Motivation dezvolta programe pentru persoanele cu dizabilitati


Motivation dezvolta programe pentru persoanele cu dizabilitati Tip serviciu : Sanatate > Medicina umana
Prestator : Fundatia Motivation Romania
Prezentare :

Istoria Motivation a inceput acum 15 ani cu productia de scaune rulante. Principiul important caruia i-am ramas fideli in toti acesti ani este cel al asigurarii celei mai bune solutii pentru mobilitate pentru fiecare dintre cei care ne cer sprijinul.

 

Scaunele rulante Motivation sunt adaptate pentru fiecare utilizator, in functie de necesitatile individuale, fiind intotdeauna insotite de instructiuni si consiliere pentru deprinderea utilizarii lor. Fundatia Motivation Romania este singurul furnizor de echipamente speciale adaptate nevoilor copiilor cu dizabilitati motorii, inclusiv cu Infirmitate Motorie Cerebrala (IMC) din Romania.

 

Motivation promoveaza sportul in scaun rulant ca argument important in sustinerea dreptului persoanelor cu dizabilitati la integrare. Sportul incurajeaza utilizatorii de fotoliu rulant sa isi recunoasca si pretuiasca abilitatile, sa ramana activi si implicati in societate. Evenimentele sportive in scaun rulant sunt un prilej de celebrare a mobilitatii, performantei si fair-play-ului.

 

Serviciul de integrare in munca a persoanelor cu dizabilitati oferit de Fundatia Motivation incearca sa vina in intampinarea nevoii de integrare sociala si profesionala pentru a limita unul dintre cele mai dramatice efecte ale dizabilitatii - izolarea individului. Lipsa unei ocupatii constante, nevoia de apartenenta la un grup si de valorizare sociala, fac dizabilitatea mult mai greu de suportat, determinand deteriorarea bunastarii individuale si familiale. De aceea, acest serviciu mediaza plasarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati care pot si vor sa munceasca.

 

Proiectul IMPACT Romania, initiat in 2002 de Fundatia Motivation, si-a propus sa transfere 22 copii cu dizabilitati severe dintr-o institutie din judetul Ilfov in trei case de tip familial si sa le ofere servicii de sprijin pentru a imbunatati calitatea vietilor lor. Proiectul a dus la transferul a 37 de copii cu dizabilitati severe din Centrul de Plasament Tancabesti. 25 dintre ei locuiesc in 3 case de tip familial Motivation.

 RSS Feed

Fundatia Motivation Romania
Domeniu principal de activitate : Sanatate > Psihologie
Activitate firma :
Adresa postala : Str. Podisor Nr.1, loc. Buda, Com Cornetu, Jud Ilfov , Romania loc. Buda
Judet : Ilfov
Telefon companie : 021.448.0242

Adresa web : www.motivation.ro
Contacteaza firmaFundatia Motivation Romania
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*# proiectinvest.ro 2
publicitate


Alte servicii din aceeasi categorie

Medicina muncii - control medical periodic
Tip produs : Sanatate > Medicina umana
Descriere : Conform H.G. nr.355/2007 angajatorii din orice domeniu de activitate, atat din sectorul public cat si din sectorul privat sunt obligati sa respecte reglementarile in vigoare privind supravegherea

Medicina Muncii- fisa medicala angajare
Tip produs : Sanatate > Medicina umana
Descriere : Oferim urmatoarele servicii: - examenul medical pentru angajare , control periodic, etc. cuprinde pe langa examenul clinic o serie de investigatii paraclinice si biologice obligatorii stipulate de

Cabinet Medical Dermatologie
Tip produs : Sanatate > Medicina umana
Descriere : Cabinet medical dermato-venerologie, dermatologie estetica. Consultatii si tratamente de specialitate.

Implanturi mamare
Tip produs : Sanatate > Medicina umana
Descriere : Clinica Cosmedica recomanda implanturi mamare cu gel coeziv, plasate prin abord submamar si introduse submuscular complet, deasupra rebordului costal, cu exceptia situatiilor in care pacienta are alte

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Ferestre si usi din lemn stratificat
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online