Informatii evenimente

EVENIMENTE

 

Un sfert de veac in slujba cartii si a muzicii


Un sfert de veac in slujba cartii si a muziciiCategorie : Evenimente > Alte evenimente
Informatie adaugata de : Libris - Librarie online
publicat pe : 24.10.2016

Povestea celei mai cunoscute librarii de la poalele Tampei a inceput in 1991, la initiativa dnei Ana Onita, care a dorit sa insufle tuturor dragostea pentru carte, pasiunea pentru lectura si nevoia de cunoastere. Cartile s-au impletit armonios cu muzica si cu cele mai noi aparitii discografice.

 

*De 3X 25:
*Libris Brasov aniverseaza 25 de ani de existenta in 25 octombrie 2016!
*Reduceri de minim 25% la toate produsele din Libraria Stefan Octavian Iosif ! 

 

Lansarile de carte si productii muzicale au devenit tot mai numeroase, iar publicul de toate varstele tot mai interesat de evenimentele cultural-artistice gazduite de Libraria Stefan Octavian Iosif.

 

Astfel, insufletiti de dorinta de a transmite oamenilor traditiile si valorile culturale romanesti, reprezentantii Libris au pus bazele unuia dintre cele mai importante si frumoase evenimente culturale din Brasov: "Targul International de Carte si Muzica Libris", ajuns in anul 2016 la editia a XIII-a.

 

„Filozofia noastra este bazata pe principiul respectului fata de oameni si carti, pe stimularea lecturii, promovarea accesului la informatie, sprijinirea educatiei si sustinerea valorilor culturale. De la productii muzicale proprii si editarea de carti, lansari de carte si muzica si pana la organizarea evenimentelor cultural-artistice de anvergura, devenit emblematice in lumea culturala, Libris Brasov isi doreste sa ramana o garantie a sustinerii culturii si artei, un partener de nadejde pentru toate institutiile implicate in promovarea actului artistic: Primaria Brasov, Consiliul Judetean, Camera de Comert si Industrie Brasov, Universitatea Transilvania,precum si mass-media locala si nationala. In toti acesti ani ne-am bucurat de aprecierea si sustinerea publicului iubitor de carte si muzica, caruia ii multumim ori de cate ori avem prilejul", afirma Ana Onita, Fondator si Director General Libris.

 

In cei 25 de ani de activitate, Libris a progresat continuu: Libraria St.O.Iosif s-a dezvoltat pe doua nivele, s-a organizat in fiecare primavara Targul International de Carte si Muzica, iar din anul 2011 s-a organizat in Piata Sfatului din Brasov „Festivalul de Carte si Muzica", s-au pus bazele Casei de Productii Libris, iar de cativa ani a luat fiinta si Libris Editorial.

 

„Pentru a avea acces la cultura, la educatie si arta, oamenii trebuie sa aiba acces la informatie, la carti si la evenimente literare, cultural-artistice. De aceea gazduim cu regularitate lansari de carte si albume muzicale, pentru a facilita intalnirea publicului cu autorii si artistii lor indragiti. Am creat Clubul de lectura si serile tematice, organizam in fiecare primavara „Targul International de Carte si Muzica Libris", iar vara „Festivalul de Carte" din Piata Sfatului Brasov. Pentru a fi in permanenta aproape de cititori, de oamenii de litere, de editurile cu care colaboram de peste 20 de ani. Pentru a aduce muzica aproape de sufletul oamenilor... Iar bucuria si multumirea se citeste pe chipul celor care ne trec pragul si participa la evenimentele noastre artistice. Iar aceasta reprezinta cea mai mare satisfactie pentru noi si echipa Libris", ne-a declarat Virgil Onita, Administrator -Grupul de firme Libris Brasov.

 

Ca urmare a creșterii vanzărilor de carte in mediul virtual, in anul 2009, Libris a lansat proiectul Libris.ro - o librarie online cu distributie nationala si internationala- si a pus bazele celui mai mare depozit de carte si muzica din Romania. Un pas important pentru dezvoltarea companiei pe online a fost facut in 2011, cand Libris a inceput sa furnizeze cartile pentru eMag, cel mai mare retailer pe internet de pe piata romaneasca.

 

"In cei 7 ani de activitate, Libris.ro a devenit o firma indragita, care a ajuns sa fie nucleul unei comunitati pasionate de lectura, o firma aflata in topul clasamentului national al societatilor de profil. Impreuna cu clientii nostri, sustinem proiecte importante pentru comunitate si pentru semeni, implicandu-ne activ in programele de responsabilitate sociala. Succesul proiectelor si al actiunilor Libris este asigurat doar prin implicarea responsabila a fiecaruia dintre noi, prin perseverenta si competitivitate. Sunt convinsa ca alaturi de echipa Libris vom continua sa dezvoltam proiectele librariei noastre online, pastrandu-ne pozitia de lider pe piata distributiei de carte si muzica" a declarat Laura Teposu-Director Dezvoltare Libris Brasov.

* In ziua de 25 octombrie 2016, cu prilejul implinirii celor 25 de ani de activitate, Libraria St.O.Iosif va aplica reduceri de minim 25% la toate produsele aflate in vanzare.

 


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii evenimente
Alte evenimente de aceeasi firma:
book Noul magazin Libris
book Educatia Montessori
book Daca e 18 noiembrie e Black Friday si la Libris.ro
book Libris Brasov sprijina maternitatile din Romania
book Campania Libris Back To School
book Voucher Libris in valoare de 1800 de lei
book 30% reduceri Libris Editorial
book 5000 de carti la pret redus la Libris
book Super weekend Rao pe Libris.ro
book Noaptea reducerilor la libraria online Libris
 

Informatii evenimente
Alte evenimente din aceeasi categorie:
book Turneul Vioara lui Enescu - incepe o noua calatorie la Teatrelli
book Invatam ... dintr-o privire! Parteneriatul MNAR si BRD debuteaza cu o noua oferta educativa
book Deloitte si Reff & Asociatii organizeaza seminarul „Mobilitatea internationala a salariatilor - MITURI, RISCURI, SOLUTII"
book HR Business Strategist a ajuns la cea de-a treia editie
book Inchiderea anului financiar 2016, 19 ianuarie 2017, București
book Hai si tu la primul Festival al Castanelor din Bucuresti!
book Noile provocari ale exportului de marfuri din perspectiva vamala si a TVA
book Autumn tax update forum, 12 octombrie 2016 - Bucuresti
book Libris Brasov sprijina maternitatile din Romania
book Noaptea de Sanziene la Muzeul National de Arta al Romaniei
 
Informatii evenimente

EVENIMENTE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online