentru o gama larga de aplicatii intr-o gama diversa de industrii. Advantech este partener autorizat Intel® si Microsoft®. In 2008 si 2011, Interbrand, firma de renume mondial de consultanta, a inclus Advantech in Top 10 branduri taiwaneze reprezentante la nivel mondial. 

 

In Romania, de peste 15 ani compania Advantech este reprezentata de firma Rom Devices Srl. Alaturi de Advantech, Rom Devices reprezinta in Romania firme de prestigiu precum Magnetrol, Rittmeyer, Carlo Gavazzi, Pr Electronics. Activitatea Rom Devices se desfasoara in domeniul distributiei de echipamente pentru automatizari cat si in domeniul proiectarii, executiei si implementarii de solutii complexe hardware si software intr-o gama larga de aplicatii din industrie.

Pentru detalii si oferte de pret echipa noastra va sta cu placere la dispozitie. Vom fi incantati sa oferim orice informatii suplimentare.

 

SC ROM DEVICES SRL

Str. Giuseppe Verdi, nr 2

Bucuresti, Sector 2, 020258

Tel: +4021 230 86 96, +4021 230 86 68, 

Mobil: +40743 015 861

Fax: +4021 230 86 95 


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Cele mai noi calculatoare industriale de panou de la Advantech PPC-6150 si PPC-6170
book PR ELECTRONICS a lansat splitterul de semnal - adaptorul 3109
book Conferinta Advantech Solution Day, 10 octombrie, Bucuresti
book 5 ani garantie la echipamentele pentru comunicatii industriale
book Pr Electronics anunta lansarea unui nou modul izolator de semnal pe 2 fire – modulul 3186
book Carlo Gavazzi completeaza seria de contoare de energie cu noul model EM33-DIN
book Pr Electronics a lansat noua serie de adaptoare de semnal slim - seria 3100
book TPC-1551H – calculator industrial de panou cu grad extins de temperatura de la Advantech
book Echotel 355 - Traductor ultrasonic pentru lichide
book Seria ADAM 6100 - Module Ethernet de la Advantech
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
book Care este cea mai buna varianta de hosting in mediul online?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online