Informatii evenimente

EVENIMENTE

 

EUROPAfest Summer Edition lanseaza Summer Music Academy Sinaia 2015


EUROPAfest Summer Edition lanseaza Summer Music Academy Sinaia 2015Categorie : Evenimente > Concerte
publicat pe : 18.03.2015

Intre 16 - 29 Iulie 2015, la Sinaia, are loc EUROPAfest Summer Edition, eveniment patronat de Casa Regala, care include concerte de muzica clasica si jazz dedicate publicului larg si ateliere de maiestrie muzicala, adresate artistilor care-si doresc o cariera de succes.

 

Primul eveniment lansat simultan in intreaga Europa, Summer Music Academy Sinaia este organizat de jmEvents si European Music Academy - Franta in parteneriat cu Primaria Sinaia. Acesta ofera cursuri de perfectionare muzicala la standarde internationale, pentru vioara, viola, violoncel si flaut sub conducerea unor artisti de elita si profesori de la academii europene de prestigiu.

 

In 2015 au fost invitati Remus Azoitei / Londra, violonist celebru si Profesor la Academia Regala de Muzica din Londra; Constantin Serban / Franta, Concert-maestru al Orchestrei Nationale "Pays de la Loire" si Profesor la Conservatorul din Nantes; Pierre-Yves Artaud / Franta, artist emerit, distins cu 5 Grand Prix du disque in Franta si Japonia si Profesor la Conservatorul National Superior de Muzica din Paris; Cristina Bellu / Elvetia, presedinte ESTA Franta, profesor de violoncel la Univ. de Muzica din Lugano, respectiv Conservatorul din Lausanne; Fernand Iaciu / Franta, Concert-maestru al Orchestrei Nationale din Lille, Profesor la Conservatorul din Lille; Agnes Sten von Kamienski / Germania, Profesor de vioara la Musikbetonte Grundschule, Membru Board  ESTA International; Ruxandra Serban / Franta, Sef de partida violoncel al Orchestrei Nationale "Pays de la Loire"; Wolfgang Klos / Austria, Profesor de viola la Univ. De Muzica si Arte din Viena, Presedinte ESTA Austria.

 

Cele peste 200 de atelierele individuale de muzica sunt secondate de sesiuni de coaching, mentorat si consultanta in cariera. Dupa 5 editii de succes derulate in Franta, programul se afla la al patrulea an in Romania, bucurandu-se de succes. Pana in prezent peste 300 de muzicieni din Belgia, Franta, Olanda, SUA, China, Irlanda, Costa Rica, Germania si Romania au beneficiat de cursurile academiei de vara, avand rezultate notabile.

 

Summer Music Academy Sinaia se adreseaza tinerilor artisti cu varsta pana la 30 de ani. Inscrierile sunt deschise pana pe 15 iunie. Mai multe detalii pe site-ul organizatorilor: www.jmevents.ro.

 

EUROPAfest Summer edition se desfasoara la Castelul Peles, Domeniul Regal, Sala Casino Sinaia, Biserica Catolica, Casa Memoriala „George Enescu", Centrul Cultural „Carmen Sylva", toate purtand nota regalitatii, pasiunii artistice si dedicarii.

 

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest, declara „Prin aceste evenimente ne dorim sa oferim publicului larg, romani si turisti, o oaza de relaxare, departe de tumultul marilor orase, cu seri magice de vara, sa readucem Sinaia - oras cu drumuri de piatra ce duc la Castel - pe harta marilor evenimente si ca una dintre cele mai frumoase destinatii cultural-turistice ale Europei".


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii evenimente
Alte evenimente din aceeasi categorie:
book Start EUROPAfest 25 din 10 mai, Opening Gala Concert - Bucuresti & Sibiu
book EUROPAfest 2016, povestea de succes continua - 12 - 21 mai, Bucuresti & Sibiu
book EUROPAfest 2016, primul eveniment Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti
book SEARA MOZART deschide anul 2015 pentru Orchestra Nationala Radio!
book Tinerimea Romana celebreaza Ziua Culturii Nationale
book Concert A.G. Weinberger la Muzeul National al Taranului Roman
book Cantari din vatra satului - Concert al rapsodului popular Ion Creteanu la Muzeul National al Taranului Roman
book Violoncelistul Razvan Suma – protagonistul unui concert Haydn la Sala Radio
book Tiberiu Soare dirijeaza la Sala Radio „Asa grait-a Zarathustra”, concert aniversar Richard Strauss
book Hit-uri de jazz, bossa-nova si salsa in concertul Big Band-ului Radio
 
Informatii evenimente

EVENIMENTE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online