Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Servere dedicate de la SC ITEXCHANGE CONSULTING

Servere dedicate de la SC ITEXCHANGE CONSULTINGCategorie: Comunicate > Web, tehnologie, IT
Informație adăugată de: Atelierul de Creatii Digitale
publicat: 17.04.2019

In contextul in care tot mai mult lumea afacerilor se muta in mediul online, infrastructura IT pentru orice companie este extrem de importanta. Pentru a derula toate operatiunile in siguranta si pentru a avea certitudinea ca orice utilizator al paginilor web beneficiaza de cea mai buna experienta, spatiul unde este stocat site-ul companiei trebuie sa fie perfect configurat si sa functioneze in parametrii optimi in orice moment. Tocmai aici intervine o firma de consultanta IT cum este SC ITEXCHANGE CONSULTING.

 

Fiind constienti de nevoile foarte complexe si mereu diferite ale oricarui client, SC ITEXCHANGE CONSULTING ofera servicii individualizate si personalizate in materie de configurare, management si mentenanta pentru servere dedicate. Orice companie care vrea sa beneficieze de cea mai eficienta si performanta varianta de gazduire a unui site ar trebuie sa aiba in vedere alegerea unui server dedicat. Aceste servere dedicate sunt utilizate de catre un singur client si toate resursele unui astfel de server sunt la disponibilitatea acestuia.

 

Un astfel de server prezinta o sumedenie de puncte forte in ceea ce inseamna administrarea intregului continut din mediul online pentru orice afacere. Astfel, aceste servere dedicate inseamna o flexibilitate foarte mare prin aceea ca in orice moment clientul poate decide ce modificari sa fie efectuate pe server atat in privinta hardware, cat si in privinta software, dar si o securitate mult sporita fata de acele servere care sunt impartite cu mai multe site-uri.

 

La SC ITEXCHANGE CONSULTING orice companie care s-a decis in privinta unui server dedicat poate beneficia de calitatea cea mai mare in domeniul IT. SC ITEXCHANGE CONSULTING ofera spre inchiriere servere dedicate ale unora dintre cei mai renumiti producatori in domeniul IT, precum HP si IBM. In functie de nevoile fiecarui client si de complexitate operatiunilor ce urmeaza a fi derulate pe site-ul companiei, la SC ITEXCHANGE CONSULTING poti gasi server dedicat E1 2x Intel XEON E5504 cu 24 GB RAM, X1 2x Intel XEON E5620 cu 48GB RAM si server dedicat X2 2x Intel XEON E5645 cu 48 GB RAM, 2x SURSE.

 

Fiecare dintre aceste servere dedicate se preteaza unor nevoi diferite in materie de infrastructura IT datorita caracteristicilor distincte. Trebuie subliniat faptul ca fiind vorba despre servere dedicate, echipa de la SC ITEXCHANGE CONSULTING ofera posibilitatea de a personaliza aceste servere dedicate in functie de cerintele fiecarui client in parte. In consecinta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa analizezi cu atentie specificatiile tehnice ale fiecarui model de server dedicat din oferta noastra si sa stabilesti un contact cu specialistii nostri in IT. Ulterior, vei putea beneficia de personalizarea ofertei in materie de servere dedicate in functie de cerintele afacerii tale.

 

Cu toate ca SC ITEXCHANGE CONSULTING este o firma relativ „tanara” in domeniul serviciilor de consultanta IT, cunostintele tehnice si specializarea temeinica a echipei ce lucreaza in cadrul acestei firme reprezinta garantia celui mai ridicat standard de calitate in servicii de consultanta IT. Mai mult decat atat, ultimele tehnologii sunt implementate de catre www.itexchange.eu pentru a oferi clientilor cele mai inovative solutii pentru afaceri de succes in mediul online.Publicitatea ta!
publicitate


Informatii comunicate
comunicate de aceeasi firma:
book Scari din lemn masiv pentru interiorul caselor cu etaj
book Gaseste cada de baia potrivita pentru baia ta in magazine online
book Advertoriale SEO pentru promovarea oricarui business in mediul online
book Descopera o gama diversificata de cazi de baie in oferta magazinului Admina.com
book Garantia eficientei si calitatii in reparatii de termopane in Bucuresti
book Va doriti sa aveti o colaborare unica cu un electrician Brasov?
book Vreti sa beneficiati de serviciul de inchirieri microbuze?
book Imbunatateste-ti prezenta afacerii tale in mediul online cu Atelierul de Creatii Digitale
book De ce sa optati pentru servicii funerare in Bucuresti de la Casa Funerara Eva
book Garnitura termopan de la Repartermopan va confera maxima eficienta
 

Informatii comunicate
comunicate din aceeasi categorie:
book Strategii eficiente de promovare a afacerii tale în mediul online
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online