Informatii evenimente

EVENIMENTE

 

Deloitte si Reff & Asociatii organizeaza seminarul „Mobilitatea internationala a salariatilor - MITURI, RISCURI, SOLUTII"


Categorie : Evenimente > Alte evenimente
publicat pe : 10.03.2017

Deloitte și Reff & Asociații alături de BusinessMark Event Management anunță organizarea seminarului interactiv „Mobilitatea internațională a salariaților - MITURI, RISCURI, SOLUȚII", ce va avea loc pe 15 martie 2017 la Hotel InterContinental din București.

 

Reprezentanții celor două companii organizatoare vor discuta despre încadrarea corectă a situației de mobilitate din perspectiva legislației aplicabile, cu respectara prevederilor europene, procesele de salarizare și administrare a forței de muncă mobile, implicațiile și obligațiile fiscale și de asigurări asociate.

 

În cadrul seminarului vor exista sesiuni tematice, care vor aduce în discuție următoarele subiecte: aspecte  esențiale privind politicile de mobilitate ( înțelegerea fenomenului de mobilitate, categorii de mobilitate, politicile companiilor și cerințele legislative locale), inițierea și implementarea ( tipurile de contracte, obligațiile societății din România, impozitul pe venit și contribuțiile sociale, elementele tipice în pachetele de mobilitate, tratamentul fiscal aplicabil), repatrierea (încetarea contractului & corelarea diverselor raporturi contractuale, aspecte ulterioare perioadei de mobilitate).

 

Participanții au oportunitatea să se întâlnească cu următorii speakeri:

  • ADRIAN STOIAN, Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România
  • ELENA GAVRILESCU, Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România
  • GABRIELA ILIE, Avocat, Reff & Asociații
  • RALUCA BALINT, Avocat, Reff & Asociații

 

Seminarul „Mobilitatea internațională a salariaților - MITURI, RISCURI, SOLUȚII" este dedicat următorului tip de public țintă: Global Mobility, International Mobility Managers, HR Managers, HR Administrators, HR Business Partners, Compensation & Benefits Managers, Talent Managers, Total Rewards Managers, Payroll Administrators, Tax Managers & Specialists, Juridical Managers și Financial Managers.

 

Seminarul este organizat de Deloitte România și Reff Associates, cu sprijinul BusinessMark Event Management și al partenerilor media: Jurnalul de Afaceri, Promo Afaceri, Ziare.com, Business24, Calendar Evenimente, NewMoney, MLM News, Debizz, Revista Valoarea, Antreprenor, Transilvania Business, Roportal, Bucureșteni.ro, Administratie.ro, Manager Express,  Plan de afacere, Economia Online, Global Manager, Legal Marketing, Finzoom, Chalbert, Avocatura, Vox Capital, 1asig.ro, Rabbit. 

 

Înregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

 

Despre Deloitte

Deloitte este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale care oferă clienților o gamă completă de servicii integrate de consultanță. A dezvoltat o strategie solidă, la bază căreia se află o gamă diversificată de servicii profesionale furnizate clienților și un număr considerabil de industrii deservite în întreaga țară. Deloitte pune la dispoziția clienților resurse internaționale și priceperea locală pentru a-i ajuta să exceleze indiferent de locul în care aceștia își desfășoară activitatea. Diversitatea este parte integrantă a identității companiei.

 

Despre BusinessMark Event Management

BusinessMark Event Management este divizia BusinessMark de organizare evenimente personalizate pentru clienți și de asigurare a suportului logistic. BusinessMark oferă posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gândite și planificate împreună cu fiecare client astfel încât să respecte linia de comunicare și strategia de business ale companiei. Oferim consultanță și suport în implementare în ceea ce privește obiectivele strategice și de business stabilite pentru eveniment și asigurăm managementul evenimentului,  acoperind aspectele ce privesc logistica, producția, dar și optimizarea bugetului.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii evenimente
Alte evenimente din aceeasi categorie:
book Turneul Vioara lui Enescu - incepe o noua calatorie la Teatrelli
book Invatam ... dintr-o privire! Parteneriatul MNAR si BRD debuteaza cu o noua oferta educativa
book HR Business Strategist a ajuns la cea de-a treia editie
book Inchiderea anului financiar 2016, 19 ianuarie 2017, București
book Un sfert de veac in slujba cartii si a muzicii
book Hai si tu la primul Festival al Castanelor din Bucuresti!
book Noile provocari ale exportului de marfuri din perspectiva vamala si a TVA
book Autumn tax update forum, 12 octombrie 2016 - Bucuresti
book Libris Brasov sprijina maternitatile din Romania
book Noaptea de Sanziene la Muzeul National de Arta al Romaniei
 
Informatii evenimente

EVENIMENTE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online