Informatii stiri

STIRI

 

Burse de excelenta pentru tineri cercetatori oferite de Institutul de Cercetari al Universitatii din Bucuresti

Burse de excelenta pentru tineri cercetatori oferite de Institutul de Cercetari al Universitatii din BucurestiCategorie: Stiri > Educatie, arta
publicat: 19.02.2015

Institutul de Cercetări al Universității din București - ICUB, prin cele patru secțiuni ale sale - Științe umaniste, Științe sociale, Științele vieții, mediului și ale pământului, Științe exacte - lansează în luna februarie 2015 un program complex de burse, dedicat tinerilor cercetători și profesorilor invitați în calitate de experți, consultanți, mentori, conferențiari.

 

Programul are ca scop susținerea cercetării de excelență în Universitatea din București și ca obiectiv inaugurarea de noi teme și platforme de cercetare în România, oferind sprijin tinerilor cercetători pentru integrare în mediul universitar și în instituțiile de cercetare din România și din străinătate.

 

Tinerii cercetători vor fi selectați în urma unui concurs public, în baza metodologiilor proprii celor patru secțiuni, după criterii specifice pentru fiecare domeniu. Tinerii cercetători vor primi burse lunare în valoare de 2000 lei și vor beneficia de suport, infrastructură și asistență în îndeplinirea obligațiilor contractuale.

 

Programul de burse este stabilit anual. Bursa pentru tineri cercetători poate fi de 3-6 luni, cu posibilitate de extensie. Informații complete despre condițiile de candidatură, desfășurarea concursului și calendarul selecției pot fi accesate pe paginile fiecăreia dintre cele 4 secțiuni ale ICUB:

 

Burse pentru tineri cercetători în cadrul Secțiunii de Științe Exacte

 

Burse pentru tineri cercetători în cadrul Secțiunii de Științele vieții, mediului și ale pământului

 

Burse pentru tineri cercetători în cadrul Științe umaniste

 

Burse pentru tineri cercetători în cadrul Științe sociale

 

Institutul de Cercetări al Universității din București reprezintă o structură de cercetare și transfer tenologic menită să genereze și să promoveze excelența în cercetare. Parametru esenţial al activităţii universitare, cercetarea ştiinţifică este elementul de referinţă întâlnit în toate clasamentele universitare naţionale şi internaţionale, fiind un reper esenţial care contribuie la ierarhizarea instituţiilor de învăţământ superior.

Universitatea din București este recunoscută la nivel național și internațional pentru experiența în cercetare a specialiștilor săi. Dovezile cele mai elocvente ale felului în care este apreciată cercetarea în Universitatea din Bucureşti vin din partea Times Higher Education Supplement care a situat timp de trei ani instituţia noastră de învăţământ superior între primele 600 de universităţi ale lumii.

Domeniile de interes în activitatea de cercetare sunt racordate la tendințele și oportunitățile actuale în știință la nivel național și internațional. Astfel, cele 3 direcții prioritare de cercetare ale universității din București sunt: Mediu; Materiale noi; Științele cognitive. Totodată, se acordă o importanță deosebită și cercetării în domeniile socio-umane și dezvoltării de proiecte interdisciplinare.

 

Sursa: http://media.unibuc.ro

Credit foto: http://media.unibuc.roPublicitatea ta!
publicitate


Informatii stiri
stiri din aceeasi categorie:
book Cum să creezi medii de învățare eficiente: recomandările unui expert MIT
book Expozitia Vivat Academia la UMF Carol Davila
book Credite pentru bursierii Erasmus
book Sfarsit de saptamana cu bilete de ultim minut la Opera Nationala Bucuresti!
book Educatie fara bariere – A doua editie a Galei Persoanelor cu Dizabilitati
book Studentii si masteranzii pot face stagii de pregatire la Microsoft, Alvarion, UTI
book An scolar 2011-2012: 5.000 de locuri in plus la gradinite, 50.000 reduse in preuniversitar
book Cinematograful Victoria din Cluj-Napoca va fi redeschis in martie, se va axa pe filme de arta
book Universitatile nu mai pot organiza admitere pentru studiile de master la ID neacreditate
book Tur virtual prin 17 dintre cele mai mari muzee din lume, cu googleartproject.com
 
Informatii stiri

STIRI

 

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online