Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Si tu poti fi un designer talentat, cu ajutorul vectorilor de la VectorVice


Si tu poti fi un designer talentat, cu ajutorul vectorilor de la VectorViceCategorie : Comunicate > Web, tehnologie, IT
Informatie adaugata de : Pro Digital Media
publicat pe : 30.05.2014

Indiferent dacă sunteţi designeri începători sau profesionişti, uneori cu toţii mai avem nevoie de puţin ajutor, indiferent despre ce este vorba. Şi atunci, de ce să nu apelăm la cineva care ne poate oferi lucruri de calitate pentru a ne uşura munca?
VectorVice este exact genul de ajutor de care aveţi nevoie atunci când trebuie să creaţi lucrări de design grafic, pentru mediul online sau pentru printuri, materiale promoţionale şi orice fel de alte elemente grafice. La baza oricărei creaţii în materie de design stau vectorii sau imaginile bitmap. Spre deosebire de acestea din urmă, vectorii sunt imagini realizate oe baza unor forme geometrice, cum sunt cercurile şi pătratele, acest lucru fiind foarte folositor atunci când imaginea este mărită sau micşorată, pentru că nu îşi pierde din calitate. Motivul pentru care vectorii sunt preferaţi în realizarea lucrărilor de design este acela că imaginile bitmap arată bine pe ecran, dar atunci când sunt imprimate pe hârtie sau pe alte materiale, trebuie redimensionate. În schimb, cu vectorii nu există această problemă.

 

Aşadar, vectorii sunt folosiţi pentru orice creaţii grafice, chiar şi pentru animaţii flash, ceea ce necesită o permanentă muncă de creaţie din partea designerilor. VectorVice oferă o multitudine de vectori realizaţi într-un stil deosebit, viu coloraţi, destinaţi mai multor domenii precum automobile, stomatologie, dans, regnul animal sau diferitelor sărbători şi anotimpuri. Aceşti vectori sunt grupaţi în pachete foarte avantajoase, care pot fi cumpărate direct pe site şi care pot fi descărcate instant. Partea cea mai bună este că vectorii VectorVice pot fi folosiţi atât în scop personal, cât şi în scop comercial, pentru realizarea diferitelor materiale promoţionale. De la felicitări, la afişe, grafice pentru website, logo-uri şi animaţii, aceşti vectori pot fi folosiţi cu uşurinţă în principalele programe de editare grafică.

 

În fond, nici nu trebuie să fii profesionist pentru a dori să realizezi creaţii frumoase. Sunt atât de multe proiecte DIY, pe care oricine le poate face, de la etichete personalizate pentru cadouri, la ambalaje sau felicitări, pentru care nu este nevoie decât de cunoştinţe de bază în programele de editare grafică şi de dorinţa de a realiza ceva deosebit pentru persoanele dragi. Tocmai în cazul acestui tip de proiecte, puteţi deveni şi voi nişte designeri talentaţi, cu puţin ajutor din partea VectorVice. Şi ca să vă faceţi o idee mai bună despre calitatea creaţiilor, puteţi descărca şi „freebies", adică vectori pe care îi puteţi lua şi folosi gratuit. Secţiunea „freebies" este şi ea plină de surprize în mod constant, aşa că merită să o urmăriţi.

 

Având în spate o echipă formată din designeri talentaţi şi profesionişti, VectorVice promite să ofere permanent conţinut nou şi cât mai diversificat, iar pe www.vectorvice.com ,veţi găsi mereu oferte promoţionale la pachetele de vectori.

Oricând aveţi nevoie de puţină inspiraţie pentru creaţiile voastre, verificaţi categoriile de vectori de pe site şi fiţi atenţi la pachetele aflate la promoţie.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Web design, creare site Ploiesti
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
book Tobogane de exterior
book Cabinet avocatură Sibiu
book Locurile de joaca gonflabile: distractia preferata a copiilor
book Funerare Rainbow - Servicii profesionale de toaletare si cosmetizare a decedatilor.
book Priceperea si maiestria specialistilor din cadrul firmelor de pompe funebre
book Baloane cu heliu
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
book Care este cea mai buna varianta de hosting in mediul online?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online