Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Servicii de web design in Bucuresti

Servicii de web design in BucurestiCategorie: Comunicate > Web, tehnologie, IT
Informație adăugată de: Servicii SEO Bucuresti
publicat: 11.07.2020

Un site web are nevoie de doua ingrediente : web design si web development. Ok, pe langa acestea se adauga multe alte piese mici pentru un rezultat wow. Insa, la baza, un website mic si simplu de prezentare are nevoie de cele 2 ingrediente mentionate mai sus: web design si web development. 

 

Servicii de web design  gasim in Bucuresti la preturi diverse si la calitate la fel de diversa. Calitatea unui web designer poate fi apreciata si inteleasa de o persoana cu experienta in domeniul marketing-ului online. Un client care vine din industria alimentara, de exemplu, nu poate intelege nevoia de design la o calitate superioara. Acest lucru este un adevar valabil pentru orice industrie, in nici un caz nu este o remarca acuzatoare la adresa cuiva.  

Cand mergi la mecanic ai incredere in recomandarea lui pentru ca masina iti poate pune viata in pericol. La fel si cu site-ul web. Cand mergi la un expert in servicii de web design si web development, viata afacerii tale online depinde de cat de bine lucreaza website-ul tau. 

 

Pretul unor Servicii de web design de calitate

 

Am stabilit ca este vital pentru afacerea ta sa primeasca servicii de prima calitate. Care este pretul pentru aceasta calitate? Pretul pentru web design poate incepe de la 35 EUR per pagina de site, si ajunge pana la 55 EUR per pagina. Paginile speciale care necesita munca si strategie in plus, precum pagina Acasa sau pagina principala de Shop, ajung la preturi de 100 EUR pagina. 

De ce pretul acesta per pagina? Pentru ca un site web este asemenea unei masini. O cumperi o data si te astepti sa o conduci in stare tehnica buna si in siguranta timp de 5-6 ani. La fel si un site web care un web design si web development bun poate fi folosit cu incredre 5-6 ani. 

Inspectia tehnica periodica se face atat pentru masina, cat si pentru website. Nu trebuie sa astepti ca sa pateasca ceva masina sau site-ul pentru a cere o verificare ocazional de la un expert in web maintenance.

 

Servicii SEO Bucuresti si creare de site web

 

Agentia Servicii SEO Bucuresti se dedica construirii de site-uri si optimizarii SEO. Un site web nou sau unul vechi, indiferent de varsta site-ul acesta are nevoie de SEO. Optimizarea pentru motoarele de cautare este o necesitate in ziua de azi. 

Agentia Servicii SEO Bucuresti ofera clientilor sai o strategie de crestere organica, sanatoasa si realista. Nu promite rezultate peste noapte, deoarece in SEO acele practice black hat sunt regretate de client in cateva luni de la o aparenta crestere. 

Serviciile de web design si cele de web development se leaga de optimizarea SEO. Un website greoi plin de imagini neprelucrate sau de video-uri mari va fi atat de greu de deschis pe mobil, incat va primi automat un scor foarte mic de la uneltele de analiza SEO.

Pentru ca SEO sa functioneze, un site web trebuie sa fie mobile friendly. In trecut acest lucru era obtional, insa in prezent Google si alte motoare de cautare pun mare accent pe cat de mobile friendly este un site web. In functie de viteza de incarcare pe mobil, site-ul primeste o calificare buna sau o penalizare puternica.  

Ai idee cat de bine se incarca site-ul tau? Doresti o analiza a site-ului pentru a intelege cum sta acesta din punct de vedere “mobile usability”? Apeleaza la serviciile de optimizare SEO din partea agentiei Servicii SEO Bucuresti. Vei primi un raport amanuntit si un plan de lucru concret.

 

Detalii generale despre Growwwise

Growwwise este o agentie de digital marketing inceputa in 2017. Serviciile agentiei includ: creare de site web (web design si web development), branding, creare continut, optimizare SEO si promovare online. 

Telefon 0737959547

Adresa B-DUL TOMIS 338 , BL. C1, AP. 41

Email: contact@growwwise.com

Persona de contact: Vlad PopescuPublicitatea ta!
publicitate


Informatii comunicate
comunicate de aceeasi firma:
book Cauti spuma activa? Alege oferta de produse pentru mașini Selfy
book Produse de curățare a caroseriei - spumă activă și ceară lichidă Selfy
book Închirieri de lux Otopeni
book Cum poți avea mașina impecabilă în câteva minute
book Materiale folosite pentru construirea traverselor de cale ferata
book Traverse de lemn folosite în modernizarea cailor ferate
book O solutie pentru vacanta in familie
book Inchirieri auto in Romania
book Spuma activa profesionala – ingredientul secret al spalatoriilor
book Cum decoram spatiile verzi
 

Informatii comunicate
comunicate din aceeasi categorie:
book Strategii eficiente de promovare a afacerii tale în mediul online
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
book Care este cea mai buna varianta de hosting in mediul online?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online