Mystery Calls & Mystery Shopping


Mystery Calls & Mystery Shopping Tip serviciu: Business > Management
Prestator: Da'Cor Consulting
Prezentare:

-Cat de bine comunicati cu clientii dumneavoastra?
-Angajatii ofera calitate la standardele dorite in interactiunile cu clientii?

Activitatile de Mystery Calls si Mystery Shopping monitorizeaza prestatia angajatilor dumneavoastra in relatia directa cu clientii si ofera un instrument unic pentru cresterea vanzarilor si dezvoltarea companiei.
Puteti verifica astfel, care este imaginea concreta a nivelului de pregatire al vanzatorilor, al atitudinii fata de client in showroom sau la telefon, al respectarii politicilor si procedurilor interne ale companiei.

-Cui se adreseaza Mystery Calls si Mystery Shopping?
Campaniile Mystery Calls si Mystery Shopping sunt gandite pentru a putea fi adaptate nevoilor specifice fiecarei companii si pentru a furniza datele necesare aplicarii unor noi strategii de sustinere a activitatii la nivel intern.

Pentru a avea servicii viabile, companiile au nevoie in primul rand sa masoare calitatea acestora. Cand locatia, pretul si chiar produsul in sine, nu mai sunt elemente diferentiatoare, serviciile furnizate clientilor sunt cheia spre succes.

Ne adresam astfel companiilor care isi doresc business-uri solide in domenii de activitate diferite, precum: automotive, servicii medicale, telecom, magazine de retail, restaurante, lanturi de fast-food, banci, benzinarii si cluburi.

 Mystery Calls & Mystery Shopping

Da'Cor Consulting
Domeniu principal de activitate : Business > Management
Activitate firma : Media | Amenajari
Persoana de contact : Daniela Grigorescu
Adresa postala : Bdul. Iuliu Maniu, Nr 13 A, Sectorul 6 loc. Bucuresti
Judet : Bucuresti
Telefon : 0730390933

Adresa web :
Contacteaza firmaDa'Cor Consulting
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta!
publicitate


servicii de la aceeasi firma

Organizare evenimente
Tip produs : Business > Media
Descriere : -Trebuie sa organizati un eveniment dar nu aveti inca un plan de actiune?-Va doriti un eveniment de exceptie dar aveti un buget limitat?-Sunteti sub presiunea timpului si aveti senzatia ca pierdeti

Intretinere, reparatii si amenajari interioare
Tip produs : Constructii > Amenajari
Descriere : Divizia noastra de reparatii si amenajari interioare, a fost infiintata din dorinta de a oferi in Romania servicii la standarde europene in ceea ce priveste executia lucrarilor in constructii,

servicii din aceeasi categorie

RapidCOACH
Tip produs : Business > Management
Descriere : Daca ai timp si vrei sa valorifici cunostintele unui specialist RapidSYSTEM, pe care sa le transformi, tu insuti, in profituri rapide, alege RapidCOACH.  

Consultanta manageriala
Tip produs : Business > Management
Descriere : Intocmire studii, planuri de afaceri, documentatie obtinere finantare din fonduri europene si nationale, acte, avize, acorduri, etc. Pentru mai multe informatii, vizitati www.infolink.com.ro

Solutii Rapide
Tip produs : Business > Management
Descriere : Descopera secrete pe care sa le inveti si sa le aplici de unul singur pentru cresterea profiturilor tale. Materiale GRATUITE suplimentare, cu exemple din realitate pe care le poti adapta pentru tine.

Consultanta ISO
Tip produs : Business > Management
Descriere : Acordam consultanta la implementarea si mentinerea Sistemelor de Management (Calitate, Mediu, Sanatate, Securitatea informatiei) in conformitate cu standardele aplicabile. Preluam prin contract de

RapidCONSULTING
Tip produs : Business > Management
Descriere : Daca nu ai nici timpul si nici cunostintele necesare, si vrei ca un Specialist RapidSYSTEM sa faca 98% din munca, alege RapidCONSULTING.  

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online