Informatii comunicate

COMUNICATE

 

newHOST.ro sprijina initiativele Cloud Computing


newHOST.ro sprijina initiativele Cloud ComputingCategorie : Comunicate > Web, tehnologie, IT
Informatie adaugata de : newHOST.ro - solutii de hosting
publicat pe : 28.06.2011

Intr-o perioada in care toata lumea discuta despre facilitatile pe care le ofera Cloud Computing dintre care trebuie mentionate cel putin posibilitatile teoretic infinite de scalabilitate pe de-o parte si gradul ridicat de disponibilitate a aplicatiilor gazduite in cloud pe de alta parte, newHOST.ro sustine initiativele locale de dezvoltare a acestui tip de infrastructura printr-o noua clasa de servere dedicate si de servicii value added pentru clientii care doresc colocarea in datacenter-e profesionale.

 

newHOST.ro este prima firma de hosting din Romania care intelege importanta livrarii cat mai rapide a serviciilor comandate si a nivelului ridicat de control cerut de clientii care doresc sa isi dezvolte o arhitectura cloud computing.

 

Astfel, incepand din Iulie 2011 newHOST.ro poate oferi servere dedicate cu livrare instantanee. Clientii care comanda servere dedicate nu trebuie sa mai astepte un interval de timp de cel putin 2 ore care in urma cercetarilor interne s-a dovedit a fi cel mai mic timp de livrare garantat de un provider consacrat de servere dedicate. In general media industriei este de 24h din momentul confirmarii platii, insa echipa tehnica a newHOST.ro a reusit prin ingeniozitatea sa sa puna la punct un sistem de provizionare care face posibila livrarea instantanee a datelor serverului dedicat astfel incat clientul sa poata avea serverul operational in aproximativ 10 minute in functie de sistemul de operare pentru care a optat.

 

Pe langa acest sistem revolutionar de provizionare instantanee a serverelor care reuseste pe de-o parte sa reduca intervalul Go-Live de la minimum cunoscut de 2 ore pana la aproximativ 10 minute, noua arhitectura de servere dedicate din clasa Enterprise ofera facilitati de remote power management care permit clientilor sa controleze eficient serverul reducand la zero timpul necesar unui reboot in cazul in care serverul devine indisponibil. Clientul poate in orice moment, sa initieze procedura de reboot fara a mai fi necesara trimiterea unei cereri de reboot catre departamentul tehnic, procedura care ar genera intarzieri datorate de procesele de validare a cerererii. Accesul in interfata de remote power management este complet securizat prin protocoale de criptare de cel mai inalt nivel prevenind accesul neautorizat la aceste functii critice.

 

Acest sistem de provizionare permite in acelasi timp clientilor un numar nelimitat de reinstalari, pe care acestia le pot controla in cel mai mic amananunt, garantand o recuperare rapida a serverului in cazul in care este necesara o reinstalare a sistemului de operare.

 

Tot in sprijinul celor mai pretentiosi clienti care isi doresc un control complet disponibil non-stop si fara nicio intarziere, pentru serverele Advanced si Expert ale clasei Enterprise newHOST.ro ofera gratuit acces KVM-over-IP, o functie pentru care putinii provideri care o ofera, solicita o taxa lunara considerabila. Clientul are astfel posibilitatea sa isi instaleze propriile versiuni de sistem de operare asa cum doreste, sistemul oferindu-i acestuia acelasi nivel de acces pe care l-ar avea daca s-ar afla in datacenter-ul nostru la 22 grade Celsius in picioare in fata serverului. Sistemul KVM-over-IP permite chiar si configurarea remote a BIOS-ului serverului, daca este necesar acest lucru.

 

Toate aceste facilitati care fac administrarea serverelor mult mai facila, eficienta si rapida au deopotriva si un important avantaj pentru mediul inconjurator. Am ales sa oferim clientilor nostri numai servere de ultima generatie cu o eficienta energetica net superioara serverelor din generatiile anterioare iar procedurile de stocare pre-vanzare ne permit sa pastram serverele oprite, fara ca acestea sa consume inutil curent electric in asteptarea clientilor care doresc sa le comande. In momentul in care acestea sunt comandate, clientul este informat imediat in cel mai mic detaliu despre modul in care isi poate porni singur serverul nou comandat si despre modul in care isi pot instala sistemul de operare cu doar cateva click-uri.

 

Speram ca prin Go-Live in cateva minute, remote server power management si accesul gratuit prin KVM-over-IP sa facilitam gazduirea in Romania a unor aplicatii complexe, care necesita un grad ridicat de remote control al serverelor care le gazduiesc. Aceasta deoarece clientii din Romania care doreau functii cum ar fi KVM-over-IP sau remote power management erau pana acum nevoiti sa isi gazduiasca site-urile sau aplicatiile online in afara Romaniei, fapt care genera latente in traficul de date datorita distantelor geografice mari, lucru cel putin incomod intr-o lume in care totul trebuie sa se intample ACUM.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Bun venit in era IPv6
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Servicii de web design in Bucuresti
book Cum sa faci singur promovare online pentru afacerea ta
book Web design, creare site Ploiesti
book Promovare online pentru o afacere mica
book Business online cu ajutorul marketing-ului
book La cine apelam pentru promovarea online
book Ce trebuie sa stim despre un expert SEO
book Promovarea unei afaceri prin intermediul comunicatelor de presa
book Cucereste potentiali clienti cu ajutorul advertorialelor
book Care este cea mai buna varianta de hosting in mediul online?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online