Integrator software


Integrator software Tip serviciu: Web, Soft > Consultanta IT
Prestator: C&D Industries SA
Prezentare:

C&D Industries actioneaza in piata ca un integrator de solutii IT care va raspunde cerintelor afacerii dumneavoastra, oferindu-va solutii complete hardware si software extrem de competitive, cu ajutorul carora veti putea controla costurile in vederea reducerii acestora, veti imbunatati eficienta si veti creste nivelul productivitatii, obtinand un grad ridicat al calitatii produselor si serviciilor oferite.

 

In 2003, C&D Industries devine IBM Advanced Business Partner. Colaborarea C&D Industries - IBM a oferit firmei posibilitatea de a-si largi portofoliul produselor din gama IT, devenind astfel integrator de solutii hardware si software complete.

 

2005 incepe pentru C&D Industries cu doua parteneriate importante, cu producatori consacrati: LENOVO, o companie dedicata realizarii celor mai inovatoare computere personale din lume, si RICOH, lider in Office Automation.

 

Lista parteneriatelor de succes continua si in 2008, cand C&D Industries devine partener EPSON, lider global in produse de imagine, incluzand imprimante, proiectoare 3LCD si LCD-uri de dimensiuni mici si mijlocii, si FORTINET, lider mondial in domeniul solutiilor unificate de securitate.
C&D Industries SA
Domeniu principal de activitate : Web, Soft > Consultanta IT
Activitate firma :
Persoana de contact : Laura Nicolae
Adresa postala : Str. D-na Chiajna, nr. 1 - 3, et.5 loc. Bucuresti
Judet : Bucuresti
Telefon : 021.321.25.71

Adresa web : www.cdindustries.ro
Contacteaza firmaC&D Industries SA
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta!
publicitate


servicii din aceeasi categorie

Backup Date Automat
Tip produs : Web, Soft > Consultanta IT
Descriere : Majoritatea utilizatorilor par sa fie multumiti de strategiile lor de back-up, insa specialistii avertizeaza asupra faptului ca exista inca lipsuri si sunt comise o multime de erori.   Fiind

Mentenanta IT
Tip produs : Web, Soft > Consultanta IT
Descriere : Va punem la dispozitie toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce afacerea asa cum doriti, fara a va mai face probleme pentru administrarea echipamentelor de

Abonamente mentenanta calculatoare
Tip produs : Web, Soft > Consultanta IT
Descriere : La cererea clientilor nostri orientati spre optimizarea activitatii si fructificarea timpului de lucru al personalului angajat, DNS a initiat si dezvoltat un sistem de intretinere IT si service

Consultanta I.T.
Tip produs : Web, Soft > Consultanta IT
Descriere : SGM IF va ofera solutii complete pentru proiectele privind tehnologia informatiei in cadrul companiei dvs.. Experienta ne permite sa construim solutii solide si flexibile, adaptate conditiilor

Service calculatoare
Tip produs : Web, Soft > Consultanta IT
Descriere : DOT NETWORK SOLUTIONS va ofera solutii complete de diagnosticare si depanare calculatoare, prin care asiguram performante maxime pentru echipamentele Dvs. desktop, notebook sau server.  

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online