Informatii evenimente

EVENIMENTE

 

Fondurile Europene si Ajutoarele de stat 2014-2020, analiza si dezbatere, 17 martie 2017


Fondurile Europene si Ajutoarele de stat 2014-2020, analiza si dezbatere, 17 martie 2017Categorie : Evenimente > Conferinte
publicat pe : 11.03.2017

BusinessMark anunță organizarea celei de-a patra ediții a evenimentului „Fondurile Europene și Ajutoarele de stat 2014-2020", ce va avea loc pe 17 martie 2017, la Hotel Radisson Blu, București. Scopul întâlnirii este de a analiza și dezbate situația accesării fondurilor europene și a ajutoarelor de stat, a oportunităților și perspectivelor pentru perioada 2014-2020 alături de reprezentanți ai Guvernului și Ministerelor de resort, Autorităților de Management, companii mari și IMM-uri, experți, investitori, bănci și consultanți.

 

În cadrul evenimentului vom discuta despre soluțiile de creștere a ratei de absorbție a finanțărilor europene, impedimentele în accesare, dar și despre modalități de depășire a lor, soluții viabile de investiție.

 

Știm că una dintre principalele constrângeri cu care se confruntă mediul de afaceri din România este accesul la finanțare, un aspect fundamental în dezvoltarea sectorului privat și a creșterii economice. Fondurile europene și schemele de ajutor de stat reprezintă surse de finanţare esenţiale pentru mediul de afaceri din România, iar creșterea gradului de absorbție este o miză importantă pentru economia românească. În acest sens, evenimentul pe care îl organizăm vine în întâmpinarea românilor, pe care îi aducem față în față cu autorități și reprezentanți cheie, care îi pot ghida în demersurile următoare.", a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

 

Participanții au oportunitatea să interacționeze direct cu următorii invitați:

 

  • ILAN LAUFER, Secretar de Stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat - Invest Romania;
  • VIORICA DĂNCILĂ, Europarlamentar, Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Parlamentul European;
  • MIHAELA VIRGINIA TOADER, Director general al Direcției Generale Programare, S.M.I.S, Coordonare Sistem și Evaluare Proiecte Europene, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene;
  • MANUELA FURDUI, Managing Partner, FINEXPERT;
  • Reprezentant Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene;
  • RAMONA IVAN, Director, Direcţia Relaţii Externe şi Finanţări Structurale, CEC Bank şi Preşedinte, Comisia pentru Fonduri Europene, Asociaţia Română a Băncilor;
  • Reprezentant Direcția Generală Ajutor de Stat, Ministerul Finanțelor Publice;
  • Specialiști Fonduri Europene și Ajutoare de Stat;

 

În 2017, evenimentul „Fondurile Europene și Ajutoarele de stat 2014-2020" este dedicat unui public țintă divers: IMM-uri, companii mari, autoritățile locale, investitori, agricultori, consultanți și bănci.

 

            Evenimentul este organizat de BusinessMark alături de FINEXPERT și CEC Bank, cu sprijinul partenerilor media: NewMoney, Jurnalul de Afaceri, Promo Afaceri, Ziare.com, Business24, Calendar Evenimente, MLM News, Debizz, Revista Valoarea, Antreprenorinromania, Transilvania Business, Roportal, Bucureșteni.ro, Administratie.ro, Manager Express, Plan de afacere, Economia Online, Global Manager, Legal Marketing, Finzoom, Chalbert, Avocatura, Rabbit, Vox Capital, 1asig.ro.

 

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

 

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii evenimente
Alte evenimente din aceeasi categorie:
book Ferdinand şi Maria – de la prinţi moştenitori la suveranii României Mari
book Specialistii din domeniul consultantei fiscale se reunesc la evenimentul „Tax & Finance Forum" de la Bucuresti
book Romanian Financial Conference, 15 martie 2017
book BusinessMark: Conferinta „Real Estate & Construction Forum" isi deschide portile pe 22 martie in Bucuresti
book Sales & Marketing Conference, 9 martie 2017, Bucuresti
book Radu Preda - „Trecutul recent între imagine și realitate. Pledoarie pentru Muzeul Crimelor Comunismului"
book Intalnire la muzeu cu Christoph Tannert, directorul "Künstlerhaus Bethanien" din Berlin
book 2017, anul planului BEPS
book Romanian Agribusiness conference, 7 octombrie 2016
book Evaluarea si Expertiza Judiciara, 16 iunie 2016
 
Informatii evenimente

EVENIMENTE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online